Aaron Carter: Έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, ο αδερφός του Nick μιλάει για τη μεγάλη θλίψη

Πατούλια Κατερίνα
Aaron Carter: Έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, ο αδερφός του Nick μιλάει για τη μεγάλη θλίψη

Ήταν 5 Νοεμβρίου 2022 όταν ο Aaron Carter βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του σπιτιού του.

Ένας χρόνος πέρασε από τη στιγμή που ο τραγουδιστής Aaron Carter έφυγε από τη ζωή.

Σε αυτή τη μαύρη επέτειο, ο μεγαλύτερος αδερφός του Nick Carter από τους Backstreet Boys μίλησε για την απώλεια του αδερφού του.

O 43χρονος εξήγησε στο People πως δυσκολεύτηκε πολύ να αποδεχτεί την απώλεια:

«Μου φαίνεται ακόμα απίστευτο. Προσπαθώ να το επεξεργαστώ και να το καταλάβω γιατί δεν μπορώ ακόμα. Ελπίζω μια μέρα όλα να βγάλουν νόημα», πρόσθεσε για τον 34χρονο Aaron ο αδερφός του.

Ο μικρότερος Carter πέρασε μια ζωή με εθισμό και προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο Nick εξήγησε πως παρά την υποστήριξη της συζύγου του Lauren Kitt Και των τριών παιδιών τους (Odin, 7 Saoire 4 και Pearl 2) του λείπει το γεγονός πως δεν μπορεί να μιλήσει με τον Aaron.

«Παρά τα όσα συνέβησαν στη ζωή μας, πάντα μιλούσαμε, πάντα τα βρίσκαμε και με πονά πως δεν μπορούμε να το κάνουμε πια. Τα παιδιά μου είναι τα πάντα για μένα, ακόμα κι αν έχανα τα πάντα, ακόμα κι αν δεν ήμουν μέλος των Backstreet Boys, ακόμα κι αν δεν μπορούσα να ψυχαγωγώ τον κόσμο, αν είχα τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, θα ήμουν καλά».

Ο Nick προσπαθεί όπως τόνισε να είναι ο καλύτερος πατέρας, και μεγαλώνει τα παιδιά του τα οποία του μειώνουν τον πόνο και το πένθος:

«Έχω επικεντρωθεί στο να είμαι παρών για τα παιδιά, να τα πηγαίνω στο σχολείο, να τα ακούω, να περνάμε μαζί τις γιορτές».

Αμέσως μετά την απώλεια του μικρού του αδερφού ο Νick είχε κάνει μια αφιέρωση στον Aaron στο Instagram γράφοντας:

https://www.instagram.com/p/CkoA-v1II5K/

«Η καρδιά μου έχει σπάσει. Παρότι είχα μια πολύπλοκη σχέση με τον αδερφό μου, η αγάπη μου για εκείνον δεν έσβησε ποτέ. Πάντα είχα την ελπίδα πως με κάποιον τρόπο, μια μέρα θα ακολουθήσει ένα υγιές μονοπάτι και θα βρει τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα ζητούσε.

Κάποιες φορές κατηγορούμε κάποιον ή κάτι για την απώλεια αλλά η αλήθεια είναι πως η εξάρτηση και η ψυχική του ασθένεια είναι ο μόνος φταίχτης εδώ.

Θα μου λείψεις αδερφέ μου περισσότερο από όσο μπορεί κάποιος να φανταστεί. Σ’ αγαπώ Chizz. Μπορείς επιτέλους να βρεις τη γαλήνη που δεν βρήκες ποτέ όσο ήσουν στη γη».

Ραγίζει καρδιές ο Nick Carter: «Θα μου λείψεις αδερφέ μου, εύχομαι να βρεις γαλήνη επιτέλους»

Το 2023, στο ντοκιμαντέρ του Hulu με τίτλο Aaron Carter: The Little Prince of Pop, ο Nick και τα υπόλοιπα μέλη των Backstreet Boys είχαν εξηγήσει πώς βοήθησαν τον Aaron να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης πέντε χρόνια πριν τον θάνατο.

«Το 2017 ο Aaron με προσέγγισε, μου ζήτησε βοήθεια, του είπα πως θα τον βάλω στο αεροπλάνο και θα πάρει την βοήθεια που πρέπει στο Λος Αντζελες και το έκανε, εμφανίστηκε και ήμουν σοκαρισμένος και χαρούμενος που μπήκε στην κλινική στο Μαλιμπού. Μερικές ημέρες μετά μιλήσαμε και μετά εξαφανίστηκε και μου είπαν από την κλινική πως είχε φύγει μόνος του», είπε ο McLean από τους Backstreet Boys. Ο Aaron άφησε πίσω τον γιο του Prince που θα γίνει δύο ετών στις 22 Νοεμβρίου.