Άννα Βίσση: Ο τρόπος που μιλάει για το διαζύγιο από τον Νίκο Καρβέλα πρέπει να διδάσκεται

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άννα Βίσση: Ο τρόπος που μιλάει για το διαζύγιο από τον Νίκο Καρβέλα πρέπει να διδάσκεται

Η Άννα Βίσση μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για την πολυετή καριέρα, τη σχέση και το διαζύγιο με τον Νίκο Καρβέλα και την απόφαση της κόρης της να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ. Η περίοδος που δεν μιλούσε με τον μουσικοσυνθέτη, η Eurovision και ο δεύτερος γάμος που δεν έγινε ποτέ.

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Βίσση στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος το βράδυ της Δευτέρας (30/10). Η δημοφιλής τραγουδίστρια που συμπλήρωσε φέτος 50 χρόνια στη μουσική σκηνή «άνοιξε» την καρδιά της στον δημοσιογράφο και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την πολυετή καριέρα, τον τίτλο της σταρ και τη σχέση ζωής με τον Νίκο Καρβέλα.

Aνανεωμένη και με νέο hair look η τραγουδίστρια μοιράστηκε σημαντικές στιγμές από τη ζωή και την πορεία της ξεκινώντας από την αδερφή της, Λία Βίσση, με την οποία αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες στο χώρο της μουσικής. Η σχέση τους παραμένει εξαιρετική και όπως η Άννα Βίσση αποκάλυψε η vocal coach είναι αυτή που την προετοιμάζει πριν από κάθε μεγάλη της συναυλία όπως την πρόσφατη εμφάνισή της στο Ηρώδειο.

«Το Δώδεκα με συνοδεύει όπως το «Strangers in the night» τον Sinatra»

Η Άννα Βίσση παραδέχθηκε πως το «Δώδεκα» είναι το πιο αντιπροσωπευτικό της τραγούδι μέχρι και σήμερα αν και εκείνη αγαπά περισσότερο το «Δεν θέλω να ξέρεις» και το «Μη ψάχνεις την αγάπη».

Για το επαγγελματικό βήμα που μετάνιωσε η τραγουδίστρια ανέφερε πως ήταν το talent show στο οποίο δεν περνούσε καλά ωστόσο το έκανε για τα χρήματα.

Άννα Βίσση: Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει

Για τη στιγμή που άρχισε να συμπεριφέρεται ως σταρ, η Άννα Βίσση θυμήθηκε τη διαφωνία που είχε με τον Νίκο Καρβέλα σχετικά με το ρεπερτόριό της.

«Πρώτη φορά το κατάλαβα τη χρονιά που μάλωνα με τον Καρβέλα γιατί μου έδωσε λαϊκά τραγούδια και ενώ τον πολεμούσε αυτός μου είπε πρέπει να πεις και αυτά για να σε βάλει ο Έλληνας στην καρδιά του. Μετά από αυτό τον δίσκο ένιωσα ότι την έκανα», παραδέχτηκε αρχικά η Άννα Βίσση.

H απόλυτη Ελληνίδα σταρ περιέγραψε τη γνωριμία με τον μουσικοσυνθέτη πίσω στο 1973, αναπολώντας στιγμές από το ξεκίνημα της συνεργασίας τους που οδήγησε σε μια σχέση ζωής. Το πρώην ζευγάρι ένωσε τις δυνάμεις του και μαζί δημιούργησαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην εγχώρια μουσική βιομηχανία. Τα πρώτα χρόνια έμεναν στην Κυψέλη και σήμερα εξακολουθούν να κάνουν βόλτες με το αυτοκίνητο στην περιοχή, φέρνοντας στη μνήμη τους στιγμιότυπα από το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/Cy_MEe4IT0_/

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε ο μουσικοσυνθέτης ήταν εκείνος που την προέτρεψε να τραγουδήσει λαϊκά τραγούδια ώστε να μπορέσει να εδραιωθεί στην Ελληνική μουσική σκηνή και να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του κοινού. Αυτή η απόφαση έμελλε να τη δικαιώσει αφού λίγο αργότερα η σταρ κέρδισε επάξια τον τίτλο της pop-λαϊκής τραγουδίστριας.

Η Άννα Βίσση «τρολάρει» την αδερφή της Λία σε ένα βίντεο που θύμισε την εποχή των «Αδερφών Βίσση»

https://www.instagram.com/p/Cs7XVsUonyK/

Μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος για την περίοδο που είχε ψυχρανθεί με τον Νίκο Καρβέλα η Άννα Βίσση τόνισε: «Ήταν μία ωραία, πικρή περίοδος. Ήταν ωραία γιατί ήθελα να δω πώς είναι χωρίς τον Νίκο η ζωή μου.

