Θάνατοι, χωρισμοί και εκρήξεις στον Σασμό και για όλα θα φταίει η συμμαχία Βασιλικής - Καλλιόπης

Κατερίνα Μπούσιου
Θάνατοι, χωρισμοί και εκρήξεις στον Σασμό και για όλα θα φταίει η συμμαχία Βασιλικής - Καλλιόπης

Αντίποινα με βομβιστική επίθεση στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής. Φαρ ουεστ θα θυμίζει η Άνω Ποριά στον Σασμό. 

Σε μία καθαρά αστυνομική σειρά μετατρέπεται από εδώ και στο εξής ο Σασμός. Οι όποιες δόσεις ρομαντισμού θα είναι ελάχιστες και οι εντάσεις πολλές. Από θανάτους, χωρισμούς και εκρήξεις μέχρι φυλακίσεις. Ποιος και τι θα μείνει είναι το ζητούμενο. Και όλα ξεκινούν από την ξαφνική συμμαχία Βασιλικής και Καλλιόπης. Μόνο που τελικά θύμα θα είναι ο Μαθιός.

Το σχέδιο της Καλλιόπης, η εκτέλεση από τη Βασιλική και η έκρηξη στο σπίτι της

Με δυσάρεστα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο στον Σασμό, αφού για μία ακόμη φορά η Θοδώρα θα χάσει το παιδί της. Αυτό όπως σε έχω ενημερώσει θα οδηγήσει αργότερα και στον τελικό χωρισμό από τον Γιώργο. Όχι τόσο καλή εξέλιξη για τον ρόλο της Δανάης Παππά και αχρείαστη αν θες τη γνώμη μου σεναριακά.

Θα έχουμε και μία ευχάριστη (όπως θες το παίρνεις) νότα με την ερωτική βραδιά για Ανδρέα και Εύα. Μπισμπίκης και Τσιλίκα γίνονται ζευγάρι, αλλά στην ουσία κανείς δεν ξέρει τα μυστικά του άλλου.

Από σήμερα όμως ξεκινά ένας νέος κύκλος σασπένς και δράσης. Η Καλλιόπη με την πονηριά της - και την ειλικρίνειά της παράλληλα - όπως θα δεις στα επόμενα επεισόδια, θα καταφέρει να πάρει με το μέρος της την Βασιλική. Δημιουργείται μία συμμορία μεταξύ τους. Ο στόχος είναι ο Λάζαρος, την κρυψώνα του οποίου εντόπισαν.

Οι followers είπαν: «φτάνει» στην υπερβολή του Σασμού και η Μαρία Τζομπανάκη υπερασπίστηκε τον θρήνο

https://www.instagram.com/p/CzZBiSfqQUe/

Και οι δύο κάνουν ένα σχέδιο για το πώς θα πάνε εκεί και δημιουργούν ένα άλλοθι (όχι τόσο εύστοχο) για τον Μαθιό για να μην κατηγορηθεί εκείνος για τον φόνο. Όταν ο Λάζαρος πεθαίνει (από ατύχημα που λίγο έως πολύ προκαλεί η εμφάνιση της Βασιλικής) ο Μαθιός είναι το θύμα, γιατί θα τον συλλάβουν ως ύποπτο.

https://www.instagram.com/p/CzVqh3XoFGQ/

Η δράση όπως καταλαβαίνεις, φέρνει αντίδραση. Ο Βασίλης Μπιμπίκης βάζει σε εφαρμογή ένα ακόμη σχέδιο και ως αντίποινα προκαλεί έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού. Φαίνεται πως είναι ο Ανδρέας Βρουλάκης που τα προκαλεί όλα αυτά, αλλά μπορεί τελικά να είναι και η Εύα, η οποία ακόμη δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητά της.

Το χωριό πλέον γίνεται εμπόλεμη ζώνη. Πόνος και δάκρυ ξανά. Για μία ακόμη φορά.