Η Μαίρη Συνατσάκη εξέφρασε την αγάπη της για την Ντορέττα Παπαδημητρίου με τρεις λέξεις

Η Μαίρη Συνατσάκη εξέφρασε την αγάπη της για την Ντορέττα Παπαδημητρίου με τρεις λέξεις

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στην Κύπρο και η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το πιο αυθόρμητο σχόλιο. Η γνωριμία που οδήγησε σε κουμπαριά και οι ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με την μικρή Ολίβια. 

Στην Κύπρο βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα η Ντορέττα Παπαδημητρίου καθώς παρουσίασε τα ετήσια μουσικά βραβεία «Super Music Awards» που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (08/11) στη Λεμεσό.

Πληθώρα Ελλήνων καλλιτεχνών έδωσε το παρών στο λαμπερό event και στη σκηνή του City of Dreams Mediterranean ανάμεσά τους οι: Δέσποινα Βανδή, Ελένη Φουρέιρα, Demy, Αντώνης Ρέμος, Νίκος Απέργης, Josephine, Κατερίνα Λιόλιοι, Γιώργος Κακοσαίος κ.ά.

Η ultra glam εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

H δημοφιλής ηθοποιός εντυπωσίασε ως παρουσιάστρια και έστρεψε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας με το φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό, μαύρο cut out φόρεμα, δημιουργία της Έφης Παπαϊωάννου.

https://www.instagram.com/p/CzbNqgoopG0/

H ultra glam εμφάνιση της 44χρονης δεν πέρασε απαρατήρητη από τους followers της, με αρκετούς celebrities να της αφήνουν όμορφα σχόλια κάτω από το post της. Λίγο αργότερα η κολλητή φίλη και κουμπάρα της, Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο αποθεώνει την ηθοποιό αναφέροντας: «Η φίλη μου, η κουμπάρα μου, η extra αδερφή μου».

sxolio_mairi.jpg

H τρυφερή σχέση με την Μαίρη Συνατσάκη

Από την ημέρα που η Μαίρη Συνατσάκη έγινε μαμά, έχει διαρκώς κοντά της αγαπημένους φίλους που την βοηθούν με το μωρό.

olivia.png

Μια από αυτούς είναι και η κουμπάρα της, Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία την επισκέπτεται συχνά στο σπίτι και παίζει με τη μέλλουσα βαφτιστήρα της. H ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή Ολίβια και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες μαζί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CrD5T7Boq1l/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Ντορέττα Παπαδημητρίου:Eξήγησε γιατί το post της Μαίρης Συνατσάκη για την Ολίβια άγγιξε τις μαμάδες

H γνωριμία των δύο γυναικών

Πριν λίγους μήνες η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε νέο vlog στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως γνώρισε την κολλητή της, Ντορέττα Παπαδημητρίου σε παλαιότερα MAD VMAs.

Η «Mairiboo» ανέφερε πως είχε αντικρίσει για πρώτη φορά την ηθοποιό στα παρασκήνια των VMAS το 2008, όταν ακόμη δεν γνωρίζονταν προσωπικά.

https://www.instagram.com/p/B3nRlgdHXcu/

«Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα γράφω δημόσια λόγια και ευχές για την φανταστική μου αγάπη που προσπαθούν να φτάσουν ελάχιστα τα όσα είναι. Δε θα τα καταφέρω ποτέ και δε πειράζει! Σε θαυμάζω απεριόριστα. Σε ευχαριστώ ανεπανάληπτα. Σε αγαπάω φανταστικά! Χρόνια πολλά μοναδική μου», είχε γράψει η Μαίρη Συνατσάκη το 2019, ανήμερα των γενεθλίων της Ντορέττας Παπαδημητρίου δείχνοντας πόσο πολύτιμη είναι η ηθοποιός για εκείνη.

Πηγή κεντρικής: dorettapapadimitriou_official