«Milk bath nails»: Αυτό είναι το manicure που έκανε η Kourtney Kardashian και έγινε αμέσως viral

«Milk bath nails»: Αυτό είναι το manicure που έκανε η Kourtney Kardashian και έγινε αμέσως viral

Αυτό είναι το βερνίκι που θα κάνει τα νύχια σου να φαίνονται συνεχώς καθαρά και περιποιημένα.

Έχουμε μιλήσει για τα watermelon nails, για τα barbiecore nails, για τα rose water nails, τώρα ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για τα «milk bath nails». Όπως μπορείς να καταλάβεις από τα παραπάνω και φυσικά αν είσαι fan του beauty του Queen.gr, οι τάσεις στα νύχια είναι αμέτρητες.

Τι είναι τα «milk bath nails»;

https://www.instagram.com/p/CuDRSJYvyu_/

3 beauty tips που δεν ήξερες για το λευκό μολύβι ματιών

Μπορεί να έχουμε πει, ότι το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη από έντονα και παιχνιδιάρικα χρώματα στην εμφάνιση μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνάμε τα all time classic σχέδια. Τα διαχρονικά βερνίκια έχουν τη δική τους σταθερή θέση στην καρδιά μας… Ένα από αυτά είναι και το χρώμα που υιοθέτησε η Kourtney Kardashian τώρα στην εγκυμοσύνη της. Η ίδια μέσα από ένα story στο profile της στο Instagram, μοιράστηκε με τους followers της, το νέο clean manicure.

ko.png

@kourtneykardash

Τα milk bath nails, μπορούμε να πούμε ότι θυμίζουν τη βάση του french manicure. Αναλόγως το χρώμα που έχει η επιδερμίδας σου, μπορείς να επιλέξεις είτε πιο ανοιχτό είτε πιο σκούρο τόνο. Τα milky nails, μπορούν να δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεσή με τη μαυρισμένη επιδερμίδα , ενώ κάνουν τα νύχια να φαίνονται συνεχώς περιποιημένα και καθαρά.

unknown_342725017_952193812692834_5765614713878480752_n.jpg

@kyliejenner

Τα milk bath nails είναι απίστευτα chic και μπορούν να αναδειχθούν το ίδιο τέλεια σε όλα τα μήκη. Δεν είναι τυχαίο που είναι από τις πρώτες επιλογές πολλών celebrities, μεταξύ της Kim Kardashian, της Kylie Jenner και της Hailey Bieber οι οποίες το έχουν επιλέξει ακόμη και για τις πιο glam εμφανίσεις τους. Αν λοιπόν, θέλεις μία ήσυχη πολυτέλεια πάνω στα νύχια σου, τα milk bath nails είναι το ιδανικό βερνίκι για εσένα.

Θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου αφέλειες; 4 hot τάσεις για να κάνεις το πιο stylish κούρεμα