Η Φαίη Σκορδά βρήκε το πιο κομψό δερμάτινο παντελόνι στη must απόχρωση της σεζόν

Η Φαίη Σκορδά βρήκε το πιο κομψό δερμάτινο παντελόνι στη must απόχρωση της σεζόν

Το δερμάτινο παντελόνι είναι η ιδανική επιλογή της μεταβατικής περιόδου.

Μπορεί να είμαστε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν να μπούμε στον Νοέμβριο αλλά στη χώρα μας περνάμε ακόμη τη λεγόμενη μεταβατική περίοδο. Δεν έχει δηλαδή ούτε κρύο, ούτε και ζέστη, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές μέσα στην ημέρα. Οπότε συνεχίζουμε και τα μεταβατικού τύπου looks μας. Τα κοντά σορτσάκια έχουν φύγει οριστικά από το προσκήνιο, οπότε τα παντελόνια είναι και επίσημα πρωταγωνιστές.

Ακόμα και γυναίκες σαν τη Φαίη Σκορδά, η οποία λατρεύει τα σορτσάκια και τα φορέματα, που αντικειμενικά της πάνε πάρα πολύ, έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε mood παντελονιού. Το θέμα είναι ποια φθινοπωρινή εναλλακτική υπάρχει στο κλασικό wide leg παντελόνι, που έχουμε λίγο βαρεθεί να φοράμε, γιατί έπαιξε και μέσα στο καλοκαίρι πάρα πολύ. Υπάρχει μια stylish εναλλακτική, την οποία επέλεξε και η Φαίη για την καθημερινή της εκπομπή στο ΣΚΑΙ, και για να σου δώσω ένα ακόμη στοιχείο, είναι αρκετά sexy και έχει ένα ύφσμα star του χειμώνα που μας έρχεται.

https://www.instagram.com/p/CyBcl-rtYGX/

Οι 5 φούστες που απογειώνουν το office look και όχι μόνο

Το δερμάτινο παντελόνι της Φαίης είναι η τέλεια εναλλακτική στα office παντελόνια μας.

Τα παντελόνια μας δεν θα τα αλλάζαμε για τίποτα στον κόσμο. Και πολύ καλά θα κάναμε φυσικά. Γιατί η άνεση τους είναι αδιαπραγμάτευτη. Αν έχεις βαρεθεί και εσύ τα office παντελόνια σου και δεν θέλεις να καταλήξεις και πάλι στα jeans, τότε η Φαίη Σκορδά έχει μια πρόταση για σένα. Το δερμάτινο παντελόνι, με το οποίο την είδαμε σε ένα από τα posts του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, είναι η τέλεια εναλλακτική του φθινοπώρου.

https://www.instagram.com/p/Cydk1iTNS1R/

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε με ένα παντελόνι σε flared γραμμή, με regular μέση. Εκτός από το shape του πάντως, που αντικειμενικά κολακεύει κάθε γυναίκα και ψηλώνει τα πόδια, μιλάμε και για το απόλυτα επίκαιρο χρώμα της σεζόν, το camel. Γενικά φέτος όπως έχεις καταλάβει αγαπάμε το καφέ και όλες τις αποχρώσεις του. Αυτό το ζεστό camel της καραμέλας που επέλεξε η Φαίη Σκορδά είναι ιδανικό για να κάνεις καθημερινά casual chic outfits με πουκάμισα, σακάκια και μποτάκια. Δοκίμασέ το.