Συνατσάκη & Φουρέιρα μαμάδες «κουκουβάγιες»: Τα νέα κατορθώματα της Ολίβιας και του Μποτία junior

Τσακιρίδου Χριστίνα
Συνατσάκη & Φουρέιρα μαμάδες «κουκουβάγιες»: Τα νέα κατορθώματα της Ολίβιας και του Μποτία junior

Μαίρη Συνατσάκη και Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνουν το νέο τους ρόλο και την καθημερινότητα με τα μωρά τους. Οι νέες φωτογραφίες των παιδιών τους και οι κοινές πόζες.

Ολοκληρωτικά έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο η ζωή της Ελένη Φουρέιρα και της Μαίρης Συνατσάκη, αφού έγιναν για πρώτη φορά μητέρες. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και η παρουσιάστρια-επιχειρηματίας έχουν αγκαλιάσει το νέο τους ρόλο αλλά και την καθημερινότητα με τα παιδιά τους.

Οι δύο γυναίκες έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν μαζί με τα μωρά τους, χαρίζοντάς μας τις πιο τρυφερές αναρτήσεις.

Ο γιος της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία έχει συμπληρώσει εννιά μήνες ζωής και το ζευγάρι ετοιμάζει σιγά-σιγά τη βάπτισή του. Στις 5 Δεκεμβρίου η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή, Ολίβια θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια και οι φωτογραφίες της μαμάς της στα social media, αποδεικνύουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

Ο Μποτία junior ξεκίνησε να χορεύει

Πριν λίγες ώρες η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους followers της στο Ιnstagram ένα νέο video στο οποίο βλέπουμε τον 9μηνών γιο της να χορεύει στο σπίτι φορώντας χριστουγεννιάτικο outfit.

1699879429858-510517784-Screenshot-2023-11-13-111851.png

Η κριτής του «Fame Story» δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το πόσο γρήγορα μεγαλώνει ο Μποτία Junior, ο οποίος κουνά τα ποδαράκια του στον ρυθμό της μουσικής.

«Οι καλύτεροι 6 μήνες της ζωής μου», έγραψε η Φουρέιρα πριν λίγους μήνες σε ανάρτησή τη στο Instagram, ποζάροντας με τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/Cv2YcyittNa/

Τον Μάιο η δημοφιλής τραγουδίστρια επέστρεψε στη σκηνή και στα επαγγελματικά της καθήκοντα έπειτα από ένα χρόνο απουσίας και πρόσφερε ένα φαντασμαγορικό show στους θαυμαστές της που γέμισαν το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα κλάψω αλλά τελικά έκλαψα. Περίμενα πώς και πώς αυτή τη μέρα. Εντάξει δεν είναι πολύς ο καιρός είναι ένας χρόνος αλλά δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει, αλήθεια σας λέω. Εύχομαι να μην σας απογοητεύσω ποτέ», είπε συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα.

H 36χρονη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και όπως η ίδια τόνισε, είχε υποσχεθεί στον εαυτό της να μη κλάψει όμως η αγάπη και ο ενθουσιασμός του κόσμου δεν της άφησαν άλλη επιλογή.

Ντορέττα Παπαδημητρίου:Eξήγησε γιατί το post της Μαίρης Συνατσάκη για την Ολίβια άγγιξε τις μαμάδες

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από εκείνο που είχα φανταστεί. Μού έλειπε από τη ζωή μου. Το ήθελα πολύ. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα σε όλον τον κόσμο», έχει δηλώσει με ειλικρίνεια η Ελένη Φουρέιρα για τον ερχομό του γιου της.

Η Ολίβια Στρατή μεγαλώνει και η Μαίρη Συνατσάκη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της

Πριν λίγα 24ωρα η Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε με τη κορούλα της στον φακό και μοιράστηκε αργότερα την τρυφερή selfie με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η 11μηνών Ολίβια μεγαλώνει καθημερινά και η 38χρονη δεν χορταίνει να την παρακολουθεί αλλά και να παίζει μαζί της.

https://www.instagram.com/p/CzjLuyuLqgc/

Η αδερφή της «Mairiboo», Αλίκη Συνατσάκη ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post γράφοντας με χιούμορ για την ανιψιά της: «ΜΟΝΟ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΙΑ».

Screenshot-2023-11-13-150444.png

Συνατσάκη και Φουρέιρα ενώθηκαν στο podcast του Fipster και μίλησαν για τη μητρότητα

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Fipster είχαν ανακοινώσει στους διαδικτυακούς τους φίλους πως θα συνεργαστούν κάνοντας τα δικά τους podcasts. Στο πρώτο podcast τους καλεσμένες ήταν η Ελένη Φουρέιρα και η Νατάσσα Μποφίλιου, οι οποίες απάντησαν στις ερωτήσεις των followers σχετικά με την μητρότητα.

https://www.instagram.com/p/CzGwDyWtS3d/

Η Ελένη Φουρέιρα εξομολογήθηκε πως ένιωθε περίεργα και καμιά φορά δεν ήθελε να απαντήσει σε διάφορους γνωστούς της πως προσπαθεί να κάνει παιδί, τα τελευταία δύο χρόνια, αφού πίστευε ότι ίσως πολλοί θα σκέφτονται φεύγοντας «αχ δεν μπορεί η καημένη» και, όπως είπε, δεν υπάρχει χειρότερο άγχος από αυτό.

Η κοινή πόζα Συνατσάκη- Φουρέιρα

Λίγο πριν την έναρξη των φετινών βραβείων MAD, ο συμπαρουσιαστής της βραδιάς, Fipsterr (Φίλιππος Ιωάννου) φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια με τις μανούλες, Μαίρη Συνατσάκη και Ελένη Φουρέιρα οι οποίες πραγματοποίησαν την πρώτη τους μεγάλη δημόσια εμφάνιση μετά τον τοκετό.

synatsaki_foureira.webp

«Οι μάνες μας», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα ο γνωστός Youtuber.

Πηγή κεντρικής: