Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε με ένα post πώς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επηρέασε την καριέρα του

Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε με ένα post πώς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επηρέασε την καριέρα του

O Χρήστος Μάστορας συνάντησε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον καλλιτέχνη. Η γλυκιά ανάρτηση και οι σημαντικές συνεργασίες του 36χρονου με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Χρήστος Μάστορας για την πρεμιέρα του με τον Σάκη Ρουβά, τις Μέλισσες και την Αναστασία σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

Το σχήμα θα έκανε απόψε την πρώτη του εμφάνιση επί σκηνής ωστόσο για τεχνικούς μάλλον λόγους το opening μεταφέρθηκε για την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

Η συνάντηση του Χρήστου Μάστορα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (10/11) ο Χρήστος Μάστορας, ποζάροντας στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις ενώ λίγο αργότερα ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον καταξιωμένο καλλιτέχνη, αποκαλύπτοντας πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι ο άνθρωπος που τον ενέπνευσε να γίνει τραγουδιστής με αποτέλεσμα να βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας.

https://www.instagram.com/p/Czdc2Cqt3eK/

«Θα σας πω ένα μυστικό … Αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε θα είχα γίνει τραγουδιστής. Βασίλη σε ευχαριστώ για το όνειρο», έγραψε χαρακτηριστικά ο frontman των Μελισσών στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Αλεξίου- Μάστορας έγιναν viral και η συνεργασία τους επισφραγίστηκε με το πιο γλυκό σχόλιο

Ο σεβασμός του τραγουδιστή προς τους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες και οι ξεχωριστές συνεργασίες

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του αγαπημένου τραγουδιού, «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ», η Χάρις Αλεξίου ένωσε τη φωνή της με τον Χρήστο Μάστορα και κυκλοφόρησαν μια ξεχωριστή επανεκτέλεση.

Το τραγούδι έχει γίνει viral σε ελάχιστες ημέρες κυκλοφορίας και βρίσκεται στο top 10 του Ελληνικού Youtube, με το κοινό να δείχνει έμπρακτα τον ενθουσιασμό του για αυτό το ντουέτο.

https://www.instagram.com/p/CyNsJ5qN6l5/

«Η Χάρις Αλεξίου είναι η σπουδαιότερη γυναικεία φωνή της Ελλάδας. Τόσο σπουδαία που ξεχνάς ότι είναι και καταπληκτική τραγουδοποιός και άψογη ηθοποιός. Λες, δεν μπορεί! Δεν μπορεί και να τραγουδάει άριστα και να γράφει απίστευτα και να παίζει υπέροχα (όπως απέδειξε και στο Μaestro) και να έχει και χιούμορ και να έχει και άποψη και ηγετικές ικανότητες, όπως απέδειξε στην «Ερατώ». Λες δεν μπορεί ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω να σκέφτηκε εμένα για να μοιραστεί αυτό το τραγούδι της… Κάποιο Λόττο έχεις κερδίσει μεγάλε λες! (Τζόκερ για τους νεότερους). Την ευχαριστώ και θα την ευγνωμονώ για πάντα… κι όπως λένε και τα λόγια της: «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ, απ’ όλους στη ζωή μου,
τα μαγικά ταξίδια μου τα έκανες κι εσύ.
Όταν η νύχτα μ’ έστελνε στα στέκια της ερήμου
για σένα ήταν πάντα απλό να ψάξεις να με βρεις». Αυτό είναι το Χάρισμα της Χαρούλας να σου φωτίζει με τα τραγούδια τους στίχους και τη φωνή της ακόμα και το πιο μοναχικό μονοπάτι… Σαν την αδελφή ψυχή που είχες κι έχασες ή ψάχνεις ακόμα να βρεις @haris_alexiou_official», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στην ανάρτησή του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος Μάστορας συνεργάζεται με μια σπουδαία τραγουδίστρια αφού πριν λίγους μήνες ένωσε τη φωνή του με τη Rita Wilson και ηχογράφησαν μαζί το τραγούδι «Oli Mazi – We are all together» για την ταινία «My Big Fat Greek Wedding 3».

https://www.instagram.com/reel/CwQwSCutr25/

Πηγή κεντρικής: xmastoras