Η Ναταλία Γερμανού «έγινε» απόφοιτη κολλεγίου μέσω γνωστού app και ο Πέτρος Ίμβριος σχολίασε επικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ναταλία Γερμανού «έγινε» απόφοιτη κολλεγίου μέσω γνωστού app και ο Πέτρος Ίμβριος σχολίασε επικά

Η Ναταλία Γερμανού είναι ακόμα μια celebrity που δοκίμασε να δει με τη βοήθεια γνωστής εφαρμογής πώς θα έμοιαζε σαν απόφοιτη κολλεγίου στα '90s αλλά τα αποτελέσματα δίχασαν τους followers της.

Το τελευταίο διάστημα και ειδικά αν ακολουθείς πολλούς γνωστούς Έλληνες και Ελληνίδες στα social media και κυρίως στο Instagram, η αρχική σου σελίδα θα έχει γεμίσει σίγουρα με φωτογραφίες τους, που δείχνουν πώς θα έμοιαζαν σαν μαθητές ή φοιτητές στα '90s. Αυτό το trend, που κανείς σχεδόν δεν «άντεξε» να μην κάνει, οφείλεται στο γεγονός πως υπάρχει μια εφαρμογή που με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης κάνει το αποτέλεσμα να μοιάζει εξωπραγματικά αληθινό.

Κι η Ναταλία «υπέκυψε» στο trend

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» δοκίμασε κι αυτή το νέο αυτό trend και είδε πώς θα ήταν σαν απόφοιτη αμερικανικού κολλέγιου στα '90s. Μάλιστα, μόνη της έγραψε στην ανάρτησή της πως η φωτογραφία που δημιουργήθηκε μέσω ΑI (τεχνητής νοημοσύνης) της θύμιζε την Ελένη Τσολάκη.

«Είπα να παίξω κι εγώ μ' αυτή την εφαρμογή του ai που σου δείχνει πως θα ήσουν απόφοιτη αμερικάνικου κολλεγίου στα 90s αλλά είναι ολοφάνερο οτι μάλλον ήμουν η χαμένη δίδυμη αδερφή της ολοφάνερο οτι μάλλον ήμουν η χαμένη δίδυμη αδερφή της @elenitsolaki» έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

https://www.instagram.com/p/CyRYUtPsaq3/

Οι followers της, ωστόσο διέκριναν πως στην φωτογραφία αυτή έμοιαζε πολύ και με την Δήμητρα Κατσαφάδου - την ιδρύτρια της La vie en Rose - αλλά ορισμένοι και με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ελένη Τσολάκη, πάντως πολύ θα ήθελε να είναι αδερφές με τη Ναταλία Γερμανού, όπως έγραψε στο σχόλιό της.

387555228_842873264009985_5634581954280022447_n.jpg

To σχόλιο του Πέτρου Ίμβριου

Και ο Πέτρος Ίμβριος όμως, σχολίασε την ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού γράφοντας: «Καλή σταδιοδρομία ! Εύχομαι να βρεις εύκολα και γρήγορα τον επαγγελματικό σου δρόμο!» με την Ναταλία Γερμανού να του απαντά με emoji καρδούλα και φατσάκια που γελούν.

387455260_820240003437364_8585509054299039925_n.jpg

Μπορεί οι δυο τους να έχουν πάρει διαζύγιο από το 2002 και να έχουν προχωρήσει ο καθένας με τη ζωή του, τρέφουν όμως μια ειλικρινή αγάπη ο ένας για τον άλλο και μέχρι σήμερα παραμένουν καλοί φίλοι. Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η παρουσιάστρια, ο λόγος που χώρισαν ήταν το γεγονός πως εκείνος ήθελε να αποκτήσει παιδιά ενώ εκείνη όχι. Έτσι, όταν εκείνος έγινε βάφτισε το παιδί του η Ναταλία Γερμανού είπε στην εκπομπή της:

«Όσο σαφές και να ‘ναι, όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και του λες από την αρχή ότι δεν έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας και αυτός ο άνθρωπος το σέβεται αλλά πάντα μέσα του μπορεί να ελπίζει ότι αυτό το πράγμα με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξει. Αυτό το σπουδαίο πλάσμα, ακριβώς επειδή είναι γεννημένος για μπαμπάς, έχει τη στόφα του γονιού σε κάθε κύτταρό του, επειδή σεβάστηκε το γεγονός ότι εγώ δεν ήθελα να γίνω μητέρα, όφειλα και εγώ να σεβαστώ το γεγονός ότι εκείνος ήθελε να γίνει πατέρας και να μην του στερήσω αυτή τη χαρά που σήμερα βιώνει. Γι’ αυτό σήμερα έχουμε τη σχέση που έχουμε. Όταν δεν έχεις απωθημένο ότι κατέστρεψες ή σε κατέστρεψε κάποιος μπορείς να διατηρήσεις μια σχέση αγάπης, σεβασμού και απέραντης εκτίμησης για όσα έχεις ζήσει».