Η Παρασκευή Κερασιώτη από το GNTM στέλνει ένα μήνυμα για τα όνειρα που δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε

Η Παρασκευή Κερασιώτη από το GNTM στέλνει ένα μήνυμα για τα όνειρα που δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε

Ένα υπέροχο κορίτσι γεμάτο αλήθεια, που δεν φοβάται να λυγίζει.

«Είναι πάρα πολύ όμορφο να είσαι ανεξάρτητη και να παλεύεις για τα όνειρα και τα θέλω σου, να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα».

Με αυτόν τον τρόπο η Παρασκευή Κερασιώτη, παίκτρια του GNTM 3, μίλησε στον λογαριασμό της στο TikTok, για το νέο της επαγγελματικό βήμα και έγινε έμπνευση για ακόμα μία φορά.

160564303_155897293045962_4662735356577323100_n.jpg

Μια εταιρεία με ρούχα από την Παρασκευή Κερασιώτη

Πιο αναλυτικά, η Παρασκευή πριν από λίγες ημέρες ενημέρωσε τους φανς της ότι ετοιμάζει τη δίκη της εταιρεία με ρούχα και θέλησε να ζητήσει τη στήριξη τους αλλά και ιδέες για το όνομα του brand της.

Όπως είπε η ίδια, ήθελε εδώ και αρκετούς μήνες να προχωρήσει σε αυτό το νέο εγχείρημα αλλά συνεχώς κάτι γινόταν και δεν μπορούσε να το κάνει.

Τόνισε ακόμα ότι αγαπάει πολύ την μόδα και τα ρούχα θα «τα κόβουμε εμείς, θα τα ράβουμε εμείς, δεν θα είναι τίποτα αγορασμένο από πουθενά».

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, έχω πάρα πολύ άγχος»

Σχετικά με το όνομα του brand, πολλοί ήταν εκείνοι που της έδωσαν διάφορες ιδέες, όμως, τελικά αυτό που επικράτησε ήταν το «Kerasioti», αφού, όπως της έγραψε κ ένας χρήστης του TikTok, το επώνυμο της είναι πολύ όμορφο και είναι η τέλεια επιλογή για brand name!

Η ίδια ενημέρωσε για την τελική απόφαση του ονόματος της εταιρείας με νέο βίντεο, στην περιγραφή του οποίου έγραψε, μεταξύ άλλων, «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, έχω πάρα πολύ άγχος για το αν θα πάει καλά. Ζούμε σε δύσκολες εποχές, για να τα καταφέρω κάνω και δεύτερη δουλειά. Εύχομαι να πάει καλά, χρειάζονται πολλά τα οποία εγώ δεν τα έχω αυτή τη στιγμή. Έχω πολλή πίστη, επιμονή και υπομονή, όμως. Είμαι εδώ για να σας λέω συνέχεια να κυνηγάτε τα όνειρα σας».

«Θέλω πάρα πολύ να σταθώ στα δικά μου τα πόδια»

Με ένα ακόμα βίντεο, η Παρασκευή μίλησε για όσους την αποθαρρύνουν λέγοντας «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μου λένε “μην το κάνεις, δεν θα τα καταφέρεις, δεν θα πάει καλά”. Το ξέρω ότι μπορεί να μην πάει καλά, όμως, εάν δεν το δοκιμάσω δεν θα μάθω και θέλω πάρα πολύ να σταθώ στα δικά μου τα πόδια. Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα, δεν είναι εύκολο, δεν είμαι καμία σχεδιάστρια. Εγώ θα το δοκιμάσω κι ελπίζω να πάει καλά».

Σε σχόλια στα βίντεο της Παρασκευής αρκετοί ήταν εκείνοι που της ζήτησαν τα ρούχα της να μην απευθύνονται μόνο σε αδύνατα σώματα, αλλά να έχουν συμπεριληπτικό ύφος και να είναι και plus size. Εκείνη στη συνέχεια σχετικά με αυτό είπε «κάθε σώμα είναι μοναδικό, κάθε σώμα είναι ξεχωριστό και αυτή είναι και η ομορφιά. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και εννοείται ότι μπορείς να βάλεις ότι θέλεις, ότι σε κάνει εσένα να νιώθεις όμορφα. Νιώθεις όμορφα μέσα σε ένα ρούχο; Εννοείται πως θα το βάλεις».

