Η Μαρία Ηλιάκη απέδειξε ότι μία σχέση εξ αποστάσεως μπορεί να έχει την πιο τρυφερή κατάληξη

Η Μαρία Ηλιάκη απέδειξε ότι μία σχέση εξ αποστάσεως μπορεί να έχει την πιο τρυφερή κατάληξη

Η γλυκιά στιγμή πατέρα – κόρης μας έκανε όλους να «λιώσουμε» και να δούμε με ακόμα μεγαλύτερη τρυφερότητα αυτές τις μοναδικές στιγμές που μοιάζουν απλές αλλά είναι πολύ σημαντικές.

Με μία τρυφερή ανάρτηση η Μαρία Ηλιακή μας έδειξε πως είναι πραγματικά για ένα παιδί να μεγαλώνει με έναν γονιό που εργάζεται ως γυναικολόγος.

Φαίνεται ότι για την οικογένεια της γνωστής παρουσιάστριας και του Στέλιου Μανουσάκη δεν θα υπάρξει ποτέ η άβολη στιγμή που επικρατεί μετά την ερώτηση «πως γεννιούνταν τα μωρά» ενός νηπίου.

Ήδη, ο πατέρας της μικρής Κατερίνας φαίνεται να την ενημερώνει μέσω της επιστήμης για την γέννηση των παιδιών και δεν φαίνεται ότι θα της αναφέρει ποτέ πελαργούς και μαγικές προσγειώσεις στην αγκαλιά μίας μητέρας.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε ένα βίντεο σε story στο Instagram στο οποίο η μικρή Κατερίνα κάθεται δίπλα στο πατέρα της και γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη και μαζί μελετούν ένα βιβλίο γυναικολογίας.

Η γλυκιά στιγμή πατέρα – κόρης μας έκανε όλους να «λιώσουμε» και να δούμε με ακόμα μεγαλύτερη τρυφερότητα αυτές τις μοναδικές στιγμές που μοιάζουν απλές αλλά είναι πολύ σημαντικές.

Το σύμφωνο συμβίωσης με τον Στέλιο Μανουσάκη και η σχέση από απόσταση

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρία Ηλιάκη είχε αναφερθεί στον σύντροφο της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο».

Για το σύμφωνο συμβίωσης η Μαρία Ηλιάκη είχε πει ακόμα:

«Το κάναμε για κάποιους λόγους γραφειοκρατικούς και τυπικούς και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο.

Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα, λίγο ιδιαίτερο», αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη».

Η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη ξεκίνησε από απόσταση αφού εκείνος ζούσε και εργαζόταν στη Ζυρίχη. Για τη σχέση τους είχε μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια στην Κατερίνα Καραβάτου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι γυναικολόγος στη Ζυρίχη. Είναι μια σχέση από απόσταση με τα καλά και τα κακά της. Θα δούμε. Προς το παρόν κάνουμε όνειρα. Όχι σχέδια».

Ενώ στη συνέχεια είχε πει:

«Πάντα πίστευα ότι θα έρθει κάποιος να σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι καλά μέσα σου. Το Στέλιο τον ήξερα 7 χρόνια αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου που τον βλέπω και λιώνω και είμαι πολύ χαρούμενη».

Μαρία Ηλιάκη: H κόρη της μιλάει σε νέο βίντεο & το μόνο πιο «ηχηρό», η άφιλτρη αλήθεια μιας μαμάς