Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραμένει ερωτευμένη μετά από 13 χρόνια στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραμένει ερωτευμένη μετά από 13 χρόνια στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έκαναν μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση. Το ultra glam look της παρουσιάστριας και οι υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού. 

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό πραγματοποίησε πριν λίγα 24ωρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις ωστόσο προσπαθεί πάντα να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να περνά χαλαρές στιγμές μόνο για δύο. Η οικοδέσποινα του «Happy Day» και ο γνωστός ποινικολόγος μετρούν 13 χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά (Νάγια, Μαίρη, Γιάννης) να αποτελούν την καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους.

Η παρουσιάστρια μιλάει συχνά δημόσια για τον σύζυγό της, με τρυφερά λόγια και πραγματοποιεί εξόδους μαζί του, αποδεικνύοντάς μας ότι παραμένουν full in love.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε δηλώσει:

«Από το πρώτο κιόλας ραντεβού ένιωσα ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Θυμάμαι ότι η πρώτη μας έξοδος διάρκεσε 4 ώρες με ασταμάτητη κουβέντα, χωρίς κενά αμηχανίας και περίεργα βλέμματα και, όταν γύρισα σπίτι, είπα «αυτό τον άντρα θα μπορούσα να τον ερωτευτώ». Το ότι θα ήθελα να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου το ένιωσα μετά τους 3-4 μήνες που βγαίναμε».

Η glam εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Για τη βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της η παρουσιάστρια του ALPHA επέλεξε ένα mini μαύρο φόρεμα με cut-outs στο στήθος και ασημί glam τιράντες.

1700119894579-825407259-tsimtsili6.jpg

Την εμφάνιση ολοκλήρωσαν επιτυχώς η snakeskin clutch τσάντα, τα διακριτικά κοσμήματα και τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα του οίκου Yves Saint Laurent.

1700121637712-895941684-tsimtsili4.jpg

Το γήινο μακιγιάζ και τα ίσια μαλλιά απογείωσαν το look και ανέδειξαν τη φυσική ομορφιά της 41χρονης. Οι δυο τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Σαμπάνη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατά την έξοδό του το ζευγάρι ήταν πιασμένο χέρι-χέρι και δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο του ζευγαριού.

Παλαιότερα η παρουσιάστρια είχε κάνει μια on air αναφορά στη γνωριμία με τον άντρα της ζωής της τονίζοντας: «Και μένα με τον Θέμη, προσπαθούσε να μου τον γνωρίσει τότε η Φαίη, που ήταν φίλος του Γιώργου. Δεν είχε γίνει και γνωριστήκαμε δυο χρόνια μετά μόνοι μας. Δηλαδή ήταν καρμικό να συναντηθούμε. Συμπέρασμα. Αν σας κάνουν προξενιό, δοκιμάστε!».

Πηγή κεντρικής: ndp