Η Mariah Carey λατρεύει τα Χριστούγεννα όμως το αγαπημένο της τραγούδι δεν είναι αυτό που νομίζεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Mariah Carey λατρεύει τα Χριστούγεννα όμως το αγαπημένο της τραγούδι δεν είναι αυτό που νομίζεις

Η Mariah Carey έχει σπάσει κάθε ρεκόρ με το τραγούδι «All I Want For Christmas Is You». Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για τα Χριστούγεννα.

H Mariah Carey είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς τραγουδίστριες της γενιάς της. Η 54χρονη έχει ταυτιστεί με την περίοδο των εορτών αφού κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ με το τραγούδι «All I Want For Christmas Is You», το οποίο κυκλοφόρησε το 1994.

Η χριστουγεννιάτικη επιτυχία έχει αποσπάσει τρία ρεκόρ Guinness μέχρι και σήμερα και βρίσκεται κάθε χρόνο στην κορυφή των charts. Τον Δεκέμβριο του 2019 το δημοφιλές τραγούδι συγκέντρωσε περισσότερες από 10.819.009 αναπαραγωγές στο Spotify μέσα σε μόλις 24 ώρες και απέσπασε μια ακόμα διάκριση.

Οι αποκαλύψεις της Mariah Carey για τα Χριστούγεννα

Πριν λίγα 24ωρα η «Βασίλισσα των Χριστουγέννων» έδωσε το παρών στο πλατό του «The Jennifer Hudson Show και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις αγαπημένες της χριστουγεννιάτικες ταινίες και τραγούδια».

https://www.instagram.com/reel/CzrRFnfpwnZ/

Eίναι ήδη Χριστούγεννα για τους Beckhams - Ο David τραγουδά Mariah Carey και δείχνει το ταλέντο του

Παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει ερμηνεύσει το επικό «All I Want For Christmas Is You» και το «Oh Santa!», η ίδια τρέφει μεγάλη αδυναμία για ένα άλλο γιορτινό τραγούδι. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε λατρεύει να ακούει το «The Christmas Song» του Nat King Cole την περίοδο των Χριστουγέννων και απολαμβάνει να βλέπει Χριστουγεννιάτικες ταινίες με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Το αγαπημένο μου χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών είναι η εκδοχή του Nat King Cole στο The Christmas Song», δήλωσε η Carey στην Jennifer Hudson και πρόσθεσε: «Αυτό ήταν το αγαπημένο της γιαγιάς μου».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι δεν αφήνει κανέναν να ακούει τίποτα άλλο εκτός από χριστουγεννιάτικη μουσική την περίοδο των εορτών και στο σπίτι της προβάλλονται μόνο ταινίες που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα.

Απαντώντας σε ερώτηση της Jennifer Hudson σχετικά με τις αγαπημένες της Χριστουγεννιάτικες ταινίες η Carey δήλωσε: «Λοιπόν, λατρεύω το Elf. Πρέπει να το πω αυτό. Και μετά μου αρέσει το Miracle on 34th Street, το πρωτότυπο. Είναι παλαιότερο, αλλά έχει κάτι γι' αυτό».

Η 54χρονη σταρ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θέλει το σπίτι της να την βάζει σε mood διακοπών και αυτό επιτυγχάνεται με πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο τον χώρο.

Πηγή κεντρικής: mariahcarey