Στον Έρωτα Φυγά η Πέμη Ζούνη έρχεται τη δεύτερη σεζόν αντιμέτωπη με την Άννα Ανδριανού

Στον Έρωτα Φυγά η Πέμη Ζούνη έρχεται τη δεύτερη σεζόν αντιμέτωπη με την Άννα Ανδριανού

Για πρώτη φορά η πανίσχυρη Μαργέτα του «Έρωτα Φυγά» θα βρεθεί αντιμέτωπη με το παρελθόν της. 

Η σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς, έκανε την έκπληξη την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει με αρκετές διορθωτικές κινήσεις και προσθήκες νέων ηθοποιών. Δεν θα αλλάξει μόνο η ζωή της Αλεξάνδρας, αλλά και η ζωή της πανίσχυρης Μαργιέτας, δηλαδή της Πέμης Ζούνη . Μία γυναίκα απειλεί να την καταστρέψει.

Γιώργος Παπαγεωργίου και Άννα Ανδριανού φτάνουν στον Κιάρι

Η πρώτη σεζόν στον Έρωτα Φυγά μας είχε αφήσει με την αγωνία για το αν ζει ο Ιάσονας Δεμερτζής τον οποίο έχει πυροβολήσει η σύζυγός του Αλεξάνδρα. Ο Αντώνης Καρυστινός που τον υποδύεται, στον δεύτερο κύκλο θα χαίρει άκρας υγείας.

Και όχι μόνο αυτό. Η δική του κατάθεση θα αθωώσει τελικά την Αλεξάνδρα στο δικαστήριο, αλλά αυτό είναι ένα πολύ καλό του τέχνασμα για την έχει υπό τον απόλυτο του έλεγχο. Τα παιδιά τους όμως, δεν θα βρίσκονται στο σπίτι. Θα τα έχει κρατήσει μακριά της και μάλιστα θα έχει δώσει αυτό το προνόμιο της ανατροφής τους σε μία άλλη γυναίκα.

Το τέλος - θρίλερ του Έρωτα Φυγά με έναν θάνατο και την Αλεξάνδρα στη φυλακή

https://www.instagram.com/reel/CtwLW5BLUTP/

Εδώ αποκτά ενδιαφέρον η ιστορία μας. Αυτή η γυναίκα είναι μία παλιά γνώριμη των Δεμερτζήδων και θα την υποδυθεί η Άννα Ανδριανού, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση. Είναι η ερωμένη του πατέρα του, αλλά και μία γυναίκα την οποία εκείνος αγαπούσε γιατί ήταν πάντα καλοσυνάτη μαζί του. Την εμπιστεύεται απόλυτα, παρόλο που στάθηκε η αιτία για να νιώσει την απιστία η μητέρα του.

andrianou.jpg

Η Πέμη Ζούνη ως Μαργέτα, αγνοεί την ύπαρξή της στο χωριό. Αλλά όταν θελήσει να βρει που είναι τα εγγόνια της θα βρεθεί μπροστά στην θλιβερή πραγματικότητα. Και όχι μόνο αυτό. Σε όλη τη σεζόν θα είναι σε μία συνεχή κόντρα μεταξύ τους οι δύο γυναίκες. Βάζοντας σε δύσκολη θέση τον Ιάσονα Δεμερτζή.

New entry στη σειρά θα είναι και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Μας το αποκάλυψε μάλιστα ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram γιατί μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα. Ο δικός του ο ρόλος είναι παρασκηνιακός και είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Ιάσονα και τον Μάρκο και θα γοητεύσει την Αλεξάνδρα.

https://www.instagram.com/p/CvW0sMDoP6D/