Σίσσυ Χρηστίδου: Βρήκαμε το μαύρο lingerie φόρεμα με τη δαντέλα που φόρεσε σε βραδινή της έξοδο

Σίσσυ Χρηστίδου: Βρήκαμε το μαύρο lingerie φόρεμα με τη δαντέλα που φόρεσε σε βραδινή της έξοδο

Το sexy φόρεμα της Σίσσυς είναι τέλειο για τα party nights της σεζόν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι φέτος ένα από τα πρόσωπα που αγαπάμε πολύ να βλέπουμε στις οθόνες μας. Φυσικά και η ίδια έχει μια πολύ ωραία εκπομπή, με αξιόλογους συνεργάτες, πολλά θέματα και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, αλλά νομίζω ότι είναι η λάμψη που βγάζει η ίδια που έχει κάνει τους τηλεθεατές να την ακολουθούν πιστά. Κάθε Σαββατοκύριακο, λοιπόν, περιμένουμε να τη δούμε στις οθόνες μας με αυτό το εκπληκτικό της κοντινό και να πούμε μαζί την πρώτη καλημέρα.

Μετά από ένα καλοκαίρι, που φαίνεται να την έχει ανανεώσει, αφού η ίδια ακολούθησε και ένα νέο πρόγραμμα διατροφής μέσα από το οποίο έχασε αρκετά κιλά, η Σίσσυ ανανέωσε και το στυλ της, ξαναθυμίζοντας μας και την σέξι πλευρά της.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις με μια selfie μέσα από το ασανσέρ της, η Σίσσυ μας έδειξε το πιο θηλυκό, μαύρο φόρεμα της σεζόν, σε lingerie style, που είναι μάλιστα και δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Keep or toss: Οι 4 τάσεις στα sneakers που έρχονται να αντικαταστήσουν τα παλιά μας ζευγάρια

Το μαύρο φόρεμα της Σίσσυς με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Το μαύρο είναι ένα αγαπημένο χρώμα των γυναικών, όταν πρόκειται για μια βραδινή έξοδο. Και γιατί; Γιατί μιλάμε για μια απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και κάθε γυναίκα, όποιο και αν είναι το χρώμα των μαλλιών της ή το skin tone της. Ειδικά, όταν μιλάμε για την ginger Σίσσυ, καταλαβαίνεις γιατί το μαύρο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα της γνωστής παρουσιάστριας.

https://www.instagram.com/p/CyedGzSodza/

Με μία φωτογραφία της, λοιπόν, μέσα στο ασανσέρ, μας έδειξε την επιλογή της για μια βραδινή έξοδο τώρα που ήρθε και το φθινόπωρο και μπορούμε να βάλουμε κάποιο item λίγο πιο luxury από τα αέρινα καλοκαιρινά μας φορέματα. Η Σίσσυ επέλεξε ένα φόρεμα από τη νέα Fall/Winter συλλογή της αγαπημένης της φίλης και γνωστής σχεδιάστριας Χριστίνας Κοντοβά. Μιλάμε για ένα midi δαντελένιο φόρεμα σε στυλ lingerie με βαθύ ντεκολτέ και λεπτές τιράντες τύπου spaghetti. Οι διαφάνειες παίζουν με το μπλε ύφασμα που έχει ως βάση το συγκεκριμένο item και το κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/reel/CxqbLKRscgM/

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το φόρεμα που κοστίζει 255 ευρώ.