H Barbra Streisand αποχωρεί από τον χώρο του θεάματος για να διασκεδάσει και να ζήσει τη ζωή

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Barbra Streisand αποχωρεί από τον χώρο του θεάματος για να διασκεδάσει και να ζήσει τη ζωή

H Barbra Streisand πήρε μια μεγάλη απόφαση και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αφήνει πίσω της την showbiz.

Παρά τις μεγάλες επιτυχίες και την απόκτηση δέκα βραβείων Grammy η Barbra Streisand παραδέχθηκε ότι δεν έχει διασκεδάσει πολύ στη ζωή της και σκοπεύει να το κάνει στο άμεσο μέλλον.

H 81χρονη κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της και υποστηρίζει πως σηματοδοτούν το τέλος της θρυλικής καριέρας της. Η ίδια ονειρεύεται να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τα αγαπημένα της πρόσωπα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Barbra Streisand είχε παράνομη σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο; Αποκαλύπτει η ίδια την αλήθεια!

Barbra Streisand: Γιατί αποφάσισε να αποσυρθεί από την showbiz

Στην τελευταία όπως είπε συνέντευξή της στο BBC η καλλιτέχνης ανέφερε: «Θέλω να ζήσω τη ζωή. Θέλω να μπω στο φορτηγό του συζύγου μου και να περιπλανηθώ, ελπίζω με τα παιδιά κάπου κοντά μας. Η ζωή είναι διασκεδαστική για μένα όταν έρχονται. Τους αρέσει να παίζουν με τα σκυλιά και διασκεδάζουμε. Δεν έχω διασκεδάσει πολύ στη ζωή μου, για να σας πω την αλήθεια. Και θέλω να διασκεδάσω περισσότερο».

https://www.instagram.com/p/CuVdFzeIHQX/

Οι άγνωστες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή

Αν και η τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως η μνήμη της είναι ασταθής, το βιβλίο «My Name Is Barbra» είναι γεμάτο με απολαυστικές-άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή και την πορεία της.

https://www.instagram.com/reel/CzK20DiME_J/

Η Streisand ετοίμαζε το βιβλίο από το 1999 και όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε χειρόγραφα σημειώματα από τα οποία δημιουργήθηκε η τελική έκδοση του βιβλίου. Η star αναφέρθηκε σε μερικούς από τους διάσημους πρώην συντρόφους της εξηγώντας: «Ακούστε, δεν ήθελα να γράψω για κανέναν από αυτούς! Ο εκδότης μου είπε: Πρέπει να αφήσεις λίγο αίμα στη σελίδα».

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια έχει βγει στο παρελθόν με τον Don Johnson, τον παραγωγό Jon Peters και τον πρώην πρωθυπουργό του Καναδά, Pierre Trudeau.

Πηγή κεντρικής: apimages.com