Τον ενθουσιασμό της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ταξίδι στο Παρίσι κατάλαβε απόλυτα η Καινούργιου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τον ενθουσιασμό της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ταξίδι στο Παρίσι κατάλαβε απόλυτα η Καινούργιου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ταξίδεψε στην πόλη του φωτός και μοιράστηκε τα ωραιότερα στιγμιότυπα. Τα κομψά looks και το σχόλιο της Κατερίνας Καινούριου.

Ένα ανέμελο Σαββατοκύριακο εκτός Ελλάδος πέρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της, πραγματοποιώντας mini απόδραση στο Παρίσι.

Η παρουσιάστρια του ΑLPHA εκμεταλλεύτηκε το διήμερο κενό από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να περάσει χαλαρές στιγμές στην Πόλη του Φωτός, μια από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλης της Ευρώπης.

Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της παρουσιάστριας στο Παρίσι

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει καθημερινή παρουσία στο Instagram όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα εντός και εκτός του τηλεοπτικού πλατό. Μπορεί παλαιότερα η ίδια να είχε αποφασίσει να κρατά τις πιο προσωπικές στιγμές της εκτός social media ωστόσο αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει μιας και ποστάρει συχνά υλικό από τα ταξίδια και τις mini εξορμήσεις με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριν λίγα 24ωρα η οικοδέσποινα του «Happy Day» μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από τις βόλτες της στην Γαλλική πρωτεύουσα, όπου παρέδωσε μαθήματα κομψότητας.

https://www.instagram.com/p/CybO4cps7_Z/

«Παρίσι αγάπη μου», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Φορώντας casual look που απαρτιζόταν από τζιν παντελόνι, nude κορμάκι και καφέ καμπαρντίνα η παρουσιάστρια πόζαρε με θέα τον Πύργο του Άιφελ και την Αψίδα του Θριάμβου ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

1697441578717-755136546-stamatina2.jpg

Λίγο αργότερα η 41χρονη δημοσίευσε μερικά Instagram-stories δείχνοντάς μας την αγάπη της για τα λουλούδια, τα οποία υπάρχουν σε αφθονία στους δρόμους του Παρισιού.

1697441900443-21779535-stamatina1.jpg

Η παρουσιάστρια έδειχνε να απολαμβάνει στο έπακρο το ταξίδι της και τις βόλτες στα γραφικά στενά του Παρισιού.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της παρουσιάστριας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει σαν Barbie στον μικρό παράδεισό της στην Πάρο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα ταξίδια στο εξωτερικό που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους

Η παρουσιάστρια αγαπά τα ταξίδια εκτός συνόρων και μαζί με την οικογένειά της έχει επισκεφθεί αρκετές χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία κ.ά), δημοσιεύοντας υπέροχες εικόνες.

Οι celebrities «ψηφίζουν» φέτος Παρίσι για τις διακοπές τους

Αρκετές ήταν φέτος οι Ελληνίδες celebrities που επέλεξαν τη Γαλλική πρωτεύουσα για τις διακοπές τους ανάμεσά τους oι: Αθηνά Οικονομάκου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Δούκισσα Νομικού, Ευγενία Σαμαρά, Σοφία Αλιμπέρτη, Βίκυ Καγιά κ.ά.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες των Ελληνίδων celebrities στο Παρίσι.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post της παρουσιάστριας, αφήνοντας τρία emojis με καρδιές. Ακολούθησε η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία σχολίασε με μια κόκκινη καρδιά.

Screenshot-2023-10-16-102859.png

Η Καινούργιου λατρεύει τις εξορμήσεις στο Παρίσι το οποίο έχει επισκεφτεί περισσότερες από δύο φορές τον τελευταίο χρόνο, δημοσιεύοντας υπέροχες εικόνες στα social media.

https://www.instagram.com/p/CwkId_jIekd/

Η Κατερίνα στηρίζει την Σταματίνα και η Τσιμτσιλή την Καινούργιου

Οι δύο παρουσιάστριες του ΑLPHA διατηρούν φιλικές σχέσεις και μιλούν συχνά με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη.

«Κατερίνα είσαι σαν 18χρονη. Χρόνια πολλά. Το κορίτσι του Μάη. Θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα, να σε χαιρόμαστε. Να είσαι γερή, να είσαι τυχερή, ευλογημένη, ευτυχισμένη. Να έχεις στη ζωή σου ό,τι θες, ό,τι επιθυμείς, ό,τι ονειρεύεσαι. Μπορεί καμιά φορά να δείχνεις πιο αυστηρή, αλλά είσαι πολύ ευαίσθητο και γλυκό πλάσμα. Να έχεις πάντα την επιμονή και το πείσμα του Ταύρου που τα καταφέρνει όλα. Κουκλάρα μου εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι η πιο σημαδιακή της ζωής σου», είχε πει on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανήμερα των γενεθλίων της «Κatken.

Οι ευχές της παρουσιάστριας συγκίνησαν ιδιαίτερα την Κατερίνα Καινούργιου, που την ευχαρίστησε τονίζοντας πως το εκτιμά πολύ.

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili