Στο νέο κούρεμα της Κατερίνας Καινούργιου όλοι διαπίστωσαν κάτι, είχαν όμως και μια απορία

Στο νέο κούρεμα της Κατερίνας Καινούργιου όλοι διαπίστωσαν κάτι, είχαν όμως και μια απορία
Instagram

«Για να μην ξεσπάσω αλλού, έκοψα τα μαλλιά μου», είπε η KatKen85  δείχνοντας το νέο καρέ της κούρεμα. 

Λένε πως μια γυναίκα που αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη να αλλάξει και την προσωπική της ζωή αλλά η Κατερίνα Καινούργιου τα έκοψε για να μη ξεσπάσει αλλού. Έτσι τουλάχιστον είπε μέσα από τη Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 6/11.

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Για να μην ξεσπάσω αλλού, έκοψα τα μαλλιά μου. Όχι εγώ, ο κομμωτής μου», είπε χαρακτηριστικά η KatKen85 κατά την έναρξη της εκπομπής της, εισπράττοντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τους συνεργάτες της.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός πως η παρουσιάστρια δεν μοιράστηκε κάποιο σχετικό story στο προφίλ της προκαλώντας έτσι έκπληξη στην ομάδα της και στο κοινό που έχουν συνηθίσει την Κατερίνα με μακριά μαλλιά.

Υιοθετώντας ένα μακρύ καρέ όλοι διαπίστωσαν πόσο πολύ της ταιριάζει ενώ κάποιοι θυμήθηκαν πως το ίδιο κούρεμα είχε και κάνει και πριν από 5 χρόνια με αφορμή κάποια νέα -τότε- δεδομένα στην προσωπική της ζωή.

Κάτι άλλο στο οποίο πολλοί απόρησαν, είναι αν η Κατερίνα κουρεύτηκε ή αν απλά έβγαλε τις τρέσες. Και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση καθώς η παρουσιάστρια έκοψε τις τρέσες και θα σου θυμίσουμε πώς είναι τα φυσικά της μαλλιά παρακάτω.

Το ίδιο κούρεμα πριν από 5 χρόνια και τα φυσικά μαλλιά της Κατερίνα Καινούργιου

Πριν από δύο χρόνια, η 38χρονη είχε δείξει μέσα από story της τα πραγματικά της μαλλιά τα οποία και ένα έμπειρο μάτι καταλαβαίνει από τις άκρες τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μεσαίου μήκους μαλλιά

katken-2.jpg

Φυσικά, μετά από λίγες ώρες ξαναφόρεσε τις τρέσες της καθώς έχει δηλώσει πολλές φορές ότι λατρεύει τα μακριά μαλλιά και δεν μπορεί χωρίς αυτά.

Ακόμα και το 2018 που πήρε την απόφαση να κόψει καρέ τα μαλλιά της φαίνεται να ζορίστηκε και γρήγορα έβαλε και πάλι τις τρέσες και τα extensions.

septemvrios_2018_katken.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου με καρέ μαλλιά το 2018.