Σφοδρή σύγκρουση και οριστική ρήξη στη Μάγισσα: Ο Κανέλλος δεν αντέχει την αλήθεια για τον Μιχαήλ

Κατερίνα Μπούσιου
Σφοδρή σύγκρουση και οριστική ρήξη στη Μάγισσα: Ο Κανέλλος δεν αντέχει την αλήθεια για τον Μιχαήλ

Αφού πια γνωρίζουμε τη δολοφόνο του βρέφους, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε στη Μάγισσα με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Πύργο των Λασκαραίων για τα καλά κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος. 

Ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμή στη Μάγισσα, τα μυστικά του παρελθόντος, θα έβγαιναν στην επιφάνεια. Εξυπηρετείται έτσι καλύτερα και η σεναριακή δράση. Μετά την μεγάλη αποκάλυψη και το πλάνο με τη φόνισσα του βρέφους, ήρθε η ώρα του ξεκαθαρίσματος και άλλων οικογενειακών υποθέσεων. Ο Κανέλλος έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τον Μιχαήλ.

magissa_dolofonos.jpg

Η εμφάνιση του Τζανέτου τα ανατρέπει όλα

Καρέ καρέ αποκαλύφθηκε η πιο σημαντική στιγμή μέχρι σήμερα της σειράς «Η Μάγισσα». Την ώρα που η Πολυξένη παραβιάζει την πόρτα (όχι με κάποιο από τα κλειδιά των μελών της οικογένειας) για να βγει μαζί με το μωρό του Μάρκου και της Μεταξίας, εκτός του πύργου. Είναι η βραδιά της δολοφονίας του βρέφους και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το όνομα του θύτη.

Η Δαμιανή είναι εκείνη που έδωσε την εντολή στην έμπιστή της. Γιατί ο διάδοχος του Μάρκου θα είχε περισσότερα δικαιώματα στην περιουσία, από τον δικό της γιο. Ο Τζανής βέβαια αγνοεί πως η μητέρα του έφτασε στα άκρα για να τον προστατέψει.

Το γεγονός αυτό το βλέπουν οι τηλεθεατές, αλλά δεν το γνωρίζουν ακόμη οι τηλεοπτικοί ήρωες. Για αυτό και δεν θα τους δεις στο μέλλον να συγκρούονται για αυτό. Θα δεις όμως μία άλλη σύγκρουση.

Εκείνη του Κανέλλου (Νίκος Ψαρράς) και του αδελφού του Μιχαήλ (Γιώργος Γάλλος). Όταν ο πρώτος μάθει όλη την αλήθεια για τον κρυμμένο και όχι πεθαμένο αδελφό τους Τζαννέτο. Ο οποίος όπως θα εμφανιστεί, θα εξαφανιστεί. Και για αυτό θα φταίει ο Μιχαήλ.

1699282368895-266527835-magissa_psarras.jpg

Ο θάνατός του δημιουργεί μία νέα έριδα στον Πύργο. Ο πάντα προστατευτικός για όλους Κανέλλος, βγαίνει για πρώτη φορά εκτός εαυτού και αισθάνεται προδομένος. Δεν γνωρίζει βέβαια ακόμη και όσα έχει κάνει η αγαπημένη του Δαμιανή.

Η απόπειρα δολοφονίας της Θεοφανώς στη Μάγισσα έχει ως θύμα τον Μάρκο και όλα αλλάζουν ξανά

Αυτό θα το μάθει αργότερα. Ωστόσο από τώρα και για ένα μεγάλο διάστημα τα δύο αδέλφια δεν θα έχουν τη συμμαχία του παρελθόντος. Θα είναι σε μία μόνιμη κόντρα και αυτό, μόνο τον Σπήλιο Γερακάρη ευνοεί.

https://www.instagram.com/p/CzCK95DiWKs/

Αλλά ο Τάσος Νούσιας, έχει άλλα ζητήματα που τον απασχολούν. Καταφτάνει στο σπίτι του η μητέρα του. Η οποία θα κάνει τις αλλαγές της σε πολλά.

Η Θέμις Μπαζάκα φτάνει στη Μάγισσα μαζί με τον γνωστό - άγνωστο πατέρα της Θεοφανώς