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί, παθαίνουν ένα overdose και είπα πώς είναι να ζήσω χωρίς τον Νίκο. Δεν τον μίσησα ποτέ παρά στιγμιαία, όταν τσακωνόμασταν. Ζώντας το ήταν μία πικρή χολή, ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον. Κάποιες καταστάσεις μας έφεραν μακριά, ήταν λογικό, δικαιολογημένοι και οι δύο».

Και πρόσθεσε:

«Η συμφιλίωση έγινε όταν μας έσπρωξαν, αλλά και να μην μας έσπρωχναν θα βρισκόμασταν. Η Σοφία εκείνη την περίοδο είχε την πιο σοφή στάση. Δεν πήρε το μέρος ούτε του ενός ούτε του άλλου γιατί ήξερε ότι υποφέραμε και ο δυο. Θέλαμε τον χρόνο μας να συνειδητοποιήσουμε πράγματα. Δεν είχε να κάνει με εμάς, τσακωθήκαμε για άλλους γύρω μας».

Για την περίοδο που ήρθαν ξανά κοντά με τον μουσικοσυνθέτη η Άννα Βίσση παραδέχθηκε: «Ήταν ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο, γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον».

H Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας αποτελούν ένα «αιώνιο» ζευγάρι ωστόσο η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης αλλά ούτε κάτι ερωτικό ανάμεσά τους.

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως αυτή η αξιοζήλευτη σχέση τους είχε ενοχλήσει στο παρελθόν συντρόφους της αλλά και γυναίκες που ήταν στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα αναφέροντας: «Με την Αννίτα υπήρξαμε πάντα καλές φίλες. Με τις επόμενες σχέσεις μπορεί να είχα προβλήματα και λογικό το βρίσκω. Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει που αν θες οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο και οι άνδρες που είναι μαζί μου πολλές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν».

Ο δεύτερος γάμος που δεν έγινε ποτέ

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε στον Τάσο Τρύφωνος πως έφτασε κοντά σε γάμο για δεύτερη φορά, το οποίο όπως είπε θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

«Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο σαν μία κακή σκέψη, μία σκέψη απόγνωσης, καθόλου ειλικρινής μέσα μου και θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Όχι μόνο σαν πράξη, αλλά και σαν άτομο. Γενικά αφότου έκανα τον πρώτο γάμο, άρχισα να φιλοσοφώ το θέμα του γάμου», παραδέχτηκε η Ελληνίδα σταρ.

«Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους», εξήγησε η ίδια με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ερωτηθείσα αν έχει βιώσει κακοποιητική σχέση, η Άννα Βίσση απάντησε: «Έχω βιώσει ναι, ζήτησα βοήθεια και με βοήθησαν. Και ξέκοψα βέβαια».

Η απόφαση της Σοφίας Καρβέλα να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την περίοδο που η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, προσπάθησε να ξεπεράσει τον εθισμό της από το αλκοόλ δηλώνοντας: «Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει και να αποτοξινωθεί. Θυμάμαι πως όταν τηλεφώνησα για να το κλείσουμε, μου είπαν ότι το ίδιο το παιδί πρέπει να έρθει εδώ, να υπογράψει και να πει ότι η ίδια το θέλει να το κάνει. Εσείς και να θέλετε, δε μετράει η γνώμη σας. Έτσι το αντιμετωπίζουν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου. Πήγαμε εκεί και ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνην ειδικά».

Και πρόσθεσε: «Εγώ γενικά πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος, όχι σκληρός, αλλά αντέχω και πιστεύω ότι με την υπομονή, την πίστη και τη θέληση μου να το περάσει… Μέρα με τη μέρα που την έβλεπα να γίνεται καλύτερα, αυτό το πράγμα έσβησε οποιαδήποτε πίκρα και λύπη και στεναχώρια προϋπήρξε. Άλλωστε αν φιλοσοφήσουμε, η ευτυχία προκύπτει από τη λύση της δυστυχίας. Δεν έχουμε γεννηθεί να είμαστε ευτυχισμένοι συνεχώς. Δυστυχισμένοι είμαστε με τα υπαρξιακά μας θέματα και με τα προβλήματα που δίνει ο κόσμος στον καθένας μας. Και η λύση της δυστυχίας είναι η ευτυχία».

