Στις σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Αργύρη Πανταζάρα όλοι πρόσεξαν το μονόπετρο της νύφης

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στις σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Αργύρη Πανταζάρα όλοι πρόσεξαν το μονόπετρο της νύφης

Το υπέροχο τετράγωνο μονόπετρο της νύφης Σίσσυς Τουμάση, το πριγκιπικό νυφικό, η τιάρα και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του γάμου μέσα από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο αδερφός του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας και η σύντροφός του - και επίσης ηθοποιός - Σίσσυ Τουμάση είναι μαζί εδώ και περίπου 1 χρόνο, ενώ έχουν συνεργαστεί και στη θεατρική παράσταση «This is not Romeo and Juliet» την σεζόν 2021 - 2022.

Οι δυο τους στα τέλη του Οκτώβρη ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, όπου έγινε γνωστό πως παντρεύτηκαν μυστικά και μάλιστα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Καλεσμένοι στον γάμο ήταν μόνο αγαπημένα τους άτομα μιας και οι δυο ηθοποιοί δεν άφησαν την είδησή του να δει το φως της δημοσιότητας, παρότι η αναγγελία είχε δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα του Βόλου στις αρχές του ίδιου μήνα.

argyris_pandazaras_official_1644834654_2773396554725331749_3253094318.jpg

Λίγες μέρες μετά τον γάμο τους, ο πρωταγωνιστής από τον «Παράδεισο των κυριών» και η «Φιλιώ Στασινοπούλου» από το «Προξενιό της Ιουλίας», άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους από την Τουρκία, χωρίς ωστόσο να «προδίδουν» λεπτομέρειες από τον γάμο τους.

Τα στιγμιότυπα που επέλεξαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους ήταν από διάφορα μέρη που επισκέφτηκαν, κάτι δηλαδή που θα έκανε κάθε ταξιδιώτης. Στις αρχές του Νοέμβρη όμως, κάποια από τα στιγμιότυπα που συνέχισαν να δημοσιεύουν «πρόδωσαν» μερικές από τις λεπτομέρειες του γάμου τους με αποκορύφωμα κάποιες φωτογραφίες που τράβηξε και δημοσίευσε σημερα 9 Νοεμβρίου ο αδερφός του Αργύρη Πανταζάρα στα social media του.

Το νυφικό look της Σίσσυς Τουμάση και οι λεπτομέρειες της δεξίωσης

Ο αδερφός του Αργύρη Πανταζάρα, ο Νίκος είναι φωτογράφος στο επάγγελμα κι αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ του στα social media θα δεις πως ένα από τα πράγματα που αναλαμβάνει να φωτογραφίζει είναι και γάμοι διάφορων ζευγαριών.

Ο ίδιος δεν γινόταν λοιπόν, να μην τραβήξει μοναδικές φωτογραφίες και από τον γάμο του αδερφού του. Σήμερα 9 Νοεμβρίου, λοιπόν ο Νίκος Πανταζάρας δημοσίευσε στο προφίλ του κάποιες φωτογραφίες χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπα του γαμπρού και της νύφης.

Βέβαια, το υπέροχο τετράγωνο μονόπετρο στο χέρι της νύφης ήταν ίδιο με αυτό που έχουμε δει στο χέρι της Σίσσυς Τουμάση τόσο από τις φωτογρφίες που την τράβηξε ο Αργύρης Πανταζάρας στις βόλτες του μετά τον γάμο τους, όσο και από φωτογραφίες που υπάρχουν στο προφίλ της στο Instagram. Επομένως σε συνδυασμό με την τοποθεσία που πρόσθεσε ο φωτογράφος στις φωτογραφίες που δημοσίευσε καταλάβαμε πως πρόκειται για εικόνες από τον γάμο του αδερφού του.

Επειδή η Σίσσυ Τουμάση φορούσε αυτό το μονόπετρο εδώ και αρκετούς μήνες, δεν γνωρίζουμε με σιγουριά αν πρόκειται για το μονόπετρο του αρραβώνα τους ή αν είναι κάποιο δαχτυλίδι με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εκείνη. Ωστόσο, αν πρόκειται όντως για το μονόπετρο του αρραβώνα τους φαίνεται πως οι δυο τους από την αρχή σχεδόν της σχέσης τους και το ταξίδι στην Ιταλία τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν αποφασίσει πως θέλουν να είναι για πάντα μαζί, αφού η ηθοποιός το φορούσε στο χέρι της από τότε. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος του ταξιδιού τους τότε, αφού δεν υπάρχει πιο ερωτική πόλη από την Ιταλία, ειδικά για δύο ηθοποιούς, που έχουν υποδυθεί τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα.

sissy.toumasi_1670764729_2990913786349221031_2375985972.jpg

Το νυφικό από δαντέλα, η τιάρα και η δεξίωση για τους καλεσμένους

Στις υπόλοιπες λεπτομέρειες που «αποκάλυψαν» οι φωτογραφίες του Νίκου Πανταζάρα από τον γάμο του αδερφού του μπορέσαμε να διακρίνουμε και το πριγκιπικό νυφικό που φόρεσε η Σίσσυ Τουμάση, κεντημένο με δαντέλα από το πάνω μισό μέρος και κατά μήκος των χεριών. Αυτή η λεπτομέρεια «ήρθε κι έδεσε» τέλεια με την τιάρα γεμάτη κρυσταλλάκια που είχαμε δει να δημοσιεύει ο Αργύρης Πανταζάρας στο προφίλ του ανάμεσα στις υπόλοιπες φωτογραφίες από το ξεχωριστό ταξίδι τους στην Κωνσταντινούπολη.

Ακόμα, όπως θα δεις κι από τις φωτογραφίες που ακολουθούν η Σίσσυ Τουμάση επέλεξε να φορέσει και μικρά σκουλαρίκια σε σχήμα δάκρυ, με αντίστοιχα κρύσταλλα, ενώ τα νυφικά της παπούτσια ήταν μεν λευκά, όπως συνηθίζεται, αλλά είχαν λωρίδες γεμάτες στρας, που «έδεναν» χιαστί και ταίριαζαν με όλα τα άλλα αξεσουάρ της.

Όσον αφορά τους καλεσμένους αυτοί ήταν λίγοι και μετρημένοι, όπως θα δεις από το τραπέζι της δεξίωσης.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @luckyy_partyy