Βρήκαμε το polished κοστούμι της Μαρίας Ηλιάκη -Eίναι η low budget επιλογή που χρειάζεσαι

Βρήκαμε το polished κοστούμι της Μαρίας Ηλιάκη -Eίναι η low budget επιλογή που χρειάζεσαι
NDP Photo Agency

Είναι ένα κλασικό κοστούμι επένδυση που αξίζει να μπει στη ντουλάπα σου.

Δεν ξέρω τι γνώμη έχεις για τα κοστούμια, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τα πιο πρακτικά στοιχεία της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το ανδρόγυνο στυλ του είναι που χαρίζει δυναμικό χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας, ενώ οι χαλαρές γραμμές του είναι μας δίνουν άνεση. Μην θεωρείς ότι τα κοστούμια είναι μόνο για ένα αυστηρό περιβάλλον, δηλαδή για το γραφείο, γιατί πλέον έχουν γίνει ένα κομμάτι των everyday looks, αφού μπορούμε να τα συνδυάσουμε άνετα και με ένα ζευγάρι sneakers. Αυτό έκανε και η Μαρία Ηλιάκη σε μία από τις τελευταίες της βραδινές εμφανίσεις σε πρόσφατο event.

https://www.instagram.com/reel/Cy0mVQDiaSx/

H Mαρία είναι μία από τις γυναίκες με πολύ συγκεκριμένη απίσθηση του στυλ για αυτό και οι followers της στο Instagram ζητάνε πάντα να μάθουν τις εταιρίες από τις οποίες παίρνει τα ρούχα της. Έτσι και εκείνη ξεκίνησε μια μικρή σειρά με videos στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου προτείνει διάφορα outfits για κάθε μέρα, στυλάτα, άνετα και με το cool mama vibe που την χαρακτηρίζει πλέον. Μέσα στο πρώτο της βίντεο την είδαμε με ένα super stylish κοστούμι σε μια ιδιαίτερη χακί απόχρωση, που όλες θέλουμε να έχουμε στη ντουλάπα μας.

Μόλις ανακοινώθηκε το θέμα του Met Gala 2024 -Όλα όσα ξέρουμε για τη μεγάλη βραδιά

Το elegant chic κοστούμι της Μαρίας που πρέπει να μπει στη wish list σου.

Το ίδιο αυτό κοστούμι για το οποίο μιλήσαμε παραπάνω φόρεσε η Μαρία Ηλιάκη και σε πρόσφατο event στην Αθήνα, με ένα απλό λευκό φανελάκι από μέσα, ένα ζευγάρι λευκά sneakers και μεγάλα σκουλαρίκια σε σκούρο πράσινο χρώμα. Εδώ μάλιστα δίπλωσε και τα μανίκια της λίγο, για ένα ακόμη πιο effortless αποτέλεσμα.

AS2A4626.jpg

NDP PHOTO AGENCY

AS2A4627.jpg

NDP PHOTO AGENCY

Το συγκεκριμένο κοστούμι αποτελείται από ένα wide leg παντελόνι με κλασικό tailoring, ενώ είναι στην πραγματικότητα το σακάκι που αυτό το κοστούμι τόσο stylish. Με έντονους ώμους και double breast κούμπωμα, έχει τρεις και όχι δύο εξωτερικές τσέπες. Όλο το κοστούμι είναι πάρα πολύ οικονομικό, αοφύ κοστίζει κάτι λιγότερο από 100 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στη νέα χειμερινή συλλογή του ZARA.

Βρες το κοστούμι της Μαρίας παρακάτω: