Η Kourtney Kardashian ποζάρει με μαγιό λίγο πριν γεννήσει & ο Barker είναι ο μεγαλύτερος fan της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kourtney Kardashian ποζάρει με μαγιό λίγο πριν γεννήσει & ο Barker είναι ο μεγαλύτερος fan της

Η Kourtney Kardashian φωτογραφήθηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι φωτογραφίες είναι ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα.

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Kourtney Kardashian αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Travis Barker. H 44χρονη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μαζί με τον τραγουδιστή μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους.

Πριν από μερικούς μήνες η τηλεπερσόνα είχε συγκινήσει τους πάντες όταν εξέφρασε το παράπονό της για το body shaming που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει η διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είχε ως αποτέλεσμα να πάρει κάποια κιλά και να έρθει αντιμέτωπη με πρόωρη εμμηνόπαυση, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν συνεχώς ότι είναι έγκυος.

Το πρόβλημα που προκάλεσε η προσπάθεια εξωσωματικής στην Kourtney Kardashian

Οι διακοπές στη Χαβάη και οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η εγκυμονούσα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στη Χαβάη και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Η Κοurtney ανυπομονεί να γίνει ξανά μαμά και δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες από το ταξίδι της, με το κοινό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CumuIrnJFPT/

Στο πρώτο post απευθείας από τη Χαβάη η μέλλουσα μαμά ποζάρει με ένα ροζ cut-out φόρεμα, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Λίγο αργότερα η τηλεπερσόνα πόσταρε μερικές ακόμη φωτογραφίες από την εξωτική νήσο, δείχνοντάς μας πώς περνά στις διακοπές της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CunVWxKvp_s/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η προσπάθεια να κάνει παιδί και οι εξωσωματικές

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή «The Kardashians» και τη μαμά της Kris Jenner, η Kourtney αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει επιπλοκές στο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ως αποτέλεσμα, έχει πάθει κατάθλιψη.

«Ο Travis κι εγώ θέλουμε να κάνουμε ένα μωρό και έτσι ο γιατρός μου μας οδήγησε στον δρόμο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και δεν ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά η 43χρονη όταν η μητέρα της τη ρώτησε πώς πηγαίνουν οι επισκέψεις στον γυναικολόγο της.

Και συνέχισε:

«Όλοι στα social media λένε συνεχώς "η Kourtney είναι έγκυος, η Kourtney είναι έγκυος, η Kourtney έχει πάρει πολλά κιλά". Νομίζω ότι είναι πολύ αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά περνούν. Τα φάρμακα που μου έδιναν, με έβαλαν στην εμμηνόπαυση και μου προκάλεσαν κατάθλιψη. Νομίζω ότι επειδή είμαι τόσο προσεκτική με ό,τι βάζω στο σώμα μου, έχει ακριβώς την εντελώς αντίθετη αντίδραση και λειτουργεί ως αντισυλληπτικό αντί να μας βοηθάει».

Το δημόσιο ευχαριστώ του Travis Barker στη γυναίκα της ζωής του

Ο Travis Barker γιόρτασε πρόσφατα ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα στη ζωή του αφού κατάφερε να ξεπεράσει την φοβία που είχε αναπτύξει με τα αεροπλάνα η οποία προήλθε από ένα αεροπορικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη το 2008.

Ο 45χρονος επιβίωσε από θαύμα όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση του από τη Νότια Καρολίνα. Ο ντράμερ των Blink-182 έπαθε σοβαρά εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 65% του σώματός του και για την αποκατάστασή του χρειάστηκε να κάνει πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Travis Barker είχε τονίσει: «Δεν μπορούσα να περπατήσω στον δρόμο. Αν έβλεπα ένα αεροπλάνο στον ουρανό, ήμουν σίγουρος ότι θα συντριβεί και απλά δεν μπορούσα καν να το κοιτάξω. Όσο σκεφτόμουν αυτό που συνέβη, ένιωθα πως πάντα αυτό θα γίνεται. Κάθε φορά που επιβιβάζομαι σε ένα αεροπλάνο, θα προσπαθώ να ξεφύγω από ένα ατύχημα και να μην καώ, στην προσπάθειά μου να σώσω τους φίλους μου από ένα φλεγόμενο αεροπλάνο».

Πριν λίγα 24ωρα ο καλλιτέχνης έκανε μια ανάρτηση στο Twitter θέλοντας να ευχαριστήσει την Kourtney Kardashian για την ακλόνητη αγάπη και την υποστήριξή της, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ξεπεράσει τη φοβία του.

travis1.webp

«Μόλις πέταξα για 30η φορά από τη συντριβή του αεροπλάνου μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω περιοδεία ή να απολαύσω τη ζωή ξανά όπως κάνω χωρίς τη θεραπευτική αγάπη της καταπληκτικής συζύγου μου. Σ 'αγαπώ @kourtneykardash», έγραψε ο Barker.

Πηγή κεντρικής: kourtneykardash