Η Κέλλυ Κελεκίδου στην αρνητική κριτική που δέχθηκε για την εμφάνισή της είχε απαντήσει χρόνια πριν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κέλλυ Κελεκίδου στην αρνητική κριτική που δέχθηκε για την εμφάνισή της είχε απαντήσει χρόνια πριν

«Κέλλυ εσύ;» έγραψαν οι followers στην Κέλλυ Κελεκίδου στο πρόσφατο βίντεό της με το νέο της hair look.

Η Κέλλυ Κελεκίδου αγαπά τις αλλαγές στα μαλλιά της, γι' αυτό αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πως κατά καιρούς έχει υιοθετήσει διαφορετικά στυλ και χρώματα μαλλιών. Από μακριά καστανόξανθα σε καρέ σοκολατί, κι από ίσια σε σγουρά, όλες οι αλλαγές της τραγουδίστριας είναι το ίδιο εντυπωσιακές.

Το βίντεο που θύμισε την Kim Kardashian, τα αρνητικά σχόλια και η απάντησή της

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο βέβαια, η ίδια επέλεξε να έχει τα μαλλιά της για πρώτη φορά πάρα πολύ μακριά, διατηρώντας ωστόσο το σκούρο καστανό χρώμα που είχε τα τελευταία χρόνια. Σε πρόσφατο βίντεό της πάντως - στο οποίο η ίδια μιλούσε για την πρώτη της «επαφή» με το TikTok ζητώντας και tips από τους διαδικτυακούς της φίλους - η Κέλλυ Κελεκίδου δέχθηκε κάποια αρκετά άκομψα σχόλια για την εμφάνισή της από κάποιους followers της. Σχόλια του τύπου «Πόσο φίλτρο πια» και «Από τη φωνή σε γνώρισα» κυριάρχησαν κάτω από την ανάρτησή της, μαζί και με κάποια άλλα που μιλούσαν για την ομοιότητά της με την Kim Κardashian.

Πάντως, η Κέλλυ Κελεκίδου είχε αναφερθεί το 2018 σε συνέντευξή της για αντίστοιχα σχόλια που είχε δεχθεί, λέγοντας πως τα πιο έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της οφείλονται στην οικογένειά της.

«Αν δεις όλο το σόι μου, είναι όλοι έτσι, με μεγάλα χείλη και μεγάλο στήθος. Είμαι σίγουρη ότι στήθος μου είναι φυσικό!» είχε πει χαρακτηριστικά για το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

https://www.instagram.com/p/CsvhLbLMRu0/

Είτε όμως είχε κάνει κάποια αισθητική επέμβαση είτε όχι η Κέλλυ Κελεκίδου και κάθε γυναίκα είναι ελεύθερη να «επεμβαίνει» στον εαυτό της κάνοντας οτιδήποτε την κάνει να αισθάνεται όμορφα και αυτό δεν πρέπει να είναι κατακριτέο. Όπως επίσης, δεν είναι λογικό να δεχνθεί τέτοιου είδους σχόλια ακόμα κι αν είχε χρησιμοποιήσει τα φίλτρα που έχουν οι γνωστές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αφού όλοι όσοι τις χρησιμοποιούμε έχουμε καταφύγει σε αυτά έστω και μία φορά είτε για να ανεβάσουμε κάποιο story είτε κάποια φωτογραφία.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της με τον Νίκο Κουρκούλη

Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη εδώ και 14 χρόνια με τον επίσης γνωστό τραγουδιστή, Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ραφαήλ που είναι 14 χρονών και την Ελπινίκη που έκλεισε τα 9 της χρόνια στις 15 Νοεμβρίου. Η Κέλλυ Κελεκίδου της ευχήθηκε δημόσια στα social media της με ένα πολύ τρυφερό και πρωτότυπο βίντεο, αφού το κοριτσάκι που ακούγεται να τραγουδάει το «Φεγγαράκι μου λαμπρό» είναι η Ελπινίκη σε μικρή ηλικία.

https://www.instagram.com/reel/CztULbQIfOQ/

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! είχε πει σχετικά με την μητρότητα πως μετά τη γέννηση του γιου της έπαψε να είναι εγωίστρια. Αναλυτικά είχε δηλώσει: «Με την γέννηση του Ραφαήλ έμαθα να χαίρομαι και με τα πιο απλά πράγματα. Με ένα χαμόγελό του ξεπερνάω κάθε δυσκολία. Πριν γίνω μαμά ήμουν πολύ εγωίστρια. Ο Ραφαήλ με άλλαξε πολύ. Παραμέρισα τον εγωισμό μου».

Η ζωή στην Αυστραλία

Οι δυο τραγουδιστές το 2014 πήραν την απόφαση να ζήσουν μόνιμα στην Αυστραλία, ωστόσο επέστρεψαν στην Ελλάδα το 2018. Ο Νίκος Κουρκούλης, μάλιστα είχε αναφέρει σχετικά με την απόφασή τους να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη τα εξής:

«Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε ένα μειονέκτημα, δεν μιλάει πολύ καλά τη γλώσσα και την εμπόδισε αυτό να δημιουργήσει νέες σχέσεις γιατί δεν μπορούσε να εκφραστεί. Η γυναίκα μου παθαίνει αυτό το πράγμα, όταν δεν μπορεί να μιλήσει εγκλωβίζεται. Είπαμε ότι και τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν στην Ελλάδα, πρέπει να δουν την Ελλάδα» και πρόσθεσε: «Περάσαμε και δύσκολα. Η Αυστραλία ήταν μεγάλη δοκιμασία για μας, το να αντέξεις μία περίοδο. Όταν ζεις αυτό το κομμάτι το δύσκολο, όποιο και αν είναι, δεν το αντιλαμβάνεσαι. Όταν αποστασιοποιηθείς λίγο και το δεις με ένα τρίτο βλέμμα πιο καθαρά, αρχίζεις και αλλάζεις και αν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος προσπαθείς επί τούτου να κάνεις το καλύτερο. Αυτό σημαίνει αληθινή αγάπη. Είναι γνωστό ότι μας χωρίζουν και μας κρεμάνε συνέχεια και είναι λίγο κουραστικό κι ανόητο».