«Δεν παίζεις, διδάσκεις»: Η Άννα Μάσχα ψηφίστηκε από το κοινό ως η καλύτερη «κακιά» της ελληνικής TV

Κατερίνα Μπούσιου
«Δεν παίζεις, διδάσκεις»: Η Άννα Μάσχα ψηφίστηκε από το κοινό ως η καλύτερη «κακιά» της ελληνικής TV

Το Twitter χθες θεώρησε για μία ακόμη φορά πως η ερμηνεία της Άννας Μάσχα στο «Προξενιό της Ιουλίας» είναι μάθημα υποκριτικής. 

Όσο καλόψυχη ήταν ως Διαμάντω την περσινή τηλεοπτική χρονιά στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», τόσο σκληρή και απόλυτη είναι φέτος στο «Προξενιό της Ιουλίας» ως Χάδω. Το κοινό στο Twitter λάτρεψε για μία ακόμη φορά την Άννα Μάσχα στο χθεσινό επεισόδιο. Δίκαια τη θεωρούν την πιο καλή «κακιά» της TV. Αλήθεια ποιο είναι το μεγάλο της μυστικό;

Απόλυτη, σκληρή, υπερταλαντούχα

Η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha, πραγματεύεται ένα ιδιαίτερο θέμα, πολύ γνωστό και πολύ οικείο στις προηγούμενες γενιές. Οι καταναγκαστικοί γάμοι, οι προίκες και τα προξενιά ήταν ότι πιο σύνηθες κάποιες δεκαετίες πριν. Αυτή η σειρά εποχής που έχει όπως έχουμε ήδη δει πολύ καλό επίπεδο παραγωγής, έχει να περηφανεύεται και για ένα υπέροχο καστ.

https://www.instagram.com/p/CyTSRuhspc0/

Από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, δηλαδή τον Μελέτη Ηλία και την Ευγενία Ξυγκόρου, μέχρι την Ελισάβετ Μουτάφη , την Πέγκυ Τρικαλιώτη και τον Δημήτρη Αλεξανδρή. Άφησα τελευταία την Άννα Μάσχα γιατί είναι μία κατηγορία από μόνη της.

Η αντίδραση της συζύγου του Μελέτη Ηλία για τις θαυμάστριες, το post αγάπης και ο νέος του γάμος

https://www.instagram.com/p/CyQ2mQrO-or/

Καλοσυνάτη και δυναμική την γνωρίσαμε πέρισυ ως Διαμάντω, σκληρή, απολυταρχική και άσπλαχνη την βλέπουμε φέτος ως Χάδω και αδελφή του Γιωργίκη. Δεν είναι απλά μόνο εκείνη που στέκεται εμπόδιο στον γάμο και αργότερα στην συμβίωση του αδελφού της με την Ιουλία, αλλά και σχεδόν καταστροφική για τον ανιψιό της και γιο του.

Το Twitter θεώρησε για μία ακόμη φορά χθες, αριστουργηματική την ερμηνεία της.

Η συνέχεια της σειράς θα στηριχθεί πολύ στον δικό της ρόλο. Ειδικά με την εγκυμοσύνη της μέλλουσας νύφης της και τις καχυποψίες της για την πατρότητα του παιδιού. Εδώ θα έχει ένα δίκιο, αλλά θα το εκφράσει σχεδόν βάναυσα. Εδώ κυριολεκτούμε. Μας έχει αφήσει ωστόσο υπόνοιες (οι οποίες και θα επιβεβαιωθούν) πως με κάποιο τρόπο έχει συμμετοχή και στον θάνατο της πρώτης συζύγου του αδελφού της.

Η Άννα Μάσχα, λαμπρή ηθοποιός του θεάτρου για πολλά χρόνια, συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό στη σειρά «Ματωμένα χώματα». Την τελευταία τριετία έχει γίνει η λατρεμένη του κοινού αρκετές φορές για τις ερμηνείες της.

Δεν αγαπά την προβολή, δεν έχει καν social media και μόλις πέρσι μας είχε μιλήσει για τον επι 23 χρόνια σύντροφό της με τον οποίο έχει αποκτήσει τον 12 χρονο γιο τους Θάνο: «Ο Άγιος αυτός άνθρωπος που είναι μαζί μου, είναι ακόμη πιο συνεσταλμένος από μένα. Κάνει μία άσχετη δουλειά, ασχολείται με το εμπόριο και παλαιότερα ερασιτεχνικά με τη μουσική. Είχε και ένα γκρουπάκι, παίζει πολύ συχνά κιθάρα στο σπίτι και με βάζει και τραγουδάω».