Η Κατερίνα Καινούργιου άλλαξε εντελώς χτένισμα και δίνει έμπνευση

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία κοκέτα της showbiz! Τα μακριά, πλούσια και κατάξανθα μαλλιά που έχει της δίνουν την δυνατότητα να δημιουργεί τους πιο περίτεχνους κότσους και μοναδικά wavy looks.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει πάντα τα πιο περιποιημένα μαλλιά της showbiz! Σπάνια θα την δεις να έχει απεριποίητα μαλλιά… Καθημερινά δημιουργεί τα πιο εντυπωσιακά hairstyles και απογειώνει τις μοναδικές εμφανίσεις της. Τα μακριά, πλούσια και κατάξανθα μαλλιά που έχει της δίνουν την δυνατότητα να δημιουργεί τους πιο περίτεχνους κότσους και μοναδικά wavy looks.

Sun-kissed hair! Η SJP έχει το χρώμα των μαλλιών που φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου

https://www.instagram.com/p/CxcnAgKIYbE/

Ένα από τα αγαπημένα της hairstyles, είναι οι αλογοουρές. Αυτή την φορά, όμως στην εκπομπή της Super Katerina στο πλατό, του ALPHA, επίλεξε να κάνει ένα διαφορετικό χτένισμα. Η Κατερίνα άφησε κάτω τα κατάξανθα μαλλιά της κάνοντας τις άκρες ελαφρώς wavy. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων, ήταν η φράντζα, την οποία επίλεξε να την κάνει με φορά στο πλάι.

Η Κατερίνα έκανε χωρίστρα στο πλάι

384469830_1014389966278548_5329197776020573986_n.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία κοκέτα της showbiz! Το συγκεκριμένο χτένισμα παραπέμπει στα hairstyles που βλέπουμε κατά καιρούς στο redcarpet. Στο μακιγιάζ της πρωταγωνιστούσαν οι ροζ αποχρώσεις, τονίζοντας ελαφρώς τα χείλη και τα ζυγωματικά, τα οποία ερχόντουσαν σε τέλεια αρμονία με το λευκό φόρεμα από δαντέλα που επίλεξε για την εκπομπή της.

384148230_223551813771151_1188220490668084170_n.jpg

Το hairstyle της Κατερίνας είναι super θηλυκό και sexy. Είναι ένα χτένισμα που μπορείς να κάνεις σε ένα event ή μία βραδινή έξοδο και να απογειώσει την εμφάνισή σου. Πώς θα πετύχεις το συγκεκριμένο look; Αρχικά θα πρέπει να κάνεις τα μαλλιά σου wavy. Στη συνέχεια κάνε χωρίστρα στο πλάι και... είσαι έτοιμη! Αμέσως, θα έχεις δημιουργήσει μία εικονική φράντζα ακόμα κι εσύ που έχεις χωρίστρα στη μέση. Τόσο απλό! Έχουμε να δούμε πολλά inspo χτενίσματα από την Κατερίνα Καινούργιου, μην ξεχνάς, ότι η νέα τηλεοπτική σεζόν τώρα ξεκίνησε.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά TikTok videos για να πάρεις έμπνευση για το πώς θα πετύχεις μόνη σου το τέλειο wavy look της Κατερίνας. Enjoy girl!