Στο Προξενιό της Ιουλίας η τιμωρία είναι αναπόφευκτη και ένα πρόσωπο - κλειδί προκαλεί με τη βία

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Προξενιό της Ιουλίας η τιμωρία είναι αναπόφευκτη και ένα πρόσωπο - κλειδί προκαλεί με τη βία

Ο Γρηγόρης και ο πατέρας του συλλαμβάνονται. Η μητέρα της Ιουλίας μηχανεύεται ένα νέο σχέδιο για να απαλλάξει την κόρη της από το παρελθόν της και το Προξενιό μπαίνει στην τελική ευθεία. 

Μυστικά και διαρκείς δολοπλακίες στο Προξενιό της Ιουλίας θα κρίνουν το μέλλον του ερωτευμένου ζευγαριού, του Γρηγόρη και της Ιουλίας. Μία προσπάθεια προσέγγισης πέφτει στο κενό, αλλά κανείς δε γνωρίζει ακόμη πως τόσο εκείνος όσο και ο πατέρας του δεν θα γλιτώσουν από τη φυλακή. Ο δε Γιωρίκης δεν θα γλιτώσει για μία ακόμη φορά από το θυμό του γιου του.

Ο Χρήστος βάζει εμπόδια στον γάμο του πατέρα του

Ο Δημήτρης Αριανούτσος που υποδύεται τον Χρήστο Προβιό και γιο του Μελέτη Ηλία στο Προξενιό της Ιουλίας, κάνει ένα πολύ σημαντικό, κομβικό ρόλο στη σειρά. Τον είχαμε ήδη αγαπήσει πέρισυ με τον ρόλο του στο Βραχιόλι της Φωτιάς.

Έχουμε καταλάβει εξαρχής πως υποψιάζεται τον πατέρα του για τον θάνατο της μητέρας του και αυτό τον έχει οδηγήσει στα βίαια ξεσπάσματα εναντίον του και στην κατάθλιψη. Μία ακόμη επίθεση θα κάνει στο μέλλον τόσο κατά του Γιωρίκη όσο και κατά της θείας του. Έχει καταλάβει πλέον ότι ο πατέρας του τον έχει εξαπατήσει για τον γάμο και προορίζει την Ιουλία για δική του γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/CzN6feTsmt4/

Όλο αυτό θα φέρει μία μικρή καθυστέρηση στην πραγματοποίηση του γάμου.

Όμως η μητέρα της Ιουλίας βιάζεται. Έχει καταλάβει πλέον ότι η κόρη της είναι έγκυος από τον Γρηγόρη και πριν ξεσπάσει βεντέτα βάζει ένα χρονοδιάγραμμα για τα κρυφά της σχέδια. Όλα θα κριθούν μετά το μνημόσυνο του συζύγου της. Μετά από αυτό, είναι πια ελεύθερη να παντρέψει την κόρη της.

Στο Προξενιό της Ιουλίας μία προδοσία και ένα ύπουλο σχέδιο συγκάλυψης ανατρέπει τα πάντα

https://www.instagram.com/p/CwKcSNpAsMN/

Σε αυτό το μνημόσυνο ο Γρηγόρης κάνει μία παρακινδυνευμένη κίνηση και πηγαίνει σε απόσταση αναπνοής, να συναντήσει την Ιουλία. Δεν τα καταφέρνει άλλα της παραδίδει ένα γράμμα. Τα αισθήματα των δύο παιδών δεν έχουν αλλάξει, αλλά ξέρουν πως δεν μπορούν να είναι μαζί.

Το φινάλε του έρωτά τους, γίνεται με την σύλληψη του πατέρα του και του ίδιου. Το όπλο του φόνου βρέθηκε στα δικά τους χωράφια και εκείνος δεν κατάφερε να καλύψει τον πατέρα του. Και οι δύο βρίσκονται προ τετελεσμένου.