Η Παρασκεύη Κερασιώτη γίνεται έμπνευση ξανά και ξανά για τα όνειρα

Αυτή, φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Παρασκευή Κερασιώτη αναφέρεται στα όνειρα και τους στόχους. Σε παλαιότερες αναρτήσεις της, έχει ξαναμιλήσει για αυτό το θέμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσαν τα φετινά 22α γενέθλιά της. Στις 19 Ιουλίου ανέβασε ένα βίντεο με την τούρτα της και έγραψε, μεταξύ άλλων, στην περιγραφή «Να σας αγαπάτε, να χαμογελάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή και πολύ όμορφη. Να τη ζείτε τη ζωή. Προβλήματα υπάρχουν πολλά, πρέπει να έχουμε υπομονή, επιμονή και πίστη και όλα θα πάνε καλά».

Τις πρώτες μέρες του 2023, η όμορφη Παρασκευή είχε αναφερθεί και πάλι στα όνειρα, λέγοντας «Μην σταματάτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Να παλεύετε κάθε μέρα για αυτά, όσες δυσκολίες κι αν σας έρθουν μην τα παρατάτε. Αν το αγαπάτε, θα το καταφέρετε. Σας στέλνω την αγάπη μου».

Ένα υπέροχο κορίτσι γεμάτο αλήθεια, που δεν φοβάται να λυγίζει

Πέρσι τα Χριστούγεννα η Παρασκευή βίωνε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της, έχοντας χάσει τον πατέρα της από τη ζωή. Δε δίστασε, όμως, να προβάλει και αυτή την πτυχή της στο TikTok, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο έκλαιγε και έγραφε στην περιγραφή «Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες .Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν.Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου έφυγε ο μπαμπάς μου το στήριγμα μου ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου το πιο ήρεμο πρόσωπο πέρασε ένας χρονος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος .Δυσκολίες πολλές παρα πολλές όμως δεν το βαζω κάτω όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη δυστυχώς έτσι είναι η ζωή με τα καλά της και τα κακά της πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά αλλά πρέπει να ζούμε ,τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε η ζωή είναι μικρή ο χρονος περνάει πολύ γρήγορα .Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει ζήστε χαμογελάστε πείτε σαγαπω συγγνώμη δώστε αγκαλιές πολλές αγκαλιές να εκτιμάτε τους γονείς σας να εκτιμάτε τα πάντα .Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας .Χρόνια πολλά».

Λίγο καιρό αργότερα, η Παρασκευή ξανανέβασε ένα βίνεο στο οποίο έκλαιγε, με αφορμή σχόλια που δέχτηκε το διάστημα που δούλευε ως σερβιτόρα. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην περιγραφή «Αυτό το βίντεο το έβγαλα πριν λίγες μέρες δεν ήθελα να το ανεβάσω αλλά το ανεβάζω για να πω κάποια πράγματα τελευταία φορά γιατι τα έχω πει αρκετές φορές αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν .Το modelling το λατρεύω το αγαπάω πολύ δεν το έχω αφήσει όπως νομίζουν κάποιοι δεν θα το αφήσω περνάω κάποιες δυσκολίες όμως θα το κυνηγήσω .Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή το εχω ξανά πει δουλεύω παράλληλα σερβιτόρα επειδή το θέλω εγώ για να μην εχω ανάγκη κανέναν για να μπορω να βοηθήσω τον εαυτό μου γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τα έχουν έτοιμα .Τις προάλλες ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι του είπα είμαι Ελληνίδα Τσιγγάνα και μου λέει είσαι τσιγγάνα και δουλεύεις οι δικοί σας δεν δουλεύουν και μου είπε και κάποια αλλα πράγματα που δεν μπορω να σας τα πω του χαμογέλασα του είπα να είναι καλά και έφυγα .Όταν πήγα σπίτι με έπιασαν τα κλάματα αλλα μετά σκέφτηκα και είπα γιατί να στεναχωρηθώ δεν εχω εγώ το πρόβλημα αυτός το έχει ο κόσμος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κρίνει .Μην σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου να κάνετε αυτό που θέλετε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή η ζωή είναι μικρή και όμορφη να ζείτε την κάθε στιγμή χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου».