Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι η Άννα Βίσση εμφανίστηκε με πολύ μακριά μαλλιά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι η Άννα Βίσση εμφανίστηκε με πολύ μακριά μαλλιά

Η Άννα Βίσση είχε χρόνια να αφήσει τα μαλλιά της πολύ μακριά, όμως μια βιντεοκλήση με τον κομμωτή της ίσως πρόδωσε το νέο της look.

Η χρονιά αυτή για την Άννα Βίσση ήταν αδιαμφισβήτητα η χρονιά της, αφού έκλεισε 50 επιτυχημένα χρόνια πορείας στο τραγούδι και οι συναυλίες της που ήταν αφιερωμένες στο κοινό της, όχι μόνο ήταν sold out αλλά γινόντουσαν και talk of the town την επόμενη.

Μάλιστα, σε κάποιες από αυτές τις συναλίες της η Άννα Βίσση είχε μαζί της κι άλλους καλλιτέχνες με πρώτο και καλύτερο τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος, πέρα από μπαμπάς της κόρης της είναι και ο δημιουργός σχεδόν όλων των επιτυχιών της. Οι δυο τους βρέθηκαν και στο Ηρώδειο μαζί για τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες της, χαρίζοντας μοναδικές και συγκινητικές στιγμές στο κοινό που είχε την τύχη να βρεθεί εκεί.

https://www.instagram.com/reel/Cyn7XRdtYK6/

Η αλλαγή στα μαλλιά μετά από χρόνια

Αν και τα τελευταία χρόνια η Άννα Βίσση έχει επιλέξει να έχει ξανθά τα μαλλιά της σε ένα μεσαίο μήκος μέχρι τους ώμους - με μικρές παραλλαγές ως προς τον σχηματισμό - μια βιντεοκλήση που έκανε με τον κομμωτή της, τον Πάνο Παπανδριανό κι ένα story που δημοσίευσε εκείνος από τη συνομιλία τους, «αποκάλυψε» μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Όπως θα δεις και στο στιγμιότυπο από το προφίλ του hair stylist της η Άννα Βίσση φαίνεται στο φόντο της οθόνης του κινητού του να κρατάει τα πολύ μακριά ίσια μαλλιά της, έχοντας μάλιστα παιχνιδιάρικο ύφος. Βέβαια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αν αυτή είναι μια μόνιμη αλλαγή, αν υιοθέτησε αυτό το look για κάποιο project που ετοιμάζει ή αν ήταν για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού που αναμένεται να κυκλοφορήσει, όπως θα δεις και πιο κάτω. Αν πρόκειται ωστόσο, για κάτι μόνιμο τότε μετά από πάρα πολλά χρόνια θα έχουμε δει ξανά την Άννα Βίσση με τόσο μακριά μαλλιά.

385540705_361760269724082_7723942438357925192_n.jpg

Το νέο της τραγούδι έχει γίνει σχεδόν viral πριν κυκλοφορήσει

Η Άννα Βίσση πέρα από τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες της για τα 50 χρόνια της καριέρας της, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Λεκές» σε στίχους και μουσική βεβαίως του Νίκου Καρβέλα. Πρόκειται για ένα rock ζεϊμπέκικο, κάτι που δεν ξαναγίνει από τους δυο τους.

https://www.instagram.com/p/CzJYKLZNJJ-/

Αν και το βίντεοκλιπ του κομματιού αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου, εξαιτίας της πρώτης μετάδοσής του από τα ραδιόφωνα φαίνεται πως ήδη έχει αγαπηθεί από τους fans της, οι οποίοι αναφέρουν στα σχόλιά τους ότι πρόκειται για «κομματάρα», ενώ γράφουν και κομμάτια από τους στίχους του.

Και η Σοφία Καρβέλα σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της Άννας Βίσση για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Η μία και μοναδική». Η μία για την άλλη, είναι πάντα στήριγμα άλλωστε.

370356915_2970143966449598_1397539382925941525_n.jpg