H επιθυμία της Συνατσάκη έγινε πραγματικότητα όμως οι fans & ο Βασάλος έκαναν το πιο εύστοχο σχόλιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
H επιθυμία της Συνατσάκη έγινε πραγματικότητα όμως οι fans & ο Βασάλος έκαναν το πιο εύστοχο σχόλιο

H Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε στο Instagram με το παγωτό της όμως το κοινό έκανε μια πολύ σωστή παρατήρηση.

Το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη αφού φέτος θα κάνει για πρώτη φορά διακοπές μαζί με την 6μηνών κόρη της, Ολίβια Στρατή. Η ευτυχισμένη μαμά έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό στα επαγγελματικά της καθήκοντα και προσπαθεί να συνδυάσει επιτυχώς καριέρα με οικογένεια.

Πριν από λίγα 24ωρα η influencer-επιχειρηματίας και ο αγαπημένος της, Ίαν Στρατής βρέθηκαν σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ μαζί με τον φίλο τους, Μύρωνα Στρατή.

Μέσα από τα Instagram-stories της η «Mairiboo» ομολόγησε πως αυτή ήταν η πρώτη solo έξοδος του ζευγαριού, μετά τη γέννηση της κόρης τους. Η τρυφερή μαμά απολαμβάνει το νέο της ρόλο και δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το μωρό της, ούτε στα ραντεβού με τους κολλητούς της: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Bάλια Χατζηθεοδώρου, Κωνσταντίνο Βασάλο και Fipster (Φίλιππος Ιωάννου).

Η επιθυμία της Mairiboo και η επιστροφή Βασάλου

Η 38χρονη εξέφρασε την έντονη επιθυμία της για παγωτό και λίγο αργότερα πόζαρε χαρούμενη με casual outfit και το χωνάκι της.

https://www.instagram.com/p/Ct9LQp7Lrhb/

Οι followers της Μαίρης Συνατσάκη είναι αρκετά παρατηρητικοί και ένας από αυτούς της έστειλε προσωπικό μήνυμα, αναφέροντάς της πως φοράει το ίδιο μπλουζάκι που φορούσε στη συναυλία με τον Ίαν.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απλά επικός, με την Μαίρη να τονίζει πόσο καλά την ξέρουν οι fans της.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια ξεχώρισε αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος έγραψε: «Πάρα πολύ ωραία».

sxolio1.jpg

O πρώην παίκτης του Survivor βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στα πάτρια εδάφη και ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε είναι να συναντηθεί με τους φίλους του. Συνατσάκη, Παπαδημητρίου, Χατζηθεοδώρου, Βασάλος και Fipster βρέθηκαν για καφέ, έχοντας μαζί τους την ωραιότερη παρέα, την μικρή Ολίβια.

https://www.instagram.com/p/Ct7DKs-NdCm/

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε κάποιες αλλαγές στα μαλλιά της κι ο λόγος αποκαλύφθηκε στα stories της

Ο γνωστός Youtuber και κολλητός φίλος του Βασάλου, Fipster δεν θα μπορούσε να μη βιντεοσκοπήσει την επιστροφή του και υποσχέθηκε πως πολύ σύντομα θα ανεβάσουν βίντεο «Θάρρος ή αλήθεια» στο οποίο ο γυμναστής θα αποκαλύψει τα πάντα για τη ζωή του στο reality επιβίωσης.

Πηγή κεντρικής: mairiboo