Στην τηλεοπτική τοξικότητα των τελευταίων ημερών, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε με μια φωτογραφία

Στην τηλεοπτική τοξικότητα των τελευταίων ημερών, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε με μια φωτογραφία

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά το ξέσπασμα της Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά, κι ενώ όλοι περίμεναν την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα στις δηλώσεις για πλάτες και γάμους της Κατερίνας, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε μια διαφορετική στρατηγική.

Μετά τις δηλώσεις της Σκορδά για την εκπομπή της Καινούργιου και την απάντηση της Κατερίνας στη Φαίη- που ήταν σκληρή και δικαιολογημένη ίσως από τη δική της μεριά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν αρχικά την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα, του οποίου το όνομα μπορεί να μην ενεπλάκη άμεσα στη διαμάχη αλλά έμμεσα ήταν εκείνος ο γάμος στον οποί9ο αναφέρθηκε η παρουσιάστρια της Super Κατερίνας.

Η Ελένη και η αγαπημένη ομάδα της εκπομπής της

Ο Λιάγκας δεν απάντησε και έτσι όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία συνηθίζει να λέει τη γνώμη της σε θέματα που αφορούν την επικαιρότητα.

https://www.instagram.com/p/CzbOaQlNEV9/

Όχι όμως αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά η Ελένη με την πολυετή πείρα της στην τηλεόραση αποφάσισε να μείνει μακριά από πίτουρο και κότες και να απαντήσει στην τηλεοπτική τοξικότητα που αφορά παρουσιάστριες και τηλεοπτικές ομάδες, με φουλ θετικότητα και έξτρα αγάπη προς την δική της ομάδα.

Κι έτσι, στο ξεκίνημα της δικής της εκπομπής πόζαρε με τους συνεργάτες της, σε μια φωτογραφία που έκανε σταθερό ποστ στο Instagram και δεν σταμάτησε να τονίζει πόσο ωραίοι είναι όλοι.

Θυμήσου τι έγινε ανάμεσα σε Φαίη και Κατερίνα εδώ: Το μεγάλο λάθος της Καινούργιου στο ξέσπασμα κατά της Σκορδά και το σωστό σχόλιο της Κορομηλά

Μήπως η Ελένη θυμάται τα περσινά της παθήματα;

Η περσινή κόντρα της Ελένης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, και το πόσα λεπτά βρισκόταν εντός ή εκτός τηλεοπτικού αέρα και η μετέπειτα απόφαση αποχώρησης του Σάββα Πούμπουρα, είχαν φέρει τη Μενεγάκη στο στόχαστρο των πρωινών εκπομπών, με την Καινούργιου να μιλάει πάλι τότε για το 5% της Μενεγάκη.

«Τι γίνεται με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Έχουμε εντάσεις, γκρίνιες, follow, unfollow, τι συμβαίνει τελικά; Έχουμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που νιώθει ότι κάνει ποιότητα ξαφνικά; Ήταν μια καλή τηλεοπτική χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη; Το κανάλι είναι ευχαριστημένο» με τον Χάρη Λεμπιδάκη (ο οποίος αποχώρησε φέτος από την εκπομπή της Καινούργιου νωρίς) να της απαντά τότε: «Το κανάλι είναι ευχαριστημένο, γιατί έχει την Ελένη ως brand στο δυναμικό του. Όχι όμως, σε νούμερα τηλεθέασης» και την Κατερίνα να μιλάει για το 5% της Ελένης τότε:

«Αν κάνω αύριο 5%, θα μου πει ο Alpha είμαστε ευχαριστημένοι γιατί είσαι brand;. Όχι μου λένε από πάνω. Εγώ δεν θα το δεχόμουν αυτό, αλλά δεν είμαι η Ελένη Μενεγάκη. Όταν κάτι δεν πάει καλά σε νούμερα κάποιες φορές, εμένα συνήθως θα με καλέσει ο Νίκος ή το κανάλι να με ρωτήσουν τι συμβαίνει. Δεν θα σου πουν μπράβο, μπράβο. Σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει συμβεί αυτό», είχε πει η Καινούργιου χαρακτηριστικά σε μια δήλωση στην οποία αναφέρθηκε τότε στο 5% αλλά όχι σε πλάτες πίσω από την Ελένη.

Και η Κατερίνα πληρώνει μάλλον και τις περσινές της δηλώσεις μαζί με εκείνες φέτος για τη Φαίη, γιατί ακόμα και κάτω από τους διαγωνισμούς στο προφίλ της στο Instagram δέχεται σχόλια επιθετικά για όλο το σίριαλ με τη Φαίη που όσο θωρακισμένη κι αν είναι αυτή τη στιγμή, θα την έκαναν να λυγίσει.

Φαίη κατά Ελένης:

Από τη μεριά της η Σκορδά, είχε σπεύσει να κάνει καυστικές δηλώσεις για τη Μενεγάκη, σε εκείνο το περσινό σίριαλ της εμφάνισης 7 δευτερολέπτων του Ουγγαρέζου:

«Η εκπομπή είναι της Ελένης, και είναι 100 χρόνια της Ελένης σωστά; Και τους συνεργάτες τους επιλέγει η Ελένη από ό,τι γνωρίζουμε. Δεν είναι φορετές από κάποιον και με το ζόρι ανέχεσαι τις επιλογές κάποιου.

Άρα τίμησε και τον Πούμπουρα και τον Ουγγαρέζο με μεταγραφή και είναι και το ψωμί τους. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα 7 δευτερόλεπτα. Μπορεί να μην της ταιριάζει και η χημεία.

Μπορεί ένας άνθρωπος να μην σου ταιριάζει, δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις κάποιες αλλαγές; Σαφώς έχει και το δικαίωμα μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον να κάνει κάποιες αλλαγές με ωραίο τρόπο.

Αυτό το 7 δευτερόλεπτα δεν το καταλαβαίνω. Έτυχε κάτι; Έπρεπε να πάει στην τουαλέτα; Ήθελε να δείξει κάτι; Κάτι στο μακιγιάζ; Αν έχεις ένα πρόβλημα, λες δεν θέλω να συνεχίσω».

Είναι σαφές πάντως, πως η Ελένη, ό,τι γράφτηκε και ό,τι ειπώθηκε για την ίδια και τον Ουγγαρέζο το έχει διαβάσει» είχε πει η Σκορδά πέρσι!

Τώρα, την στηρίζεις ή δεν την στηρίζεις, η Μενεγάκη έχει βγάλει κάπου ποπ κορν και γελάει με όσα λαμβάνουν χώρα φέτος και καλά κάνει!

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά και πέταξε την σπόντα της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο