Ένα λάθος καταστρέφει μία ζωή: Στο προξενιό της Ιουλίας ξεκινά ένας γάμος με βία και σκοτάδι

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα λάθος καταστρέφει μία ζωή: Στο προξενιό της Ιουλίας ξεκινά ένας γάμος με βία και σκοτάδι

Η ατυχία του ενός, η τύχη του άλλου. Και όπως δήλωσε πρόσφατα ο Μελέτης Ηλίας για τον ρόλο του στο Προξενιό της Ιουλίας: «Ο Γιωργίκης θα βγάλει το σκοτεινό του πρόσωπο στην Ιουλία». 

Κάποιες φορές το σύμπαν συνωμοτεί για να συμβούν τα χειρότερα. Προδιαγεγραμμένο λοιπόν είναι το παρόν και το μέλλον της Ιουλίας στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» η οποία αναγκάζεται εκ των συνθηκών να κάνει έναν δυστυχισμένο γάμο. Μιλάμε όμως και για έναν γάμο που θα κυριαρχήσει η παράνοια και η βία. Και όλα αυτά, γιατί ο Γρηγόρης, δείλιασε.

Ο Γρηγόρης κάνει το μοιραίο λάθος

Υπογείως θα κινηθούν οι επόμενες εξελίξεις στο «Προξενιό της Ιουλίας», μία σειρά που κέρδισε ήδη την αγάπη αρκετών τηλεθεατών. Το ερωτευμένο ζευγάρι που όλοι ευχόμαστε να είχε ευτυχή κατάληξη, τελικά θα ζήσει τα χειρότερα. Βέβαια αν ο Γρηγόρης και η Ιουλία κατέληγαν ευτυχισμένοι, δεν θα είχε νόημα ύπαρξης η σειρά.

Στο πιο κρίσιμο σημείο της σχέσης τους, ο Γρηγόρης καλείται από την αστυνομία να καταθέσει για τη δολοφονία του πατέρα της Ιουλίας. Ο Στράτος Ραζίνης έχει κάνει ξαφνικά μία αλλαγή της τακτικής του και αποποιείται τον φόνο.

https://www.instagram.com/reel/Cv7Cxlrvy1K/

Και ως γιος θα τον υποστηρίξει απόλυτα. Δειλιάζει και μπερδεύει την υπόθεση ακόμη περισσότερο. Φυσικό να υποστηρίζει τον πατέρα του και φυσικό όμως ήταν, να ζητά η αγαπημένη του να πει την αλήθεια, αφού ήταν μαζί εκείνο το βράδυ.

«Δεν παίζεις, διδάσκεις»: Η Άννα Μάσχα ψηφίστηκε από το κοινό ως η καλύτερη «κακιά» της ελληνικής TV

Αυτό τους οδηγεί στην οριστική ρήξη. Μία νέα περιπέτεια με την υγεία της Ιουλίας, δίνει έτσι ξανά την ευκαιρία στον Γιωργίκη να προχωρήσει το φλερτ του. Όλα δείχνουν ότι ο γάμος δεν είναι μακριά. Όμως η Ιουλία δεν γνωρίζει ακόμη ότι αυτό θα την οδηγήσει στο τέλος της. Η Ευγενία Ξυγκόρου μπαίνει σε ένα δύσκολο υποκριτικά πεδίο.

https://www.instagram.com/reel/Cyou0Y2IcJ_/

Ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε πρόσφατα πως μετά τον γάμο, η Ιουλία θα γνωρίσει το πραγματικό σκοτεινό πρόσωπο του ρόλου του: «Προς το παρόν παρατηρούμε ότι η αδελφή του είναι η κακιά της υπόθεσης. Και ο Γιωργίκης όμως θα βγάλει στην επιφάνει τη σκοτεινή του πλευρά, η οποία υπήρχε μέσα του, κλεισμένη καλά σε κάποια γωνιά του μυαλού του».

Ο γιος του θα παίξει καταλυτικό ρόλο γιατί θα προσπαθήσει να προστατεύσει την Ιουλία και θα τρέφει αισθήματα για εκείνη.