Η Μαρία Ηλιάκη έκανε το πιο εύκολο wet look ιδανικό για casual & formal εμφανίσεις

Είναι γρήγορο, εύκολο και μπορείς να το κάνεις ακόμα και εσύ μόνη στο σπίτι και να φαίνεται σαν να το επιμελήθηκε ο καλύτερος κομμωτής.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα των cellebrities είναι, το wet look. Η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά, η Κατερίνα Στικούδη και η Αθηνά Οικονομάκου το επιλέγουν αρκετά συχνά στις εμφανίσεις τους. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα χτένισμα το οποίο μπορεί να φορεθεί με κάθε look και σε οποιαδήποτε περίσταση. Είναι γρήγορο, εύκολο και μπορείς να το κάνεις ακόμα και εσύ μόνη στο σπίτι και να φαίνεται σαν να το επιμελήθηκε ο καλύτερος κομμωτής.

Το wet look της Βάσιας Κωσταρά θα σε κάνει να πεις αντίο στις bad hair days σου

https://www.instagram.com/p/Cx8qcl7Lr4G/

Η γοητεία του wet look

Η Μαρία Ηλιάκη, είπε και αυτή ΝΑΙ στην γοητεία του wet look. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, εχθές το βράδυ σε μία βραδινή έξοδο, υιοθέτησε αυτό το glossy & wet εφέ πάνω στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, τα μαλλιά της είχαν χωρίστρα στο πλάι και οι άκρες της ήταν ελαφρώς wavy.

3 tips για να βγάζεις σωστά τα φρύδια σου στο σπίτι

https://www.instagram.com/p/CfteDImMQEY/

Είναι δυναμικό & απίστευτα θηλυκό

Η Μαρία Ηλιάκη, επίλεξε να τονίσει με διαφορετικό τρόπο τις ρίζες από τις άκρες. Από τη μία το wet look, χάριζε έναν πιο αυστηρό χαρακτήρα από την άλλη οι κυματιστές άκρες έδιναν κίνηση και μία παιχνιδιάρικη πινελιά στην συνολική εικόνα. Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό σε ουδέτερες αποχρώσεις, τονίζοντας μόνο τα σαρκώδη χείλη με ένα μπορντό κραγιόν. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο hairstyle, επειδή είναι αρκετά δυναμικό και θηλυκό ταιριάζει τέλεια με κόκκινες αποχρώσεις, γι' αυτό αν το επιλέξεις μη διστάσεις να το συνδυάσεις με ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

390860561_977132566680582_3925529877411203751_n.jpg

Το χτένισμα της Ηλιάκη, μπορείς να πετύχεις κι εσύ μόνη σου στο σπίτι. Πώς; Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα... Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

  • Αφού, πρώτα δημιουργήσεις wavy άκρες με ένα ειδικό εργαλείο θερμότητας, (για να σου κρατήσουν περισσότερο)
  • τοποθέτησε σε στεγνά μαλλιά το προϊόν styling (στο συγκεκριμένο look απέφυγε τις άκρες)
  • και με μία χτένα/βούρτσα, χτένισε όλα τα μαλλιά με φορά προς το πλάι, προσθέτοντας ξανά από το προϊόν, όπου χρειάζεται.
  • Τέλος, για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα μπορείς να το κλειδώσεις με λίγη λακ.

Προσοχή! Μην το παρακάνεις γιατί δεν θέλουμε τα μαλλιά να φαίνονται κοκάλινα, θέλουμε να δείχνουν φυσικά wet. Είσαι έτοιμη!