Τα αποθεωτικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία για τα 30 χρόνια επιτυχίας της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα έγραψε την πιο όμορφη και τρυφερή λεζάντα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. 

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες μαζί και με άλλους καλλιτέχνες στην Κύπρο για τα ECOMMBX Super Music Awards 2023. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μουσική με live acts και βραβεύσεις γνωστών καλλιτεχνών. Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή κέρδισε το βραβείο SUPER Adult– Γυναίκα, το οποίο αφιέρωσε σε όλες όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους σε όποια φάση της ζωής τους κι αν είναι. Εκτός από τις όμορφες δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της απονομής των βραβείων, η ίδια ένιωσε την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα, ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών από διάφορα στιγμιότυπα της βραδιάς, γράφοντας κάτω από την φωτογραφία την πιο όμορφη και γλυκιά λεζάντα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις χθεσινές απονομές!
Ναι είναι προσωπική έκφραση το τραγούδι, αλλά είναι σημαντικό να έχεις και τους σωστούς ανθρώπους να σε στηρίζουν σε αυτό για να προκύπτει η μαγεία! Αυτή τη μαγεία της επικοινωνίας και της σύνδεσης μέσα από τη μουσική 30 χρόνια μετά!

Αφορμή γι' αυτήν την τη δήλωση ήταν όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί τον τελευταίο χρόνο για την προσωπική της ζωή, αλλά και τα looks των εμφανίσεών της. Για την Δέσποινα Βανδή, όπως ανέφερε και μέσα από τις δηλώσεις της, οι γυναίκες πρέπει να διεκδικούν την ευτυχία σε κάθε φάση της ζωής τους.

https://www.instagram.com/p/CzbG7QYs9VN/

Αμέσως, κάτω από την φωτογραφία υπήρξε ένας καταιγισμός μηνυμάτων με τα πιο τρυφερά σχόλια να αποθεώνουν την Δέσποινα Βανδή για τα 30 χρόνια επιτυχίας της.

Για άλλη μία φορά, βλέπουμε την Δέσποινα Βανδή με μία εντυπωσιακή βινύλ ολόσωμη φόρμα, με βαθύ ντεκολτέ η οποία αγκάλιαζε και αναδείκνυε τις καλλίγραμμες καμπύλες της. Η αγαπημένη της κόρη, Μελίνα, η οποία τις περισσότερες φορές είναι δίπλα στο πλευρό της μητέρας της, βρίσκεται στο Λονδίνο, ανεβάζοντας τις πιο όμορφες φωτογραφίες από την στολισμένη πόλη.

Η Δέσποινα Βανδή, είναι μία γυναίκα που ξέρει να αγαπάει τον εαυτό της και να διεκδικεί τα θέλω και τα πιστεύω της. Μέσα από τα τραγούδια της μας έχει κάνει να νιώσουμε τα πιο όμορφα και έντονα συναισθήματα και την ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό.