Μετά τον θάνατο του Matthew Perry η Jennifer Aniston μετρά πλέον δύο πολύ μεγάλες απώλειες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μετά τον θάνατο του Matthew Perry η Jennifer Aniston μετρά πλέον δύο πολύ μεγάλες απώλειες
Invision

H Jennifer Aniston βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Matthew Perry. Οι απώλειες που την σημάδεψαν και η άγνωστη λεπτομέρεια για την κηδεία του ηθοποιού.

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Jennifer Aniston μετά την αιφνίδια απώλεια του Matthew Perry.

H διάσημη ηθοποιός και σταρ της σειράς «Τα φιλαράκια» φέρεται να έχει βυθιστεί στο πένθος αφού εκείνη και ο εκλιπών υπήρξαν κολλητοί φίλοι και συνεργάτες για πολλά χρόνια.

Η Jennifer Aniston έχασε τους δύο σημαντικότερους άντρες της ζωής της

Σύμφωνα με πηγές της Page Six η 54χρονη έχει στεναχωρηθεί περισσότερο από όλο το καστ της σειράς «Friends» και μετά το θάνατο του μπαμπά της, John Aniston το 2022 καλείται να αντιμετωπίσει μια ακόμα μεγάλη απώλεια.

«Ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ», είχε δηλώσει η Anniston για τον πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/Ck8aKjLrYzs/

«Από τους πέντε, η Jennifer και η Courteney είναι εκείνες που έχουν κλονιστεί περισσότερο. Η Jennifer είναι πιθανότατα αυτή που πασχίζει περισσότερο», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Και πρόσθεσαν: «Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Ακόμα δεν έχει έχει συνέλθει εντελώς και τώρα αυτό τη συνέτριψε».

H ξεχωριστή σχέση με τον Matthew Perry

Σε συνέντευξή της το 2004 η Aniston είχε συγκινηθεί έντονα στον αέρα απαντώντας στην ερώτηση «τι θα γινόταν αν κάποτε έχανε τον Matthew Perry».

Ο αείμνηστος ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι η 54χρονη ήταν εκείνη που τον προσέγγισε και του στάθηκε όσο κανείς την εποχή που έδινε μάχη με τους εθισμούς του, κρυφά από τους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια».

https://www.instagram.com/reel/Cy-bUY4IQAi/

«Ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά μου. Ξέρετε, της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι' αυτό», είχε εξομολογηθεί ο Matthew Perry σε συνέντευξή του στην Diane Sawyer τον Οκτώβριο του 2022.

Στην κηδεία του Matthew Perry, Aniston, Cox, Kudrow έφτασαν μαζί ντυμένες στα μαύρα

Λίγο αργότερα ο ίδιος είχε μιλήσει δημόσια για τον ανεκπλήρωτο έρωτά του με την Αniston αναφέροντας πως υπήρξε ερωτευμένος μαζί της για τρία ολόκληρα χρόνια, πριν συνεργαστούν στη σειρά «Friends».

«Με είχε γοητεύσει. Άλλωστε πως θα μπορούσε να είχε γίνει; Μου άρεσε. Είχα την αίσθηση μάλιστα, πως κι εκείνη ένιωθε το ίδιο, ίσως να γινόταν κάτι. Μια μέρα, κατάφερα να πάρω δύο δουλειές ταυτόχρονα. Το ένα ήταν το «Haywire», μια εκπομπή σαν το «America’s Funniest Home Videos» και το άλλο μια κωμωδία. Οπότε, κάλεσα την Aniston και της είπα ότι ήταν το πρώτο άτομο που θα ήθελα να το μοιραστώ. Κοιτώντας πίσω ήταν ξεκάθαρο ότι την έκανα να σκεφτεί ότι μου άρεσε πολύ και με λάθος τρόπο».

Ο ηθοποιός είχε ζητήσει από την τηλεοπτική «Rachel Green» να βγουν ραντεβού ωστόσο εκείνη του είπε πως τον βλέπει φιλικά.

«Μου είπε ότι ήθελε να είμαστε φίλοι κι εγώ της είπα ότι δεν μπορούμε να είμαστε», είχε ομολογήσει ο Μatthew Perry.

H στάση της Jennifer Aniston στην κηδεία του Matthew Perry

Η 54χρονη ενώθηκε πριν από λίγα 24ωρα με τα υπόλοιπα μέλη του καστ (Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer και Matt LeBlanc) στην κηδεία του Matthew Perry στο Los Angeles.

Η ηθοποιός ήταν συντετριμμένη ωστόσο κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και δεν θέλησε οι φωτογράφοι να την απαθανατίσουν δακρυσμένη. Στο τελευταίο αντίο του Perry η σταρ περπατούσε πίσω από τα υπόλοιπα μέλη του καστ συνοδευόμενη από έναν σωματοφύλακα.

Πηγή κεντρικής: apimages.com