Ποιος διάσημος ηθοποιός είχε διαγραφεί από τη σχολή υποκριτικής;

Ποιος διάσημος ηθοποιός είχε διαγραφεί από τη σχολή υποκριτικής;

Μπορεί τώρα να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood, στην αρχή της καριέρας του, όμως, μια σχολή υποκριτικής δεν είχε αναγνωρίσει το ταλέντο του.

Τον έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε όλα, σχεδόν, τα είδη ταινιών, από ρομαντικές κομεντί και δράματα μέχρι θρίλερ και μιούζικαλ, τον έχουμε δει παρουσιαστή της βραδιάς των Oscars, τον έχουμε δει σε διαφημιστικά, τον έχουμε δει να χορεύει και να τραγουδά και η λίστα δεν έχει τέλος. Το συμπέρασμα, λοιπόν, που έχουμε βγάλει μετά από τόσα χρόνια, είναι πως πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ηθοποιό και μάλιστα εξαιρετικά συμπαθή. Για να μην αναφέρουμε την ακαταμάχητη γοητεία του.

Ο Hugh Jackman, όμως, δεν ήταν πάντα ο πολυτάλαντος άνθρωπος που είναι σήμερα. Για την ακρίβεια ήταν, αλλά έβρισκε μια δυσκολία στο να εκφράσει τα ταλέντα του. Η δυσκολία αυτή ήταν τόση, μάλιστα, που η σχολή υποκριτικής στην οποία φοιτούσε, αναγκάστηκε να τον διαγράψει.

«Με είχαν διαγράψει από τη σχολή υποκριτικής μου», είπε ο 43χρονος Αυστραλός ηθοποιός στη Sun πρόσφατα. «Το πρώτο εξάμηνο ήμουν σίγουρα ο μεγαλύτερος άσχετος μέσα στη τάξη, ήμουν εντελώς ανεπίδεκτος μαθήσεως. Ότι κι αν έκανα, όπως για παράδειγμα το να σηκωθώ για έναν αυτοσχεδιασμό, ήταν μια καταστροφή. Όλοι είχαν απηυδήσει μαζί μου».

Ωστόσο ο Jackman εξηγεί παρακάτω τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί με τίποτα «Ήμουν καταρρακωμένος. Ένιωθα αποξενωμένος και αδύναμος, έδινα υπερβολική σημασία στη κριτική των άλλων. Τα πράγμα άλλαξαν μόνο όταν σκέφτηκα "Παράτα τα όλα αυτά, απλώς διασκέδασέ το"».

Το γεγονός, όμως, πως πλέον είναι ένας από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους ηθοποιούς στον κόσμο, δεν σημαίνει πως έχει ξεφύγει από όλους τους κριτές.

«Ο γιος μου ο Oscar (11 χρονών) ακόμα νιώθει άβολα όταν με βλέπει να παίζω. Τον κάνω να ντρέπεται αφάνταστα, κάθε φορά που τραγουδώ ή χορεύω, κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή».