Λίγους μήνες πριν γίνει ξανά μαμά η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Λίγους μήνες πριν γίνει ξανά μαμά η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πρόσφατα την δεύτερη εγκυμοσύνη της και ξάφνιασε τους πάντες. Το νέο look, τα κιλά και οι ωραιότερες φωτογραφίες με τον γιο της, Βύρωνα.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη η οποία σε πέντε περίπου μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη (DJ Rico) ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

To ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 2χρονο Βύρωνα ο οποίος είναι η καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους.

Το νέο look της τραγουδίστριας

Πριν από λίγες ώρες η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο νέες φωτογραφίες της με sexy outfit. Η μέλλουσα μαμά φόρεσε μια ροζ, custom made ολόσωμη φόρμα η οποία τόνιζε τις καμπύλες της και την κολάκευε ιδιαίτερα.

Λίγους μήνες πριν ξαναγίνει μαμά η τραγουδίστρια τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, κόβοντας αφέλειες. Τα μακριά μαλλιά της σε συνδυασμό με τη φράντζα, δημιουργούν ένα εντελώς διαφορετικό στυλ που η 38χρονη υποστηρίζει με απόλυτη επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/Cxnha9dNwqE/

Οι νέες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με στενή ολόσωμη φόρμα αποδεικνύουν ότι το καλλίγραμμο κορμί της δεν έχει αλλάξει αισθητά μετά την εγκυμοσύνη αφού παραμένει σταθερή στα κιλά της, με την μόνο διαφορά να είναι η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Οι fans έσπευσαν να αποθεώσουν το νέο hairlook της Κατερίνας Στικούδη, αφήνοντας κολακευτικά σχόλια και συγκρίνοντάς την με την Barbie.

Screenshot-2023-09-26-092524.png

«Η Barbie μας», έγραψε χαρακτηριστικά ένας θαυμαστής.

Λίγοι είναι αυτοί που παρατήρησαν την αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνα Στικούδη

Πριν λίγες ημέρες οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την ίδια να μη κρύβει τη χαρά της για το ευτυχές γεγονότος.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι. Με το καλό. Έχω μπει στον πέμπτο μήνα και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τα δίνω όλα στη σκηνή. Είμαι καλά, είμαι υγιής. Μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα όμως. Έχω πάρει 1,5 κιλό, θα πάρω κι άλλα, μην αγχώνεστε. Δεν προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι. Εγώ ζω κανονικά, ανακοινώνουμε κάποια πράγματα όταν είμαστε έτοιμοι. Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το φύλο, αλλά θα το βρούμε», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε χιουμοριστικά τις δηλώσεις της τραγουδίστριας αναφέροντας on air: «Χαλάει και την πιάτσα, εμείς 5 μηνών είχαμε πάρει 10 κιλά».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στη Μάλτα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Στικούδη για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Christina Aguilera και ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της στη σκηνή έκανε την πιο απρόσμενη ανακοίνωση.

Αμέσως μετά το τέλος του εκρηκτικού της act η Κατερίνα Στικούδη πήρε το μικρόφωνο και πιάνοντας την κοιλιά της αποκάλυψε στο κοινό την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η 38χρονη εκμυστηρεύτηκε πως είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και σε πέντε μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

https://www.instagram.com/reel/CxQ0vOENvqb/

«Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CurLxKVtfhe/

Η Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2018 και κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Τον Οκτώβριο του 2021 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Βύρωνα, ο οποίος σε λίγους μήνες θα αποκτήσει αδελφάκι.

https://www.instagram.com/p/CmeohxEtRgb/

O γάμος και ο ερχομός του γιου της

To ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά το 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, τόπο καταγωγής του γαμπρού. Αμέσως μετά το μυστήριο η τραγουδίστρια έκανε το Kiki Challenge στο αυτοκίνητο, φορώντας το νυφικό της και έγινε viral για αρκετές ημέρες.

https://www.instagram.com/p/CkaYFKngcHx/

Το αντισυμβατικό ζευγάρι μετράει 14 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Οι κοινές τους εμφανίσεις και οι δηλώσεις του αποδεικνύουν περίτρανα πως παραμένουν μέχρι και σήμερα ερωτευμένοι όπως στις αρχές της γνωριμίας τους.

Πηγή κεντρικής: