Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα ανεξίτηλη με ένα τατουάζ όλο νόημα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα ανεξίτηλη με ένα τατουάζ όλο νόημα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε ένα νέο τατουάζ με τα αρχικά του Χρήστου Μάστορα και επιβεβαίωσε ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα!

Ένα νέο τατουάζ έκανε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της με ένα story στο Instagram, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στο story της έκανε repost την δημοσίευση της tattoo artist, veroink_tattoo, η οποία είχε αναρτήσει δύο φωτογραφίες των χεριών της Γαρυφαλλιάς, στις οποίες απεικονίζονταν κάποια νέα της τατουάζ.

https://www.instagram.com/p/Ctj9P4JIJGF/

Το ενδιαφέρον είναι ότι το συγκεκριμένο τατουάζ φαίνεται να απεικονίζει τα αρχικά του αγαπημένου της, Χρήστου Μάστορα, γεγονός που παρατήρησαν και σχολίασαν φανς της Καληφώνη. Εάν πράγματι ισχύει, θα μπορούσε να επιβεβαιώνει ότι ο έρωτάς τους είναι τόσο έντονος που οδήγησε το μοντέλο σε αυτή τη ρομαντική κίνηση.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο νέο της βίντεο είπε κάτι που δεν πρέπει να είναι ταμπού σε μια οικογένεια

Ξεκίνησαν πάλι τα άκομψα σχόλια για… εγκυμοσύνη

Η σχέση του Χρήστου Μάστορα με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει απασχολήσει αρκετά τους χρήστες του διαδικτύου, κάποιες φορές καλοπροαίρετα και άλλες κακοπροαίρετα.

Τις τελευταίες μέρες εκτός από τις «σπόντες» για το τατουάζ, έγιναν και κάποια σχόλια για τη δημοσίευση της Γαρυφαλλιάς από το θέατρο Λυκαβηττού, όπου οι Μέλισσες πραγματοποίησαν συναυλία το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου.

https://www.instagram.com/p/Cx-U1Los_4U/

Σε αυτό το post η Γαρυφαλλιά είχε ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες της από τη συναυλία. Φορούσε ένα στενό μακρύ γκρι φόρεμα που διέγραφε τη σιλουέτα της και κάποιοι έσπευσαν να μιλήσουν για… εγκυμοσύνη.

Τα άκομψα σχόλια περί εγκυμοσύνης εγείρουν προβληματισμό σχετικά με την «ελαφρότητα» με την οποία πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τους γύρω τους. Ιδιαίτερα «πίσω από την οθόνη», δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν και επικρίνουν πραγματικούς ανθρώπους από ψεύτικα -μάλιστα- προφίλ.

Τα σχόλια που μιλούν για εγκυμοσύνη (ή γενικότερα για αλλαγές στο σώμα ενός ανθρώπου), θα μπορούσαν να φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση μία γυναίκα που είναι έγκυος και δεν επιθυμεί να το μοιραστεί.

Θα μπορούσαν, όμως, να φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση μία γυναίκα που δεν είναι έγκυος και απλώς στάθηκε χαλαρή για μία φωτογραφία και δεν σκέφτηκε το πόσο «καταπληκτική πρέπει να φαίνεται» η κοιλιά της.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο νέο της βίντεο είπε κάτι που δεν πρέπει να είναι ταμπού σε μια οικογένεια