Η Μαίρη Συνατσάκη μαγειρεύει για τη μικρή Ολίβια και απαντά στους haters με την πιο γλυκιά photo

Η Μαίρη Συνατσάκη μαγειρεύει για τη μικρή Ολίβια και απαντά στους haters με την πιο γλυκιά photo

Η Μαίρη Συνατσάκη μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε για την κόρη της. Η νέα φωτογραφία με την 10μηνών Ολίβια και η απάντηση στα επικριτικά σχόλια.

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Μαίρη Συνατσάκη από την ημέρα που έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Σε δύο περίπου μήνες η μικρή Ολίβια θα γίνει ενός έτους και η 38χρονη influencer-επιχειρηματίας έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της, αλλάζοντας ολοκληρωτικά την καθημερινότητά της.

Η νέα φωτογραφία με τη μικρή Ολίβια

Πριν λίγες ώρες η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία σε Instagram-story όπου την βλέπουμε να χαλαρώνει έχοντας στην αγκαλιά της την 10 μηνών κόρη της.

Μαμά και κόρη φορούν τις girly φόρμες τους και η 38χρονη κοιτά τον φακό, με την ηρεμία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

mairiboo2.jpg

«Καλημέρα άνθρωποί μου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη φωτογραφία της.

https://www.instagram.com/p/Cysivr4r1NT/

Η Μαίρη Συνατσάκη μεταμορφώθηκε με ένα νέο app αλλά ο Σάββας Πούμπουρας προειδοποίησε για κίνδυνο

H Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε την πιο μαμαδίστικη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες

Η μαμά «Mairiboo» έχει ξεκινήσει να ασχολείται ενεργά με την μαγειρική, δίνοντας έμφαση στα γεύματα της κορούλας της, που δεν έχει βγάλει ακόμα τα πρώτα της δόντια.

Πριν από λίγες ώρες η 38χρονη μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε κολοκυθοκεφτέδες φούρνου, μια συνταγή που θα λατρέψει κάθε μαμά με μωρό ή όσοι ακολουθούν μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή. Όση ώρα η Μαίρη Συνατσάκη μαγειρεύει, ο Fipster ξεπροβάλλει στο βάθος του πλάνου κάνοντας πλάκα στη φίλη του.

https://www.instagram.com/reel/Cy_eINZLvnf/

Στη λεζάντα του post της η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε τη δοσολογία για 4 μεγάλους κολοκυθοκεφτέδες φούρνου.

Για να τους φτιάξεις θα χρειαστείς:1 μεγάλο κολοκύθι ή 2 μικρότερα
1 καρότο
1 μικρή ντομάτα
1 κρεμμύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
100γρ ανθότυρο ή μανούρι
50γρ αλεσμένη βρώμη
1 αυγό (προαιρετικά)
Μυρωδικά

Όπως η ίδια τόνισε οι κεφτέδες χρειάζονται ψήσιμο στο φούρνο για μισή ώρα στους 190 βαθμούς.

Αρκετοί διαδικτυακοί φίλοι της 38χρονης σχολίασαν την ανάρτηση αφήνοντας θετικά σχόλια για τις μαγειρικές της ικανότητες.

Screenshot-2023-10-30-132602.png

«Έλα πες αλήθεια, έχεις βάλει στόχο να μας πάρεις τη «δουλειά»; Καταπληκτικοί οι κολοκυθοκεφτέδες, καταπληκτική και η Μαίρη της καρδιάς μας», έγραψε γνωστή food blogger.

Screenshot-2023-10-30-133924.png

Ο κολλητός φίλος της Μαίρης Συνατσάκη, Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) έγραψε: «Top περιεχόμενο».

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια, η 38χρονη διέκρινε μερικά επικριτικά στα οποία και απάντησε μέσα από ένα Instagram-story.

mairiboo3.png

«Δεν προσποιούμαι την σεφ, σε καμία των περιπτώσεων, για αυτόν ακριβώς τον λόγο ανέβασα την συνταγή με τους κολοκυθοκεφτέδες, άμα τα κατάφερα εγώ εσείς θα διαπρέψετε (δεν μπορώ να μιλήσω-στο βίντεο τα πηγαίνω πολύ καλύτερα) είναι και διαιτητικοί, δεν χρειάζεται να έχετε παιδί για να τους κάνετε, μπορεί απλά να θέλετε να προσέξετε την διατροφή σας, είναι φούρνου! Πολύ καλή περίπτωση!», είπε στην κάμερα η Μαίρη Συνατσάκη.

Πηγή κεντρικής: mairiboo