Η ευχή της Σμαράγδας Καρύδη στην Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη τα είπε «όλα»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η ευχή της Σμαράγδας Καρύδη στην Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη τα είπε «όλα»
https://www.instagram.com/p/CyXskKJA-DO/

«Να κρατιόμαστε έτσι πάντα χέρι-χέρι και να περπατάμε τις διαβάσεις της ζωής» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλια του Βασίλη Μπισμπίκη.

Δεν είχε μόνο η Ελένη Μενεγάκη τα γενέθλιά της την Κυριακή 29 Οκτωβρίου αλλά και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Μάλιστα, ήταν πριν από δυο χρόνια που αφού εκείνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της, εκείνη δημοσίευσε στα social media της μια φωτογραφία τους ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την ανακάλυψη που έκαναν σχετικά με τα γενέθλιά τους.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε 3 λόγους που την έκαναν «βασίλισσα της TV»

«Μόλις ανακαλύψαμε ότι έχουμε την ίδια ημέρα γενέθλια» είχε γράψει η παρουσιάστρια στην λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.

menegaki.jpeg

Οι ξεχωριστές ευχές της Δέσποινας Βανδή

Παρότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης είναι αρκετά εξωστρεφείς στα social media - συγκριτικά με τις προηγούμενες σχέσεις τους - όσον αφορά τα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει μέχρι τώρα από τα διάφορα ταξίδια τους ή με αφορμή προηγούμενες γιορτές που είχαν περάσει μαζί, ήταν πιο λιτά στο κομμάτι της λεζάντας που τα συνόδευε.

Αυτή τη φορά όμως, κι ίσως επειδή έχουν περάσει τουλάχιστον δυο χρόνια που το ζευγάρι είναι σε σχέση, η Δέσποινα Βανδή στις δημόσιες ευχές της για τα γενέθλια του Βασίλη Μπισμπίκη έγραψε ένα πιο μεγάλο κείμενο με κάποια πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να είναι γεμάτα με ευτυχισμένες μέρες και νύχτες! Να κρατιόμαστε έτσι πάντα χέρι-χέρι και να περπατάμε τις διαβάσεις της ζωής!
Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, σύντροφος, φίλος, πατέρας, καλλιτέχνης με τόση γενναιοδωρία ψυχής που σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα! Σε λατρεύω…» έγραψε πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας στο προφίλ της δυο κοινές τους φωτογραφίες κι ένα βίντεο από την τούρτα που έσβησε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Cy_UAVFsroL/

Τα σχόλια και η πάντα ακριβής στις ευχές της Σμαράγδα Καρύδη

Οι followers της Δέσποινας Βανδή έσπευσαν να της ευχηθούν κάτω από την ανάρτηση που είδες για τα γενέθλια του συντρόφου της ενώ της ευχήθηκαν και αρκετοί επώνυμοι, όπως η Ελένη Χατζίδου, η Ναταλία Γερμανού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και ο Γιώργος Σαμπάνης με τον οποίο φέτος συνεργάζονται στον «Βοτανικό».

Ανάμεσά τους ήταν και η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία έγραψε: «Να τον χαίρεσαι να είναι γερός και να είστε πάντα έτσι Δεσποινάρα».

396249293_700807965014457_2703984316895184887_n.jpg

Η ηθοποιός όσες φορές επιλέγει να σχολιάσει κάτι ή να στείλει τις ευχές της είναι αλήθεια πως είναι πολύ ακριβής και δεν γράφει κάτι τυπικό επειδή απλά επειδή πρέπει λόγω των κοινωνικών υποχρεώσεών της.

Το ταξίδι τους στην Αμερική και η πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ξεκίνησε τις εμφανίσεις της για την φετινή σεζόν με τον Γιώργο Σαμπάνη στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» και όπως ήταν αναμενόμενο ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν εκεί για να την απολαύσει και να τη στηρίξει.

Μην ξεχνάμε ότι την περσινή χρονιά και κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της με τις MEΛΙSSES, ο ηθοποιός ήταν σχεδόν κάθε Σάββατο εκεί και μάλιστα πολλά στιγμιότυπά τους είχαν γίνει viral είτε με εκείνον να χορεύει ζεϊμπέκικο γύρω της είτε με εκείνη να τον φιλάει και να του αφιερώνει αποκλειστικά τα τραγούδια της.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στηρίζει τη Δέσποινα Βανδή σε κάθε της βήμα, όπως και στο νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε με τίτλο «Σ'αγαπάω και δεν πάω καλά», στιγμιότυπο του οποίου δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram. Kι εκείνη όμως τον στηρίζει σε κάθε του θεατρική πρεμιέρα και νέο τηλεοπτικό ρόλο.

https://www.instagram.com/p/CynWmZvoDMw/

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της η Δέσποινα Βανδή είχε βρεθεί στην Αμερική για κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις που είχε να κάνει για τους ομογενείς. Μαζί της ταξίδεψε και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποδεικνύοντας πέρα από το ότι στηρίζουν στα πάντα, όπως αναφέραμε ο ένας τον άλλο, είναι και αχώριστοι.

Πηγής κεντρικής φωτογραφίας: @desp1navandi