Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βάζει την οικογένεια πάνω από όλα και τα γενέθλια της μαμάς της το αποδεικνύουν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βάζει την οικογένεια πάνω από όλα και τα γενέθλια της μαμάς της το αποδεικνύουν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και ιδιαίτερα με τη μητέρα και την αδερφή της.

Με μία τρυφερή φωτογραφία θέλησε να ευχηθεί δημόσια «χρόνια πολλά» στην μητέρα της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το βράδυ της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, υπενθυμίζοντας μας πόσο δεμένη είναι με την οικογένειά της.

Πιο αναλυτικά, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής, η Ευρυδίκη τράβηξε μία φωτογραφία την μητέρας της, στην οποία η κυρία Παναγιώτα χαμογελούσε και είχε μπροστά της μία τούρτα με ένα κεράκι. Η Ευρυδίκη ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία σε story στο Instagram, γράφοντας στα αγγλικά «χρόνια πολλά μαμά».

400311501_266591032612566_3342028480351348999_n.jpg

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor μας συστήνει τη μητέρα της, αφού στο παρελθόν το έχει ξανακάνει μέσω κοινών εμφανίσεών τους. Μάλιστα, η πρώτη φορά που είδαμε την μαμά της ήταν το 2017, στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor.

Εκτός από τη μητέρα της, όμως, η Ευρυδίκη έχει πολύ καλή σχέση και με την αδερφή της, Ιωάννα, δεδομένου ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εμφανιστεί και με τις δύο στα social media.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το 2020 όταν η Ευρυδίκη είχε κάνει ένα tik tok challenge με τη μαμά και την αδερφή της.

«Προστατεύω την Ευρυδίκη!»

Πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Πέρασα πολλές δύσκολες στιγμές με τη δημοσιοποίηση της σχέσης μου που με έφερναν σε δύσκολη θέση, σε μέρες που γύρναγα στο σπίτι μου και ήθελα να κλείσω όλα τα παράθυρα να μείνω στο σκοτάδι, να μείνω μόνη μου, να κλαίω, να γράφονται πολλά πράγματα άσχημα. Τώρα, έχω αποφασίσει να κρατάω και να κάνω πράγματα για μένα. Προστατεύω την Ευρυδίκη!».

Μιλώντας για τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη είπε «Το έχουμε συζητήσει με τον Κωνσταντίνο, χαίρομαι πάρα πολύ για εκείνον. Πάει σε μία παρέα που την γνωρίζει, περνάει καλά σε αυτήν, οπότε του εύχομαι όλα τα καλά. Το ήξερα, από το λίγο που το είχαμε συζητήσει, από το καλοκαίρι.

Του εύχομαι να είναι καλά και να είναι χαρούμενος και να είναι έτσι διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές, που ήταν λίγο πιο κλειστός. Θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνος έχει αλλάξει, έχει μεταμορφωθεί, έχει απελευθερωθεί, οπότε του εύχομαι όλα τα καλά» ανέφερε για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.