Μιχόπουλος, Τσαγκρίδης- Μπόμπα: Μια γιορτή, πολλές ευχές στη showbiz

Μιχόπουλος, Τσαγκρίδης- Μπόμπα: Μια γιορτή, πολλές ευχές στη showbiz

Φίλιππος Μιχόπουλος, Φίλιππος Τσαγκρίδης και Φιλίππα Τανιμανίδη είναι μόνο μερικοί από τους εορτάζοντες της εγχώριας showbiz. Οι τρυφερές αναρτήσεις Οικονομάκου-Μπόμπα και η αναφορά της Καινούργιου στον πρώην σύντροφό της.

Χαρμόσυνο κλίμα επικρατεί σήμερα στην Ελληνική showbiz με αρκετά αγαπημένα πρόσωπα να γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή. Ο Άγιος Φίλιππος, τη μνήμη του οποίου τιμά η εκκλησία κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου, ήταν ένας από τους δώδεκα μαθητές του Κυρίου.

Φίλιππος, Φιλίππα και Γρηγόρης έχουν σήμερα την τιμητική τους και οι celebrities δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν τις ευχές στα πιο σημαντικά άτομα της ζωής τους. Πρώτη από όλους η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρήκε τη no1 παρέα για ταξίδια και δεν είναι άλλη από τη Χριστίνα Μπόμπα

Η τρυφερη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Η δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στον επιχειρηματία που της «έκλεψε» την καρδιά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του σε Instagram-story την οποία συνόδευσε με μια λιτή αλλά περιεκτική λεζάντα.

athinao1konomakou_1699954031_3235771449171503473_8279064.jpg

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει καλά πότε γιορτάζει ο Φίλιππος (Τσαγκρίδης)

Το πρωί της Τρίτης (14/11) η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές του «Super Κατερίνα» και ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στους εορτάζοντες, Φίλιππο και Φιλίππα, τoνίζοντας πως θυμάται κάθε χρόνο της συγκεκριμένη γιορτή.

«Καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Τρίτη 14 του Νοέμβρη. Χρόνια πολλά στον Φίλιππο και στη Φιλίππα. Βέβαια, τόσα χρόνια έχω μάθει, νομίζω Άγιος ήταν», είπε on air η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όχι απλά έχεις μάθει…», απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την «Κatken να συμπληρώνει: «Θα τον πάρω και τηλέφωνο μετά».

Η Φιλίππα Τανιμανίδη γιορτάζει και η Χριστίνα Μπόμπα καμαρώνει

Η κόρη της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, Φιλίππα έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή και η 35χρονη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα γλυκό Instagram-story για να της ευχηθεί δημόσια.

Screenshot-2023-11-14-165042.png

«Σήμερα γιορτάζει η Φιλίππα μας. Χρόνια πολλά υπέροχό μας πλάσμα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Screenshot-2023-11-14-165051.png

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους στο Λονδίνο, Μπόμπα-Τανιμανίδης επέστρεψαν στην Αθήνα και στις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Παρά το επιβαρυμμένο πρόγραμμά τους οι τρυφεροί γονείς προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη οικογένεια έχει απολαύσει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Πηγή κεντρικής: