Ένα κρυφό, ένα μελλοντικό ειδύλλιο και μία εγκυμοσύνη στον Έρωτα Φυγά προκαλούν νέες συγκρούσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα κρυφό, ένα μελλοντικό ειδύλλιο και μία εγκυμοσύνη στον Έρωτα Φυγά προκαλούν νέες συγκρούσεις

Ενώ η Μαργέτα κρύβεται στην Αθήνα, στο κτήμα της στο Κιάρι συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές. Έρωτας Φυγάς και έρωτες κρυφοί. 

Καθαρά γυναικεία υπόθεση είναι ο Έρωτας Φυγάς στα επόμενα επεισόδια με κεντρικό πρόσωπο εκτός από την Πέμη Ζούνη, την Αρετή Πασχάλη που υποδύεται την Ευγενία, αλλά και το new entry της σειράς, την Γιολάντα Καλογεροπούλου. Δύο ειδύλλια και μία εγκυμοσύνη αφορά στις δύο από τις τρεις κυρίες. Και αναμένεται νέος πόλεμος στο τηλεοπτικό Κιάρι.

Η εγκυμοσύνη της Ευγενίας προκαλεί ερωτηματικά για το ποιος είναι ο πατέρας

Μία μικρή ανακωχή ανάμεσα στον Ιάσονα, τον Μάρκο και τον Στέφανο βιώνουμε στα τελευταία επεισόδια του Έρωτα Φυγά. Αντώνης Καρυστινός, Σταύρος Σβήγκος και Σταύρος Ζαλμάς αποφάσισαν να αφήσουν κατά μέρος τις διαφωνίες τους, ψάχνοντας να βρουν την εξαφανισμένη Μαργέτα.

Κάποια στιγμή θα το πάρουν απόφαση πως δεν ζει. Και θα την θρηνήσουν όπως της αξίζει. Ενώ η Πέμη Ζούνη θα παρακολουθεί κρυμμένη από απόσταση τις εξελίξεις που την αφορούν ως Μαργέτα.

Η Μαργέτα ετοιμάζει το σχέδιο της επιστροφής της στον Έρωτα Φυγά ενώ «χάνει» τον Στέφανο

Μαζί με τον θρήνο και τους συνεχείς καβγάδες της Αλεξάνδρας με την Ευγενία και τη θεία της Νότα, έχουμε και μία ξαφνική εγκυμοσύνη. Η Ευγενία όπως καταλαβαίνει πρώτη η Αλεξάνδρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Μόνο που εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για την πατρότητα. Ο Μάρκος είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, γιατί τυπικά είναι σε διάσταση μαζί της και όλες οι υποψίες πέφτουν στον Φάνη, τον ανιψιό του Στέφανου Παράσχου, που υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/Cxlx64Xo78o/

Μέσα σε όλα τα περίεργα που συμβαίνουν και τα ψέμματα της Νότας πως χειροδίκησε η Αλεξάνδρα με στόχο να την καταστρέψει, γεννιέται ένα ακόμη ειδύλλιο. Εκείνο του Ιάσονα και της Άρτεμις, της νέας γιατρού που φτάνει στο νοσοκομείο της περιοχής. Ανάμεσα στον Αντώνη Καρυστινό και την Γιολάντα Καλογεροπούλου θα υπάρξει ένας νέος τηλεοπτικός έρωτας.

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου θα είναι η νέα γιατρός στον Έρωτα Φυγά και μπαίνει με ένα σκοτεινό μυστικό

giolanda.jpg

Καταστροφικός, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, γιατί η Άρτεμις κρύβει ένα μικρό μυστικό. Δεν είναι τόσο απλή η περίπτωση της εμφάνισής της στο Κιάρι. Και σίγουρα αυτό το μυστικό αφορά μία παλαιά κόντρα της δικής της οικογένειας με τους Δεμερτζήδες.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαργέτα δεν έχει αποφασίσει ακόμη την επιστροφή της στο χωριό.