Η cool μαμά Εβελίνα Παπούλια & η κοινή της έξοδο με την Αφροδίτη Λιάντου και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η cool μαμά Εβελίνα Παπούλια & η κοινή της έξοδο με την Αφροδίτη Λιάντου και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

H Eβελίνα Παπούλια στηρίζει την κόρη της όχι μόνο στις επιλογές της στα επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική της ζωή γι' αυτό και η σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη φαίνεται να είναι πολύ καλή.

Η Εβελίνα Παπούλια έχει μεγάλη λατρεία στην κόρη της, την Αφροδίτη Λιάντου και δείχνει πάντα πόσο περήφανη είναι για εκείνην με το να την στηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/CdSqjFEouYw/

Bέβαια, όπως κάθε μαμά χαίρεται όταν το παιδί της είναι ευτυχισμένο, έτσι και η ηθοποιός είναι χαρούμενη που και στην προσωπική της ζωή η Αφροδίτη είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του Αλέξανδρου Σκουρλέτη, με τον οποίο αν θυμάσαι είχαν πρωταγωνιστήσει στη σειρά Η Γη της Ελιάς, στα γυρίσματα της οποίας τελικά ερωτεύθηκαν στην πραγματικότητα.

Γι' αυτό τον λόγο, η ίδια δεν διστάζει να περνάει και χρόνο με το νεαρό ζευγάρι αποδεικνύοντας πως είναι μια cool μαμά για ακόμα μια φορά. Άλλωστε, όπως έχει πει σε συνέντευξή της τώρα που η κόρη της είναι πιο μεγάλη, η σχέση τους είναι και πιο «ουσιαστική». Χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια είχε πει καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Για την κόρη μου δεν νιώθω αγάπη αλλά είμαι βαθιά ερωτευμένη μαζί της. Είναι έρωτας τα παιδιά. Τώρα νομίζω ότι διανύουμε με την Αφροδίτη μια πάρα πολύ ωραία περίοδο γιατί ως παιδί δεν την χάρηκα. Τώρα έχουμε μια άλλου είδους σχέση, πιο ουσιαστική».

Η πρόσφατη κοινή έξοδος της Εβελίνας Παπούλια με την Αφροδίτη και τον Αλέξανδρο

Παρότι, η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας μετρημένες κοινές φωτογραφίες στα προφίλ τους στα social media, οι δυο τους μαζί με την Εβελίνα Παπούλια παρευρέθηκαν το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου στην επίσημη προβολή της ταινίας «Η Φόνισσα» με πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και μάλιστα δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν όλοι μαζί.

Αυτή βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε το ζευγάρι να βρίσκεται μαζί με την ηθοποιό, αφού τα Χριστούγεννα του 2022, οι τρεις τους μαζί και με άλλους φίλους της Εβελίνας Παπούλια βρέθηκαν στο σπίτι της για να γιορτάσουν μαζί την μέρα. Μάλιστα, το στιγμιότυπο που δημοσίευσε στο Instagram της η ηθοποιός τότε ήταν που «πρόδωσε» λίγο παραπάνω ότι η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι ζευγάρι κι όχι μόνο συνάδελφοι, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώση τις φήμες περί σχέσης.

https://www.instagram.com/p/CmlqJ4NMq_K/

Όπως και να 'χει «πεθερά» και «γαμπρός» δείχνουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις.