H Γερμανού, η Μπαλανίκα και το reunion του Fame Story: Οι 3 λόγοι που το Secret Song αποθεώθηκε

Κατερίνα Μπούσιου
H Γερμανού, η Μπαλανίκα και το reunion του Fame Story: Οι 3 λόγοι που το Secret Song αποθεώθηκε

Τα ασταμάτητα δάκρυα του Νίνο και της Κατιάνας Μπαλανίκα. Η ελληνική μεταφορά του La Chanson Secrete, με τη Ναταλία Γερμανού στην παρουσίαση και τους 9 special καλεσμένους, προκάλεσε συγκίνηση και έγινε δίκαια το πρώτο trend στο Twitter/X.

Ένα από τα πιο δύσκολα στην υλοποίησή του τηλεοπτικά project, το The Secret Song, έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα με τη Ναταλία Γερμανού στην παρουσίαση και προκάλεσε συγκίνηση και ενθουσιασμό στο κοινό με 9 μοναδικές εκπλήξεις που αφορούσαν στους 9 καλεσμένους. Δύο όμως στιγμές, εκείνη με την Κατιάνα Μπαλανίκα και το επικό reunion του Fame Story για τον Νίνο, έγιναν viral στο Twitter. Μαζί φυσικά με τη Ναταλία, η οποία έσπευσε να ζητήσει και ένα «συγγνώμη» από το κοινό της.

Οι εγγονές της Κατιάνας και ο σπαραγμός του Νίνο

Το The Secret Song είναι ένα από τα πιο απαιτητικά τηλεοπτικά project σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολλοί καλεσμένοι, πολλές εκπλήξεις που πρέπει να γίνουν σε λίγο χρόνο και σε ένα format που είναι talk show μαζί με μουσικό show. Η εικόνα και η συγκίνηση μετρά και λιγότερο τα λόγια. Είναι μία λεπτή ισορροπία.

Για αυτό και θα δούμε μόνο δύο επεισόδια προς το παρόν. Χθες είδαμε το πρώτο μέρος με τους 9 πρώτους καλεσμένους. Σε αυτό το 3ωρο βραδινό show δυσκολευτήκαμε είναι η αλήθεια να κάνουμε την επιλογή του καλύτερου σημείου του. Γιατί όλα μας άρεσαν.

https://www.instagram.com/reel/Cza6rOciBHy/

Καταρχάς ας πούμε, ότι η ελληνική του διασκευή ήταν άρτια σε επίπεδο παραγωγής. Σε δεύτερο επίπεδο ας πούμε, ότι δεν θα μπορούσε παρά μόνο τη Ναταλία Γερμανού να έχει ως παρουσιάστρια. Θέλει μέτρο και άρτια γνώση το πόστο της παρουσίασης στο συγκεκριμένο. Και μόνο εκείνη μπορεί. Χθες θύμησε σε αρκετούς τηλεθεατές το ταλέντο του πατέρα της. Λαμβάνοντας, το ωραιότερο σχόλιο που ίσως έχει ακούσει στην καριέρα της και αφορά εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού: «Ναταλία είσαι το αλάτι και το πιπέρι μας».

germanou3.jpg

Ανάμεσα στις πολύ ιδιαίτερες εκπλήξεις που έγιναν στον Μιχάλη Αεράκη, τη Μαριάννα Τουμασάτου, την Πέγκυ Ζήνα, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη , τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, τον Άγγελο Παπαδημητρίου, την Κατιάνα Μπαλανίκα και τον Νίνο , θα ξεχωρίσουμε τις δύο τελευταίες.

Στην πρώτη περίπτωση της τηλεοπτικής Σάσας που σπάνια εμφανίζεται δημόσια και σπανιότερα σπαράζει στο κλάμα, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Σταμάτης Φασουλής και τα δύο αδέλφια της εμφανίστηκαν στη σκηνή ενώ ερμηνευόταν το εμβληματικό τραγούδι «Κουπαστή» που είχε γράψει για εκείνην ο Σταμάτης Κραουνάκης για το θέατρο. Το αποκορύφωμα ήταν το «Γιαγιά σε αγαπάμε» από τις δύο εγγονές της. Η Κατιάνα Μπαλανίκα δεν μπορούσε να σταματήσει τα δάκρυά της.

Και στο τέλος τραγούδησε a capella, το «Τι σου έκανα και πίνεις», αφιερωμένο όπως είπε, σε κάποιους που δεν θέλουν να τη δουν και σε κάποιους που δεν μπορούν να τη δουν. Στην τελευταία περίπτωση το μυαλό μας πήγε στον καλό της φίλο Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο στα Νότια Προάστια.

Στη δεύτερη περίπτωση με τον Νίνο, έγινε αυτό που κανονικά θα έπρεπε να δούμε σε ένα από τα Live του φετινού Fame Story.

Είχαμε επικό reunion για το χατίρι του, όλων των καθηγητών του στο μουσικό reality το 2002, με τον Αντώνη Γούναρη, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την Εύη Δρούτσα και Τζούλη Μασσίνο, μαζί με δύο κολλητούς φίλους του τραγουδιστή να εμφανίζονται στη σκηνή ενώ ο Γιώργος Γιαννιάς ερμήνεψε το «Το ομολογώ» τη μεγάλη επιτυχία του Νίνο.

Το κοινό στο Twitter δεν προλάβαινε να αποθεώνει τις εκπλήξεις, αλλά και να παρατηρεί μία μικρή λεπτομέρεια. Τα 3 συνολικά outfit που άλλαξε μέσα σε 3 ώρες η Ναταλία. Προφανώς γιατί η εκπομπή δεν ήταν γυρισμένη σε μία μέρα και γιατί αυτό υποστηρίζεται από το κόνσεπτ.

Και επειδή είναι γνωστό το χιούμορ της Ναταλίας, η ίδια ως δεινή χρήστης του Twitter/X δικαιολογήθηκε με ένα σχόλιο για τις πολλές διαφημίσεις. Λέγοντας πως για όλα φταίει η Black Friday: «Έχω λίγη εκπομπή μέσα στις διαφημίσεις μου, το ξέρω, ζητώ συγγνώμη αλήθεια -μήνας Black Friday βλέπετε».

trolarismagermanou.jpg

Νωρίτερα την είχαμε δει στο επεισόδιο του show να απαντά στην ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πώς και της ξέφυγε ο Νίνο, λέγοντας ότι εκείνη την εποχή ήταν παντρεμένη και πιστή. Αλλιώς....είπε χαριτωμένα.