Η Νάντια Μπουλέ με την 2 ετών κόρη της Σεμέλη έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νάντια Μπουλέ με την 2 ετών κόρη της Σεμέλη έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό

Η Νάντια Μπουλέ είναι μέλος της ορχήστρας που θα κάνει συναυλίες σε όλο τον κόσμο για τα 100 χρόνια Disney και δεν γινόταν να λείπει από δίπλα της η κόρη της.

Μπορεί να μην είδαμε στις οθόνες μας αυτή την σεζόν την Νάντια Μπουλέ σε κάποια σειρά ή στην παρουσίαση κάποιας εκπομπής, αλλά η ίδια θα συμμετάσχει στην περιοδεία Disney 100: the concert - η οποία αποτελεί μέρος των επίσημων εορτασμών για τα 100 χρόνια της Disney. Η ίδια όχι μόνο θα παρουσιάζει τις μοναδικές αυτές συναυλίες αλλά και θα τραγουδάει και μαζί με άλλους ξένους καλλιτέχνες, όπως ο Ben Forster.

Πρόσφατα δημοσίευσε κι ένα βίντεο στο προφίλ της στο instagram με όλες τις λεπτιμέρειες της προετοιμασίας της, τις πρόβες αλλά και τα λαμπερά φορέματα σε μπεζ και blueblack χρώμα που την έκαναν να μοιάζει με πριγκίπισσα.

https://www.instagram.com/reel/Cy6Hmc8r37q/

Mετά την συμμετοχή της στη τηλεοπτική σειρά «Αγγελική» πριν από τρία χρόνια αλλά και την συμπαρουσίαση του Dot με τον Μίνωα Θεοχάρη το 2022, η ίδια επέλεξε πέρα από την συμμετοχή της στις συναυλίες της Disney αυτή την χρονιά να ασχοληθεί ακόμα πιο ενεργά με το well being έχοντας το δικό της site, το wellbe.gr αλλά και να κάνει τα δικά της podcasts.

Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με τη Σεμέλη

Η καθημερινότητα της Νάντιας Μπουλέ τα τελευταία 2 χρόνια έχει αλλάξει, αφού στη ζωή της έχει έρθει η μικρή Σεμέλη, η κόρη της.

Οι δυο τους είναι αχώριστες, ενώ αρκετές φορές η ίδια έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της 2χρονης πλέον Σεμέλης, η οποία τουλάχιστον όσον αφορά στα «χρώματα» φαίνεται πως της μοιάζει αρκετά, αφού και τα δικά της μαλλάκια είναι ξανθά.

Νάντια Μπουλέ και Σεμέλη, όμως, ταξίδεψαν για πρώτη φορά στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι, αφού αυτός ήταν ο πρώτος προορισμός της περιοδείας με τη συναυλία για τα 100 χρόνια της Disney να είναι προγραμματισμένη για σήμερα 2 Νοεμβρίου.

Οι δυο τους όπως φάνηκε κι από τις αναρτήσεις της μαμάς Νάντιας Μπουλέ, χάρηκαν τη φύση και τα πάρκα ενώ εκείνη εξέφρασε κι ένα μικρό παράπονο στα Instagram stories της για την Αθήνα γράφοντας: «Στο κέντρο της πόλης βρήκαμε μια όαση πρασίνου, με λίμνη, βάρκες, παιδικές χαρές και άπειρους χώρους για να καθήσεις. Όταν το βλέπεις καταλαβαίνεις πόσο λείπει κάτι τέτοιο από την Αθήνα. Και πόσο βοηθητικό θα ήταν να μπορείς πραγματικά να χαλαρώσεις και να έρθεις σε επαφή με την φύση μέσα στην καθημερινότητά σου».

Η ίδια δίνει μεγάλη έμφαση στο να βρίσκεται η κόρη της σε επαφή με τη φύση και γι' αυτό πολλές φορές, θα δεις πως και στα social media αναζητούν το πράσινο και στην Αθήνα ανακαλύπτοντας διάφορα πάρκα.

https://www.instagram.com/reel/Cn9pJsYK8RQ/