Παπαδοπούλου και Γερμανού ποζάρουν με μαγιό και η Ναταλία τα «είπε όλα» για τη Δήμητρα

Παπαδοπούλου και Γερμανού ποζάρουν με μαγιό και η Ναταλία τα «είπε όλα» για τη Δήμητρα

Αν κουράστηκες από τις αναρτήσεις στο Instagram με τα υπερβολικά φίλτρα και τις επιτηδευμένες εμφανίσεις, υπάρχουν και οι δύο εξαιρέσεις της Δήμητρας Παπαδοπούλου και της Ναταλίας Γερμανού.

Η προσωπικότητα της Δήμητρας Παπαδοπούλου είναι πολυσύνθετη επαγγελματικά, αλλά προσωπικά τα πράγματα είναι απλά και καθαρά.

Και αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς ακολουθεί και στα social media, δείχνοντας το τελευταίο διάστημα μία εξωστρέφεια όπως βλέπουμε και από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Στο πιο πρόσφατο post η Ναταλία Γερμανού έκανε το σχόλιο που όλοι σκεφτήκαμε. Τελικά μήπως αυτές οι δύο κυρίες έχουν κάτι κοινό;

https://www.instagram.com/p/ChcpIGpI1-S/

«Επιτέλους ρε συ Δήμητρα»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου το φετινό καλοκαίρι έγραψε την επιθεώρηση «Τι φάση πάλι ρε;» στο θέατρο Άλσος σε σκηνοθεσία του αγαπημένου της φίλου Θοδωρή Αθερίδη, αλλά αποφάσισε να μη συμμετέχει και ως ηθοποιός στην παράσταση, εκτός από ένα μικρό βίντεο. Έτσι εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της για διακοπές. Αποφασίζοντας μάλιστα να ενεργοποιήσει ξανά το προφίλ της στο Instagram και να μας χαρίσει μερικά στιγμιότυπα της καλοκαιρινής της ξεγνοιασιάς.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου χωρίς μακιγιάζ και με κίτρινο μαγιό είναι η επιτομή του ελληνικού καλοκαιριού

Χωρίς φίλτρα, χωρίς make up - δεν τα έχει ανάγκη άλλωστε - έκανε αρχικά ένα post από την απογευματινή της βουτιά στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/Cv6_TvoId69/

Ακολούθησε και μία δεύτερη από τη Χαλκιδική. Εκεί χρησιμοποίησε και τη γνωστή ρήση για το αγαπημένο μέρος των διακοπών της κάνοντας και μία χιουμοριστική παραλλαγή: «Το είπαν και οι αστροναύτες όταν πάτησαν το πόδι τους στη Σελήνη «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει».

https://www.instagram.com/p/CwNHyjLIOGV/

Αυτή η διαδικτυακή εξωστρέφεια της Δήμητρας δεν πέρασε απαρατήρητη από την φίλη της Ναταλία Γερμανού. Η οποία είπε και το προφανές: «Επιτέλους ρε συ η Δήμητρα στο Instagram».

germanou.png

Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν τελικά πολλά κοινά αυτό το καλοκαίρι. Αφενός γιατί μας δείχνουν πως έχουν ευχαριστηθεί τις διακοπές τους κάνοντας απλά πράγματα που όλοι συνηθίζουμε να κάνουμε αντίστοιχα χωρίς να κάνουν τη λεγόμενη κοσμική ζωή, αφετέρου δεν χρησιμοποιούν φίλτρα στις αναρτήσεις τους και μας δείχνουν χωρίς κανένα ενδοιασμό πως στα 50+ πως δεν έχουν ανάγκη ούτε το make up, ούτε να ρετουσάρουν υπερβολικά την εικόνα τους.

https://www.instagram.com/p/CwCuKe_MnfT/

Δεν θέλουν και δεν έχουν ανάγκη να είναι αψεγάδιαστες.

Η Ναταλία συνεχίζει τις τελευταίες ώρες με νέες αναρτήσεις να μας δείχνει την καθημερινότητα των διακοπών της στην Ελούντα της Κρήτης. Αυτή τη φορά είχε και καλεσμένους, όλο το team της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται» στον Αlpha και φωτογραφήθηκε με την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη.