Στον κόσμο της Μαίρης Συνατσάκη θέση έχουν μόνο ο Ίαν και η Ολίβια Στρατή

Στον κόσμο της Μαίρης Συνατσάκη θέση έχουν μόνο ο Ίαν και η Ολίβια Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα με την κόρη και τον σύντροφό της. Οι ωραιότερες φωτογραφίες και το σπίτι του ζευγαριού.

Τους ωραιότερους εννιά μήνες της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη η οποία φέτος γιόρτασε για πρώτη φορά την ονομαστική της εορτή με τον σύντροφο και την κόρη της.

Η ευτυχισμένη μαμά έχει επιστρέψει εδώ και μήνες στα επαγγελματικά της καθήκοντα και πρόσφατα παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου της showroom με την Αθηνά Οικονομάκου όπου κυριολεκτικά έλαμπε από ευτυχία.

Η Μαίρη Συνατσάκη πήγε για μπάνιο με τον Ίαν και την κόρη τους

Η επιχειρηματίας-influencer δεν έκανε πολυήμερες διακοπές αυτό το καλοκαίρι και επέλεξε να μείνει με την οικογένειά της στην Αθήνα λόγω του γεγονότος ότι το μωρό είναι ακόμη αρκετά μικρό για μεγάλες μετακινήσεις.

https://www.instagram.com/reel/Cwuh0iTLWpH/

«Σε αυτό τον κόσμο είμαστε μόνο εμείς», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πριν λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι και η κόρη τους πήγαν στην παραλία και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές, με την Μαίρη Συνατσάκη να δημοσιεύει στο Instagram σπάνια στιγμιότυπα με τον Ίαν της καρδιάς της και την κορούλα τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε MasterChef στην «Κουζίνα της μαμάς»

Μετά τη γέννηση της κόρης της η 38χρονη αφιερώθηκε πλήρως στην φροντίδα και την ανατροφή της κόρης της, απέχοντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητές της.

H «Mairiboo» μοιράζεται καθημερινά σκέψεις και στιγμιότυπα από την ζωή της με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους. Οι τελευταίες αναρτήσεις της προδίδουν πόσο χαρούμενη είναι με τον νέο της ρόλο και αποδεικνύουν πως η μητρότητα της πάει πολύ.

Το σπίτι του ζευγαριού

To σπίτι του ζευγαριού έχει αρκετές όμορφες γωνιές όπως η άνετη και ηλιόλουστη κρεβατοκάμαρα με τα minimal κομοδίνα, στην οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν δίπλα στη Μαίρη Συνατσάκη και το λίκνο της μικρής Ολίβιας για να είναι μαμά και κόρη μαζί. Ωστόσο, το λίκνο μεταφέρθηκε στο δωμάτιο της μικρούλας, καθώς εκείνη μεγαλώνει και πρέπει να μάθει να κοιμάται και μόνη της.

Το δωμάτιο της μικρής Ολίβιας είναι στα χρώματα του σομόν και του λευκού και γεμάτο με λούτρινα παιχνίδια. Στο σαλόνι του σπιτιού δεσπόζει ο μεγάλος πράσινος καναπές, τον οποίο η παρουσιάστρια είχε στο δικό της σπίτι και αγαπάει πολύ όπως και τα τετράποδα μέλη της οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: mairiboo