Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε σε γάμο με το ιδανικό λουκ για κάθε επίσημη περίσταση

Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε σε γάμο με το ιδανικό λουκ για κάθε επίσημη περίσταση

Η Αθηνά Οικονομάκου συγκαταλέγεται στις πιο κομψές celebrities της εγχώριας showbiz. Η υπέροχη εμφάνιση που αξίζει να αντιγράψεις.

Ξεχωριστή είναι η φετινή χρονιά για την Αθηνά Οικονομάκου αφού μετά από μια μικρή περίοδο αποχής, επέστρεψε στην τηλεόραση. Η 37χρονη είχε αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των δύο παιδιών της (Μάξιμος και Σιέννα) όμως ένιωθε έτοιμη για το μεγάλο τηλεοπτικό της comeback.

«Ήταν πολλά τα χρόνια που έκανα καθημερινή σειρά. Ήμουν σε 10ωρα γυρίσματα και είχα κουραστεί πολύ. Το έχω απολαύσει αυτό το διάλειμμα. Δεν έχω σταματήσει ποτέ από το 2007 που ξεκίνησα. Το θέατρο μου έχει λείψει πολύ, αλλά θα ζοριζόμουν πολύ να κάνω σεζόν για ένα 6μηνο ή 7μηνο», είχε εξομολογηθεί η ίδια παλαιότερα.

Η δημοφιλής ηθοποιός-επιχειρηματίας πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο Πρώτος από Εμάς» η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες προβολής.

Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε «κόντρα» σε όσους στόλισαν ήδη δέντρο δημοσιεύοντας φωτογραφίες με μαγιό

Σε δηλώσεις για τη συμμετοχή της στη σειρά η ηθοποιός είχε αναφέρει: «Είναι πολύ ωραίο, ενδιαφέρον και βαθιά δραματικό σε πάρα πολλές στιγμές. Σε παίρνουν τα ζουμιά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη λυγίσεις. Επειδή είναι πολύ σύγχρονο και φρέσκο, ακόμα και σε κηδεία να πας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γελάσεις έστω από την ανάγκη σου να το ξορκίσεις- έτσι γίνεται και στη σειρά. Εκεί που είναι ακραία δραματική σκηνή, κάτι συμβαίνει με αυτούς τους έξι ανθρώπους και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια».

Η υπέροχη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου

Πριν λίγες ημέρες η 37χρονη έδωσε το παρών σε γάμο φίλων της στην Πάτρα, τους οποίους πάντρεψε η κολλητή της φίλη και γνωστή ενδυματολόγος, Νικόλ Παναγιώτου.

https://www.instagram.com/p/CztZp_5td9v/

Η ηθοποιός μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από το ευτυχές γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους και όλοι εστίασαν στο υπέροχο σετ που επέλεξε να φορέσει στη γαμήλια τελετή.

Η διάθεση των καλεσμένων ήταν ανεβασμένη και ανάμεσά τους η Αθηνά Οικονομάκου η οποία δεν δίστασε να χορέψει παραδοσιακούς χορούς με την παρέα της.

Η καλλιτέχνης επέλεξε ένα printed πουκάμισο και μια ημιδιάφανη ασορτί maxi φούστα από την πρόσφατη συλλογή ρούχων του fashion brand που έχει δημιουργήσει με τη Μαίρη Συνατσάκη.

athina8.jpg

Όταν φοριούνται μαζί τα δύο items δημιουργούν το εφέ φορέματος και σου επιτρέπουν να κάνεις mix n' match συνδυασμούς. Η τιμή της φούστας ανέρχεται στα 230 ευρώ.

fousta.jpg

Τη stylish εμφάνισή της ολοκλήρωσαν μια boho, μαύρη ζώνη και ένα γαλάζιο crossbody τσαντάκι του οίκου Chanel.

athina7.jpg

To συγκεκριμένο σετ μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να συνθέσει κομψά looks για κάθε περίσταση. Συνδύασέ το με ψηλές μπότες (ή cowboy boots) και ένα καπέλο, με ψηλοτάκουνα μποτάκια και σακάκι ή με sneakers, για μια πιο casual εμφάνιση.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou