Η Μαργέτα ετοιμάζει το σχέδιο της επιστροφής της στον Έρωτα Φυγά ενώ «χάνει» τον Στέφανο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαργέτα ετοιμάζει το σχέδιο της επιστροφής της στον Έρωτα Φυγά ενώ «χάνει» τον Στέφανο

Το θρίλερ με την Πέμη Ζούνη και τον ρόλο της στον Έρωτα Φυγά συνεχίζεται. Και αυτή τη φορά το εμπνευσμένο σχέδιό της θα ευνοήσει την Αλεξάνδρα. 

Στα όρια φτάνουν οι σχέσεις των τηλεοπτικών ηρώων στον Έρωτα Φυγά και αιτία είναι η Πέμη Ζούνη ως Μαργέτα. Η εξαφάνισή της και η υπόνοια ότι θεωρείται νεκρή αναστατώνει τόσο τη δική της οικογένεια όσο και την οικογένεια του Στέφανου. Οι τρεις βασικοί ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι ενώ από όλη την κατάσταση ευνοείται μόνο η Αλεξάνδρα.

https://www.instagram.com/p/CzJs2z0ok_K/

Που κρύβεται η Μαργέτα;

Η δολοφονική επίθεση του Κοντογιάννη προς τη Μαργέτα στον Έρωτα Φυγά, στέφεται από αποτυχία. Έτσι οι φανς της σειράς μπορούν να ηρεμήσουν, καθώς ο ρόλος της Πέμης Ζούνη δεν τελειώνει. Αντίθετα, αυτή η απόπειρα θα δημιουργήσει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις για τη συνέχεια.

Θα αποχωρήσει τελικά η Πέμη Ζούνη από τον Έρωτα Φυγά; Και ποιοι τελικά θα χάσουν τη ζωή τους;

Ενώ όλοι πιστεύουν πως η Μαργέτα είναι νεκρή και προσπαθούν να ανακαλύψουν τη σωρό της, εκείνη όπως θα δούμε, κρύβεται στην Αθήνα στο σπίτι που διαθέτει στην Κηφισιά, έχοντας τη βοήθεια της ανιψιάς της Άννας.

Σταδιακά στα επεισόδια θα δούμε πως τελικά κατάφερε να διαφύγει από τον Κοντογιάννη και αφού τα μυστικά του παρελθόντος για εκείνη και τη δική του οικογένεια βγήκαν στο φως.

Αυτή η εξαφάνιση έφερε σήμερα και την αναμέτρηση του Ιάσονα με τον Στέφανο. Ενώ είδαμε τον Αντώνη Καρυστινό να σημαδεύει με όπλο τον Σταύρο Ζαλμά, μετά με την παρέμβαση του Μάρκου οι δύο άντρες, ξεκαθάρισαν όσα τους χωρίζουν.

Δεν θα τους δεις να συμφιλιώνονται στα προσεχή επεισόδια, αλλά τουλάχιστον για τη συνέχεια θα τους δεις να κάνουν μία μικρή ανακωχή. Η απουσία της Μαργέτας στοιχίζει και στους δύο.

Ο Στέφανος μάλιστα βλέποντας πως δεν υπάρχουν ελπίδες να ξαναβρεί τη σύζυγό του, αρρωσταίνει και νοσηλεύεται επειγόντως, με τη ζωή του να διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Η Μαργέτα θα μάθει τις εξελίξεις μέσω του πατέρα της Άννας, αλλά ακόμη και τότε δεν θα επισπεύσει την επιστροφή της.

Τα spoilers υποστηρίζουν ότι αυτή θα γίνει σταδιακά και αφού σιγουρευτεί ότι δεν κινδυνεύει ούτε εκείνη, αλλά ούτε και η Αλεξάνδρα. Η τελευταία μάλιστα θα είναι η μοναδική κυρία στο Κιάρι πλέον και θα διεκδικήσει και οικονομικά οφέλη, τα οποία θα της δοθούν από τον Ιάσονα.

Αν μαντεύεις πως Στέφανος και Μαργέτα θα καταφέρουν να είναι ξανά μαζί, ναι θα είναι. Αν πιστεύεις ότι ο Μάρκος δεν θα είναι τελικά με την Αλεξάνδρα, σωστά υποθέτεις. Εκεί θα χωριστούν για πάντα.

Πάντως το χθεσινό καυτό φιλί Ζαλμά - Ζούνη πριν χωριστούν οι φανς του Twitter το «χειροκρότησαν» όπως του άξιζε. Παραμένει για εκείνους ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.