Σίσσυ Χρηστίδου: Αναρωτιέται πότε θα βρει την αδελφή ψυχή της και η απάντηση ήρθε στο Τικ Τοκ

Σίσσυ Χρηστίδου: Αναρωτιέται πότε θα βρει την αδελφή ψυχή της και η απάντηση ήρθε στο Τικ Τοκ

Μία ανάρτηση με χιούμορ έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο TikTok για μία... σχέση ζωής.

Με μία ανάρτησή της στο TikTok η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να «αναζητήσει» το άλλο της μισό, ωστόσο τα αποτελέσματα μάλλον την απογοήτευσαν.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο την ενημέρωνε ότι η αδελφή ψυχή της δεν έχει γεννηθεί ακόμα. Διατηρώντας την χιουμοριστική της διάθεση η ίδια άρχισε να αναρωτιέται πως είναι δυνατόν;

«Φοβόμουν πολλά χρόνια αυτήν την έκθεση, αλλά δεν φοβάμαι πια»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μάθαμε ότι χώρισε με τον Θοδωρή Μαραντίνη το 2019 και ενώ από τότε έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή της, δεν έχει διαρρεύσει ποτέ κάποια πληροφορία που να αφορά την προσωπική της ζωή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, η Σίσσυ μίλησε για το διαζύγιο και την απόφαση που ήρθε μετά από πολλή υπομονή και σκέψη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Για κάποιους που δεν ξέρουν τη ζωή μου, ο κόσμος δεν ξέρει αυτά που έχουν συμβεί στην προσωπική μου ζωή, οι αντιδράσεις μου μπορεί να φαίνονται ξαφνικές, ότι δεν τις έχω σκεφτεί καλά. Τα έχω ζυγίσει όλα πολύ καλά και έχω κάνει πάρα πολύ υπομονή, πολλά χρόνια. Δεν είμαι παρορμητικός άνθρωπος. Η υπομονή μου είναι το βασικό μου χαρακτηριστικό. Είναι αυτό το "κλικ" που θα γίνει, μετά δεν υπάρχει γυρισμός».

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνέχισε: «Το χειρίστηκα σαν μητέρα, με φόβισε πολύ. Στο δικό μου μυαλό θεωρούσα ότι ήταν όλα προφανή, μετά κατάλαβα ότι δεν είναι και ότι ή θα πρέπει να βγω να εξηγήσω ή να κρατήσω τη σιωπή μου και να προστατέψω ό,τι έχω σημαντικότερο. Διάλεξα το δεύτερο, δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο καθένας όσο με νοιάζουν τα παιδιά μου. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πέρα από τους τίτλους, τα λόγια. Νομίζω ότι όλοι έχουμε μία τρίτη αίσθηση, ειδικά για ανθρώπους που παρακολουθείς χρόνια. Αποφάσισα, γιατί ζούσα με αυτόν τον φόβο ότι μπορεί να συμβεί, να μη φοβηθώ άλλο. Φοβόμουν πολλά χρόνια αυτήν την έκθεση, αλλά δεν φοβάμαι γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν φοβάμαι τίποτα πια».

«Έχω πολύ ψηλά τον πήχη»

Στην ίδια συνέντευξη μιλώντας για τον πήχη που έχει θέσει στην προσωπική της ζωή είπε ότι «έχω πολύ ψηλά τον πήχη. Οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι, μέχρι το τέλος περπατούσαν χεράκι-χεράκι. Έχω παραιτηθεί, πιστεύω ότι δεν υπάρχει αυτό. Δεν εμπιστεύομαι το ένστικτό μου».