Η Σοφία Καρβέλα είχε κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση στο Ιnstagram όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στους Ανώνυμους Αλκοολικούς και τόνισε πως πλέον ότι και να της συμβεί, μένει μακριά από το αλκοόλ.

sofiakarvela.jpg

«Πριν από 15 χρόνια σαν σήμερα, πήγαινα σε ένα μέρος για να με βοηθήσουν να νικήσω τον εθισμό μου στο αλκοόλ. Ήμουν διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβόμουν. Σήμερα, εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη, αλλά δεν πίνω. Ό,τι ήθελα τελικά το πήρα, γιατί έμεινα νηφάλια και δούλεψα για να διατηρήσω αυτή τη νηφαλιότητά μου. Κάποιες μέρες, νιώθω πιο σκοτεινή από άλλες και κάποιες νιώθω σαν αγνή λιακάδα. Αυτή είναι η ζωή, όπως λένε και όσο περνούν τα χρόνια, αρχίζω να το αποδέχομαι αυτό. Λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανιώνω και μετά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Ό,τι κι αν συμβαίνει, δεν πίνω. Είμαι μία αλκοολική σε ανάρρωση και η μόνη θεραπεία για τον αλκοολισμό για όσους αναρωτιούνται, δεν είναι το ποτό. Το νιώθω. Μια κατάρα και μια ευλογία είναι, για την οποία είμαι διατεθειμένη να πολεμήσω. Αν δυσκολεύεστε, αναρωτιέστε… πηγαίνετε σε μια συνάντηση. Μοιραστείτε το. Όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι».

https://www.instagram.com/p/CfpUVXsMHwQ/

«Πάλεψε με έναν δαίμονα. Έτυχε να ήμουν στην Αμερική τότε, που και να μην τύχαινε, θα πήγαινα, αλλά ο καθένας περνάει εθισμούς», τόνισε η Άννα Βίσση και συμπλήρωσε: «Ποιος άνθρωπος δεν εθίζεται σε κάτι; Νομίζουμε πάντα ότι το να καταφύγουμε σε κάτι κακό, θα μας λύσει τα άλλα μας προβλήματα. Είχα και εγώ κάτι μικροπροβληματάκια, αλλά εντάξει μικρά».

Μαμά και κόρη έχουν μια υπέροχη σχέση και τα τελευταία δύο χρόνια η 40χρονη στυλίστρια επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της.

Για τη συνεργασία και τη σχέση με την κόρη της η Άννα Βίσση εξήγησε: «Σήμερα τηλεφωνηθήκαμε και μια δυο φορές μου μίλησε έτσι απότομα. Να καταλάβεις, ότι τώρα που σου μιλάω έτσι εγώ εσένα, που το μετανιώνω, έτσι μου μιλάει κάθε μέρα εμένα ο Νίκος και τώρα καταλαβαίνω πως είναι να σου μιλάει το παιδί σου έτσι και να το συγχωρείς μου είπε. Γιατί την συγχωρώ. Όχι γιατί είμαι απλά μάνα της. Βγαίνω λίγο από τον τίτλο μάνα και βλέπω ότι είναι ένα παιδί που έχει δυσκολευτεί, έχει ξεπεράσει πράγματα, δυνάμωσε και αυτή τη στιγμή είναι κάπου που είναι πραγματικά απασχολημένη, έχει εκνευρισμούς, έχει υπευθυνότητα να μεγαλώσει δυο παιδιά στην Αμερική και την καταλαβαίνω».

Η Άννα Βίσση είναι η πιο cool γιαγιά της showbiz

«Με βρίσκει το γιαγιά σε μια πιο χαλαρή στιγμή της ζωής μου», είπε η Άννα Βίσση n camera και το εννοεί απόλυτα.

Η διάσημη τραγουδίστρια επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την οικογένεια της κόρης της στην Αμερική όπου μένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Άννα Βίσση δημοσιεύει φωτογραφίες με τους εγγονούς της (Νέστορα και Νίκο Πανουργιά) στα social media δείχνοντας μας την πιο αληθινή και cool πλευρά της.

Η Eurovision και η αγάπη του κόσμου

Αναφερόμενη στη Eurovision η Άννα Βίσση δήλωσε πως τη θυμάται με μεγάλη συγκίνηση. Η τραγουδίστρια εκπροσώπησε τη χώρα μας το 2005 και παρά το πρόβλημα με τη φωνή της κατάφερε να ανταπεξέλθει δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής.

Για τη σχέση λατρείας με το κοινό της η σταρ παραδέχθηκε πως αγαπά τη φράση «Όσα έχω ζήσει τα έχει πει η Βίσση» και νιώθει ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου.

«Θα ήμουν βλάκας αν σνόμπαρα τον κόσμο που με αγαπά», είπε η τραγουδίστρια on camera.

Πηγή κεντρικής: annavissifans