Νάντια Μπουλέ: Oι δύσκολες στιγμές στις φωτιές στην Παλλήνη και το οργισμένο μήνυμα

Νάντια Μπουλέ: Oι δύσκολες στιγμές στις φωτιές στην Παλλήνη και το οργισμένο μήνυμα

Το σπίτι της παρουσιάστριας κινδύνευσε άμεσα από τα πύρινα μέτωπα και η ίδια θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

Η Νάντια Μπουλέ κατοικεί τα τελευταία χρόνια στα βόρεια προάστια και είναι μια από τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που έζησαν στιγμές αγωνίας και τρόμου μετά το ξέσπασμα της φωτιάς στην Πεντέλη το απόγευμα της Τρίτης (19.07).

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 17:19 την Τρίτη στο Νταού Πεντέλης. Οι κάτοικοι της Ανθούσας έλαβαν μήνυμα από τον αριθμό 112 να εκκενώσουν άμεσα τις οικείες τους τους και να κατευθυνθούν προς τον Γέρακα. Με το ίδιο μήνυμα οι κάτοικοι της Διώνης και του Δασαμαρίου κλήθηκαν να κατευθυνθούν προς Παλλήνη.

Το σπίτι της παρουσιάστριας βρίσκεται στο Πανόραμα Παλλήνης όπου τα πύρινα μέτωπα πλησίασαν απειλητικά με μεγάλο κίνδυνο να καταστρέψουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η Νάντια Μπουλέ είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram όπου και έκανε μερικές αναρτήσεις με αφορμή το θλιβερό γεγονός.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εκατοντάδες εθελοντές πυροσβέστες συνεχίζουν για δεύτερη ημέρα να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεση των εστιών, ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι δυσχαιρένουν την κατάσταση.

Οι οργισμένες αναρτήσεις της Νάντιας Μπουλέ για τις φωτιές

Η παρουσιάστρια έκανε ένα ξέσπασμα μετά τις δραματικές ώρες που έζησε στην Παλλήνη, αγωνιώντας για το σπίτι και τους συνανθρώπους της.

Η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο από το καμένο δάσος στο Πανόραμα της Παλλήνης σε Instagram-story και έγραψε: «Προσπαθώντας να σώσουμε ότι σώνεται».

Νάντια Μπουλέ: H αλλαγή στη σιλουέτα της μετά την απόκτηση της κόρης της και το τρυφερό post

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα ακόμη video από τις προσπάθειες κατάσβεσης με το εξής μήνυμα: «Οι ήρωες κάθε καλοκαιριού αυτής της κ@@@χωρας και όλων των κυβερνήσεών της που δε λένε να καταλάβουν ότι το περιβαλλοντικό είναι το νο1 ζήτημα της ζωής μας. Οι πιλότοι έσωσαν την τελευταία στιγμή τα σπίτια της γειτονιάς αλλά για άλλη μια φορά έχουν καεί πολλά δέντρα και ζώα. Κουράγιο σε όσους παλεύουν για τα σπίτια τους».

Πηγή κεντρικής: nadiaboule